Hypnose voor meer Energie, Kracht & Plezier

Hypnose energie, kracht en plezier

Energie, Kracht & Plezier

Hoe lekker wanneer je beseft dat je gewoon achterover mag leunen en dat je zonder iets hoeft te doen kracht, energie en plezier toenemen in jou!

 

Want dat kan dus gewoon door middel van hypnose. Ik heb een zogenaamde blitz-hypnose opgenomen die ervoor zorgt dat ik verschillende stemmingen bij je onderbewuste induceer. In dit geval dus energie, kracht en plezier want hoe lekker om daar je dag mee te starten. Of te ervaren voordat je iets spannends gaat doen.

 

Door de manier waarop ik praat en de woorden aan elkaar verbindt, maakt dat de stemmingen door je onderbewuste worden opgenomen. Zodat er op een dieper niveau een echte verandering teweeg gebracht wordt.

Voor slechts €14,95

"Het voelt heerlijk en ik vind jouw stem helemaal top. Ik kan wel elke dag zo’n boost gebruiken."

Blitz-hypnose

Elke keer als je de behoefte voelt aan meer van dit kun je deze blitz erbij pakken. Of je kunt hem een aantal dagen achter elkaar doen om het echt even goed door te laten dringen tot je onderbewuste.

 

Deze blitz duurt ongeveer 5:30 minuten. 

 

Hypnose klinkt misschien spannend, maar ik beloof je ik zal je niet laten rondlopen als een kwakende kikker. Zo makkelijk gaat dat namelijk helemaal niet…:)

 

Tijdens een hypnose voel je voornamelijk diepe ontspanning. Je bent verder gewoon bij en je bewust van je omgeving. Maar gewoon iets meer gefocust op mijn stem. 

 

Als er bij wijze van spreken brand uitbreekt ben je gewoon in staat om op te staan en weg te rennen. 

"Zo mooi en vrolijk de herhaling van woorden. Ik voelde de kracht en energie stromen door tintelingen in mijn lichaam. Tijdens deze hypnose had ik bijna moeite om stil te zitten en niet van vrolijkheid te gaan bewegen, zoveel energie kreeg ik er van...weg vermoeidheid!"

Maar wacht, er is meer!

Ik heb namelijk nog een blitz-hypnose opgenomen. Namelijk eentje om meer Ontspanning, Zelfliefde & Zelfvertrouwen bij je op te wekken. 

 

Deze twee blitz-hypnoses samen bied ik aan voor maar €27,- 

 

Heel lekker om bijvoorbeeld de een in de ochtend te doen en de ander in de avond.  

samenwerking the good spirit

"Voelde me helemaal tintelen en mijn ruggengraat voelde heel sterk en krachtig… heerlijk!!"