Sanne Sjamaan

Expert

BElief - ervaringen die ertoe doen

Hey, ik ben Sanne. Ik ben opgeleid tot Sjamanistisch healer.

 

Tijdens een Sjamanistische healing mag jij gaan liggen en breng ik je in een diepe ontspanning. In stilte kijk ik in je onderbewuste wat er speelt. Wat er gezien en gehoord wilt worden. Hier kan ik diverse technieken inzetten om een disbalans te transformeren tot op het niveau van je DNA en voorouders.

 

Omdat ik naar de kern van de disbalans ga maakt het dat fysieke, mentale en/of emotionele disbalans waar je al jaren last van kan hebben, waar je al van alles aan hebt gedaan om er vanaf te komen, na één of meerdere healingen weg kan zijn.

Ervaringen die er toe doen

Een Sjamanistische healing is voor de ontvanger heel ontspannen. Wanneer ik de healing afrond vertellen we aan elkaar wat we hebben ervaren. Ik vertel wat ik heb mogen doen om je te helpen. De dagen erna kan je je moe voelen. Je fysieke lichaam heeft tijd nodig om het energetische werk te integreren.

 

Als je interesse hebt in het ontvangen van een Sjamanistische healing kan je een afspraak maken voor een gratis intake van ongeveer 30 minuten. We kunnen bellen of zoomen en bespreken je situatie en behoefte. Samen maken we een plan van aanpak. Soms heb je 1 healing nodig om ergens doorheen te kunnen bewegen. Soms is het fijn om een wat langer traject aan te gaan. Dit ‘Heling traject’ creëren we samen en kan bestaan uit meerdere Sjamanistische healingen.

 

Wat ook kan, is dat we Sjamanistische healingen afwisselen met telefonische coaching en/of het meedoen met een of meerdere ceremonies, rituelen en/of vieringen. Bijvoorbeeld de Vuur Cacao Circle om je hart meer te openen. De Zweethut Ceremonie om op een diep niveau te reinigen, je te verbinden met de elementen en je innerlijke kracht te (her)vinden of een van de andere ervaringen die ik organiseer.

 

Naast de Sjamanistische healing en het Heling traject organiseer ik ook een jaartraject waarin je met een kleine groep fijne mensen een grote transformatie maakt. Het heet de Cyclus en is een reis naar je eigen natuur. Tijdens de Cyclus spiegelen we ons aan de seizoenen. Zij is een zuivere leraar die ons voorleeft om in overgave en vertrouwen (deels) te sterven en om organisch in je meest volle potentie te groeien. Iedere maand komen we bij elkaar voor een ceremonie waarin we innerlijk werk verzetten. Ook zien we elkaar iedere maand een avond online om te bespreken hoe het gaat en wat je nu nodig hebt. Meer informatie over de Cyclus kan je vinden via deze link. 

 

Check de kalender van de Good Workshops voor de aankomende activiteiten georganiseerd door BElief. 

Barbara van der Wulp
Lees verder
"Individuele reading/healing van Sanne is echt aan te raden. De moeiteloosheid waarmee ze waarneemt in het multidimensionale met zo veel liefde voor jou en alles wat je meebrengt. Zacht en zuiver. Dankjewel, Sanne!"
Maike Koolhaas
Lees verder
"De Healing met Sanne heeft zo’n diepe verandering teweeg gebracht. Het voelt alsof er een soort kronkel uit m’n hoofd is. Alsof er iets is recht gezet."
Robin van der Werff
Lees verder
“Met een klem van liefdesverdriet om mijn hart liep ik al een tijd rond. Continu aanwezig was dat gevoel. Sanne gaf me een healing waarbij ik de aandacht en warmte heel fijn vond. In de auto terug merkte ik opeens dat die klem weg was. Sindsdien is die weggebleven. Ik snap niet hoe, wat en waarom, maar wat mij betreft is dat ook niet nodig.”
Hatice Amini
Lees verder
“Sanne komt bescheiden over. Maar wanneer zij praat kan ik uren naar haar luisteren. Tijdens de ervaring mocht ik liggen op een heerlijk matras en voelde ik me diep ontspannen. Toen Sanne naderhand vertelde wat ze gedaan had kreeg ik helemaal kippenvel. Ze had een beeld gezien wat exact het logo wordt van mijn nieuwe bedrijf! Eenmaal thuis voelde ik me diep ontspannen en heb ik een uur geslapen, iets wat ik normaal nooit doe! En nog mooier: ik kon aan de personen denken die mij veel pijn hebben gedaan zonder dat ik daar een vervelend gevoel bij kreeg. Dat is nog nooit gebeurd! Ik ben Sanne zeer dankbaar en ik hoop dat ze veel mag betekenen voor anderen. En vooral dat ze meer zal spreken, want o wat praat ze toch bijzonder mooi!”
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

brandende salie sjamaan

Bedrijfsgegevens

 
BElief – Ervaringen die er toe doen
Sanne Zweye – Verkerk
Werkendam
mail: sanne@belief.nl
website: www.belief.nl
Instagram: @belief_ervaringen