okt

Beyond Limits

okt Online of Nijmegen

€456,-

"Beyond Limits" - Een NEI Reis naar Zelfvertrouwen en Emotionele Vrijheid

Welkom bij “Beyond Limits” – een NEI-reis naar Zelfvertrouwen en Emotionele Vrijheid. Dit krachtige 1-op-1 traject is speciaal ontworpen om je te bevrijden van de ketenen van negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. Ontdek hoe je kunt loslaten wat je tegenhoudt, zodat je zonder barrières vanuit diepe zelfvertrouwen en innerlijke vrijheid kunt leven.

Samen duiken we in een NEI-reis van transformatie, waarbij we onzekerheid, faalangst, schaamte, stress, eenzaamheid en verdriet aanpakken. We doorbreken blokkades die je weerhouden van een leven vol zelfvertrouwen en vreugde.

Stap voorbij je huidige grenzen en omarm de kracht die in jou sluimert. Samen zullen we bouwen aan een leven dat bloeit met balans, vertrouwen en geluk.

 

Wat kan ik verwachten?

1. Diepgaande reis: Samen zullen we een diepgaande reis maken naar de kern van je negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. We verkennen de oorsprong van deze blokkades en creëren inzicht in hun invloed op je leven.

2. Bevrijding van Negativiteit: We richten ons op het loslaten van negatieve emoties zoals onzekerheid, faalangst, schuldgevoelens, schaamte, eenzaamheid en verdriet. Deze bevrijding stelt je in staat om positiever en lichter te leven.

3. Transformeren van Overtuigingen: We zullen belemmerende overtuigingen identificeren en transformeren die je in het verleden hebben tegengehouden. Door deze overtuigingen te veranderen, kun je een positiever zelfbeeld ontwikkelen en meer vertrouwen in jezelf krijgen.

4. Versterking van Zelfvertrouwen: Gedurende het traject zul je merken dat je zelfvertrouwen gestaag toeneemt. We werken aan het versterken van jouw innerlijke kracht, zodat je met meer zekerheid kunt navigeren door uitdagingen en veranderingen.

5. Cultiveren van Innerlijke Vrijheid: De focus ligt op het loslaten van emotionele bagage en het omarmen van innerlijke vrijheid. Je zult leren hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en ruimte kunt creëren voor positieve veranderingen.

6. Persoonlijke Groei: “Beyond Limits” is niet alleen een traject om blokkades te doorbreken, maar ook een reis van persoonlijke groei. Je zult inzicht krijgen in jezelf, je sterke punten versterken en meer vreugde en vervulling in je leven ervaren.

Kortom, het “Beyond Limits” traject helpt je te transformeren, je innerlijke kracht te herontdekken en te leven vanuit zelfvertrouwen en emotionele vrijheid.

 

Dit doen we aan de hand van:

• Professionele Begeleiding: Ervaar 4 diepgaande NEI-sessies (in de praktijk of online) die je ondersteunen en bevrijden van emotionele blokkades.
• Persoonlijke Reflectie: Houd je gedachten, inzichten en ervaringen bij met begeleide journaling, die je helpt om dieper inzicht te krijgen in jezelf.
• Praktische Hulpmiddelen: Tijdens het traject krijg je praktische opdrachten en visualisaties aangereikt die je kunt blijven gebruiken, zelfs na afloop van het traject. Deze tools helpen je om je balans en innerlijke vrijheid te behouden.

Ben je klaar om voorbij je huidige blokkades te gaan en te stralen? Laten we samen de reis beginnen naar een leven “beyond limits”.

 

Dit traject kan op een samen gekozen moment in oktober, november of december starten. 

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

NEI praktijk Yvonne

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *