Psychedelic breath aileen

Expert

Aileen Kennedy

Mensen ondersteunen om meer vreugde en geluk in hun leven te brengen is wat mij gelukkig maakt.

De tools die ik hiervoor gebruik zijn Ademwerk, EMDR en therapie. Ik ben gediplomeerd GZ-Psycholoog & Mindfulness trainer.

Vind de weg terug naar jezelf

Je weg terug vinden naar je lichaam & adem en jezelf eindelijk toestaan ​​om te voelen & te helen is zo belangrijk, en de moeite waard!

 

Ik heb mij gespecialiseerd in therapie voor vrouwen – met als thema’s: verbinden met je eigen kracht/ Wild Woman en Zwangerschap/ Moederschap. 

 

PSYCHEDELIC BREATH

Dit is een zachte maar krachtige Breathwork-techniek. Gebruikmakend van eeuwenoude kennis uit yoga & hedendaagse neurowetenschap, prachtige elektronische muziek en een zachte vrouwelijke begeleiding.

 

PSYCHEDELISCHE ADEMHALING kan je in staat stellen emoties en fysieke blokkades los te laten en het gevoel van levendigheid en energie in je lichaam te vergroten. Laat beperkende overtuigingen los en sta jezelf toe om naar je volledige potentieel te stappen.

 

Ik begeleid zowel groepen (in workshops/ retraites/ events) als 1-1. In een privé sessie werken we dieper en gebruik ik ook meer lichaam werk en druk punten om je te ondersteunen. 


Check bij Good Workshops wat ik op de planning heb staan op dit moment 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Ademwerk Aileen Kennedy

Bedrijfsgegevens

 
Aileen Kennedy
Amsterdam
mail:hello@aileenkennedy.nl
tel: 06 41899795
website: aileenkennedy.nl
Instagram: @aileenkennedy.innersource