Belle de la Croix buikmassage

Expert

Belle de la Croix

Ik ben Belle en ik geef holistische behandelingen voor de vrouw waarbij verbinding voorop staat.

 

We kennen het allemaal wel, we zijn allemaal erg druk en daarbij komt angst ook kijken tijdens deze stressvolle bizarre tijd. Daarom is het zo belangrijk om in contact te zijn met ons lijf.

 

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we een betere verbinding met onszelf maken, het ons een gelukkiger en beter mens maakt. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de mensen en de wereld om ons heen.

Verbinden met jezelf

Alle behandelingen die ik doe benader ik daarom met een holistische visie waarbij ik aandacht geeft aan alle aspecten. Je fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Doel is naast de fysieke voordelen om je ook emotioneel in balans en lichter te voelen. Ik verbind en benaderd dit met zachtheid. 

Toen ik zelf een fertiliteitstraject in ging, heb ik meegemaakt dat zwangerschap niet vanzelfsprekend is. Deze periode vond ik heel intens en ik voelde mij enorm alleen in het proces. Daarom is mijn intentie om er voor mijn client te zijn en dat zij zich gezien en gehoord voelen. Naast de fertiliteitsmassages specialiseer ik mij ook in de vrouwen “womb healing” massage. De baarmoeder is een krachtige plek, de plek waar we leven creëren, waar onze oerkracht zit. Maar aan de andere kant ook waar de trauma’s en emoties opgeslagen zitten. Deze behandeling is bedoeld om evenwicht en balans te brengen. Het is een diepe en toch zachte, niet-invasieve therapie om te aarden en in contact te komen met je kracht, intuïtie en creativiteit. 

Ik geef jou mijn volledige aandacht, zodat jij tijd en ruimte voor jezelf neemt.

Tijdens mijn behandelingen pas ik verschillende technieken toe, zoals massages, healings, holistic pulsing, gezichtsreflexologie, aromatherapie en inbinden met Rebozo doeken.

Speciaal voor jou

  • vrouwen met een kinderwens
  • ter ondersteuning tijdens fertiliteitstraject
  • verbinden met je vrouwelijke kracht en energie
  • beter in je vel willen zitten en jezelf beter willen begrijpen
  • innerlijk contact wilt en bereid bent om aanwezig te zijn en innerlijk werk te doen
  • blokkades van emoties, trauma’s en je moederlijn wilt onderzoeken
  • hormonale klachten hebt (zoals oa onregelmatige cyclus, krampen, PMS, hoofdpijn/migraine, stemmingswisselingen, slapeloosheid)
  • spijsverteringklachten hebt (oa constipatie, opgeblazen buik, prikkelbaar darm syndroom)

 

Hanneke
Lees verder
“De helende, zachte massage en mentale steun van Belle hebben me heel erg geholpen om mijn terugplaatsing cyclus relaxter door te komen en meer contact te maken met mijn baarmoeder. Voel me erg begrepen en op mijn gemak bij Belle, ze is echt met haar volle aandacht met je bezig. Na 6,5 jaar had ik deze cyclus ook nog eens voor het eerst een positieve test en ben nu 7 weken zwanger!”
Alicja
Lees verder
Bij Belle voelt het zo vertrouwd! Ze stelt je op je gemak en de behandeling is ontspanning voor lichaam en geest. Ik kan er elke keer enorm naar uitkijken om weer langs te komen en zie dit ook echt als groot cadeau voor mezelf. Na de behandeling is er ook altijd iets in werking gezet. Of de vermoeidheid komt eruit of de creativiteit gaat stromen. Het blijft bijzonder dat je lichaam zoveel opslaat en Belle weet dat te begeleiden ♥️"
Vianney
Lees verder
"De womb healing met Belle is buitengewoon bijzonder. Belle straalt een gevoel van rust uit dat tijdens de massage over je heen spoelt. De behandeling brengt je dichter bij jezelf, kalmeert je lichaam en laat diepgewortelde emoties los."
Soraya
Lees verder
"Bij Belle ervaar ik een innerlijke rust die mij spiegelt dat ik mij authentieke zelf mag zijn. In het dagelijks leven kom je soms automatisch in een rush terecht en voel je niet altijd de verbinding met je eigen lichaam/hart/baarmoeder. Lagen/maskers vallen vanzelf van je af als je door haar wordt behandeld tijdens de massages. Het is een natuurlijk proces wat in gang gezet wordt als je daar binnen stapt. De kamer ruikt heerlijk en draagt ook bij aan een fijne ervaring. Ik ga altijd als mijzelf weer de deur uit bij Belle en daar teken ik voor 🤍"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Belle buikmassage

Bedrijfsgegevens

Belle de La Croix
Woldeveld 30
Koog aan de Zaan
mail: delacroixbelle@gmail.com
website: www.belledelacroix.com
Instagram: @belledelacroix