jan

19

Ben jij de helft? - masterclass

19 jan van 19.30 - 21.30 uur in Leiden

€149,-

Het gevoel voor twee te moeten leven

Altijd maar op zoek zijn en het niet vinden. Van alles opstarten en het niet afmaken, moeite met het maken van keuzes , enorm diep geraakt zijn door het verlies van mensen of een huisdier of hooggevoelig zijn.

Twee verschillende kleuren ogen hebben, onbegrepen medische klachten, vitamine B12 gebrek, het altijd koud hebben, weinig energie hebben of ongewenst kinderloos zijn.

Het gevoel voor twee te moeten leven, eten of werken, je plek niet kunnen vinden, dood willen of op zoek zijn naar jouw identiteit.

 
Herken je hier iets van?

Het zou zo maar kunnen zijn dat je, bewust of onbewust, een alleengeboren twee- of meerling bent.

 

Een alleengeboren tweeling?

Wist je dat een op de tien zwangerschappen start met een twee- of meerling? In de eerste drie maanden gaat het, veelal ongemerkt, mis met een of meerdere embryo’s. In 75% van de gevallen is er namelijk geen bloedverlies. Het is een fenomeen dat al langer bekend is en nu steeds meer in de belangstelling staat. Het kindje dat wordt geboren is een alleengeboren twee- of meerling. Internationaal wordt door en gynaecologen de term vanishing twin hiervoor gebruikt. Het geeft echter niet realistisch weer wat er gebeurt. Het kindje verdwijnt niet, het sterft. Voel je wat het verschil is van deze woorden? 

 

Hoe dit invloed heeft op jouw leven

Hoe pril het leventje in de baarmoeder ook is, het overlijden van de tweelinghelft is een traumatische ervaring die wordt opgeslagen in de cellen van het overlevende kindje. Onbewust lijkt het verlies in het latere leven effect te hebben op:

  • emoties
  • gedrag
  • relaties
  • gezondheid

Veel alleengeboren tweelingen blijken niet wetend op zoek te zijn naar hun tweelingbroertje of zusje. Prenatale imprints kunnen in het dagelijks leven nog altijd een uitwerking hebben omdat ze op onbewust niveau almaar worden herhaald. Ze kunnen jouw levenskracht en levensvreugde beïnvloeden.

 

Van herkenning naar heling

Als je weet dat je een alleengeboren twee- of meerling bent, kan er een wereld voor je opengaan. Herkenning en erkenning brengen je op het pad van heling waarna ontmoeting en rouw een plek kan krijgen. De masterclass of een opstellingsavond kan bewustwording en beweging brengen. Hierdoor ontstaat er verandering of vermindering van klachten, verandert je gedrag of je gevoel. Het is een eerste stap op weg naar rust en ruimte.

 

Workshop

Tijdens deze avond neemt Saskya je via muziek en een visualisatie mee in het alleengeboren tweeling thema. Voor veel mensen begint hier de herkenning, erkenning of heling. Er wordt iets aangeraakt, gevoeld, ervaren.

Fanny begeleidt daarna voor iedereen een korte opstelling. We maken de energetische onderstroom, dat wat jij voelde maar niet kon duiden, zichtbaar. Er wordt ervaren wat er speelt in de kinderrij (jij en je broers en zussen) of rondom je gemis. Ook hier vindt heling plaats. Voor iedereen op eigen niveau, tijd en tempo. We werken altijd vanuit respect voor ieders persoonlijke verhaal en beleving.

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

Marielle
Lees verder
"Fanny luistert zonder oordeel en stelt steeds de juiste vragen. Ze kan ‘onverklaarbare’ gevolgen makkelijk uitleggen zodat helder wordt wat er onzichtbaar was en wat nodig is."
Karin
Lees verder
"Saskya weet mensen te raken, en ze tot zelfreflectie aan te zetten. Haar insteek heeft een humoristisch tintje en is altijd respectvol. Uitgaan van de realiteit en denken in mogelijkheden passen bij haar."
Maureen
Lees verder
"Ik vond het fijn dat Fanny mijn issues los kon koppelen van schaamte en falen. Ze ziet alles als oplosbaar. Het helpt enorm om mijn perfectionisme los te laten. Moeiteloos."
Previous
Next

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *