Hypnose voor meer Ontspanning, Zelfliefde & Zelfvertrouwen

Ontspanning, Zelfliefde & Zelfvertrouwen

Hoe lekker wanneer je beseft dat je gewoon achterover mag leunen en dat je zonder iets hoeft te doen ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen toenemen in jou!

 

Want dat kan dus gewoon door middel van hypnose. Ik heb een zogenaamde blitz-hypnose opgenomen die ervoor zorgt dat ik verschillende stemmingen bij je onderbewust induceer. In dit geval dus ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen want daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken.

 

Door de manier waarop ik praat en de woorden aan elkaar verbindt, maakt dat de stemmingen door je onderbewuste worden opgenomen. Zodat er op een dieper niveau een echte verandering teweeg gebracht wordt.

 

Voor slechts €14,95

"Heel fijn om naar te luisteren, voelde de zelfliefde gedurende de meditatie groeien en gloeien. Het het zelfvertrouwen bleek na ogen open vooral uit mijn houding, zat heel stevig en rechtop om vol energie en vertrouwen de dag in te gaan. Mooi dank je 🙏"

Blitz-hypnose

Elke keer als je de behoefte voelt aan meer van dit kun je deze blitz erbij pakken. Of je kunt hem een aantal dagen achter elkaar doen om het echt even goed door te laten dringen tot je onderbewuste.

 

Deze blitz duurt ongeveer 8 minuten. 

 

Hypnose klinkt misschien spannend, maar ik beloof je ik zal je niet laten rondlopen als een kwakende kikker. Zo makkelijk gaat dat namelijk helemaal niet…:)

 

Tijdens een hypnose voel je voornamelijk diepe ontspanning. Je bent verder gewoon bij en je bewust van je omgeving. Maar gewoon iets meer gefocust op mijn stem. 

 

Als er bij wijze van spreken brand uitbreekt ben je gewoon in staat om op te staan en weg te rennen. 

"Na een week werken en studeren, stress en vermoeidheid neem ik nu pas de tijd om voor deze hypnose te gaan zitten en te luisteren. Ik besefte na deze korte sessie dat ik dit veel eerder had moeten. Zo fijn om naar te luisteren, alsof ik in de sterrenhemel zweef en fysiek en mentaal word ik helemaal ontspannen."

Maar wacht, er is meer!

Ik heb namelijk nog een blitz-hypnose opgenomen. Namelijk eentje om meer Energie, Kracht & Plezier bij je op te wekken. 

 

Deze twee blitz-hypnoses samen bied ik aan voor maar €27,- 

 

Heel lekker om bijvoorbeeld de een in de ochtend te doen en de ander in de avond.  

Hypnose ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen

"De hypnose is heerlijk. Het geeft een hele fysieke sensatie aan zelfvertrouwen en zelfliefde. Ik ging het steeds meer voelen in mezelf. En ik vind de stem van Marije heerlijk. Ze neemt je echt mee."