Boost je intuïtie!

In 10 dagen beter naar je intuïtie leren luisteren

Start: 1 juli 2022 

10 dagen

Prijs: €37,- ipv €57

Via mail, in eigen tijd

Hoe luister je naar je intuïtie?

Je wilt wel meer naar je intuïtie luisteren, maar hóe doe je dat nu eigenlijk? Waar luister je dan eigenlijk naar? Er komen allerlei gedachtes, gevoelens, en emoties bij je voorbij. Maar wat daarvan is intuïtie?

Want wat is intuïtie eigenlijk? Ja, het betekent letterlijk innerlijk weten. Maar waar komt dat vandaan dan? Waar komen die kennis en inzichten vandaan en waarom zou dat het beter weten dan je brein? 

En is het iets waar naar je luistert of voel je het meer? Weet je het gewoon? Of zie je juist beelden voor je?


Hoe ontwikkel je dan je intuïtie? Als het je nu niet zo goed lukt om te luisteren naar je intuïtie, dan wordt dat nu blijkbaar versluierd door iets. Maar wat is dat dan?


En zijn er oefeningen en manieren voor om er weer beter bij te kunnen? En wat werkt dan het beste voor jou?

Herkenbaar?

 • Je weet niet zo goed hoe je dat doet. Luisteren naar je intuïtie.

   

 • Je bent bang om het verkeerde te vertrouwen als het gaat om je intuïtie.

   

 • Je wilt je intuïtie wel (nog) verder ontwikkelen, maar je zou niet weten hoe.

   

 • Je vindt het heel lastig om helder te krijgen, hoe je intuïtie tot jou spreekt.

   

 • Je luistert al wel naar je intuïtie, maar zou dat nog wel meer willen verdiepen.

 

 

 

 

 

 

Wat over een andere online cursus gezegd werd:

Dank je wel Marije! Ik vond het heel erg leuk om er bij te zijn en niet verwacht van tevoren zoveel interessante en waardevolle tips en oefeningen te ontdekken.

Maar het kan ook anders...

Hypnose ontspanning, zelfliefde en zelfvertrouwen

Iedereen heeft intuïtie, en wanneer je ernaar luistert zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet.


Elk mens is anders. Alleen JIJ voelt wat je nodig hebt en wat goed is voor jou. Je intuïtie is je belangrijkste leidraad voor een vervullend leven. Het vertelt je wat je nodig hebt om te groeien, leren en ontwikkelen. 

 

We hebben alleen geleerd dat we het buiten onszelf moeten zoeken. Als kind hebben we met de paplepel ingegoten gekregen dat anderen (ouderen en autoriteiten) weten wat het beste voor ons is. Omdat onze ouders dat ook zo geleerd hebben.

 

Daarbij zijn we ook nog eens opgegroeid in een cultuur waar voelen niet serieus genomen wordt. Het is in elk geval zwaar ondergeschikt aan het verstand. Het resultaat is dat we ons lijf en gevoel niet goed kennen. En doen wat we denken wat hoort. In plaats van te doen wat ons vervuld. 

 

Maar je hebt alles al in huis om je intuïtie te gebruiken: je lichaam en alles wat zich daarin afspeelt is de brug naar je geest en je spiritualiteit. Je lichaam is een raadgever. Als je communiceert met je lichaam, pik je signalen veel makkelijker op en voel je jezelf. Dat geeft je antwoorden.

 

Op deze manier weet je intuïtief welke keuzes je écht wilt maken om een vervullend leven te leiden. 

 

Wat over een andere online cursus gezegd werd:

Wat ik heel erg leuk aan de 21-daagse vind, maar gewoon ook aan hoe je op Instagram bent, het is gewoon echt heel fijn om door jou meegenomen te worden in de onderwerpen. Je komt zo relaxt en echt over, bovendien boor je onderwerpen aan die ik heel interessant vind en prikkel je me daarmee!

Tijdens deze 10-daagse ontwikkel je jouw intuïtie:

Wat is intuïtie?

Eenvoudig samengevat is intuïtie de manier waarop je onderbewuste ik boodschappen doorgeeft aan je bewuste, denkende ik. Je leert hoe dit voor jou werkt.

Allemaal lagen

Onderscheid leren maken tussen je emotie en gevoelens is een belangrijke sleutel in het leren luisteren naar je intuïtie. Maar ook herkennen hoe je op andere manieren beïnvloed wordt je intuïtie te negeren of verkeerd te interpreteren.

Hypnose

De schat aan informatie in je onderbewustzijn is vaak niet in taal verpakt. Om die reden krijg je boodschappen meestal via onverwachte, indirecte wegen. Leer dit herkennen. Met een hypnose help ik jou deze skill te versterken.

Free writing

Free writing is een krachtige manier om in contact te komen met je intuïtie. Emmy de Koning geeft een masterclass waarbij je dit gelijk gaat oefenen en uitproberen.

Je lijf als tool

Je kunt je lijf inzetten als instrument om contact te maken met je hogere zelf in de vorm van een pendel. Bianca de Visser leert je hoe.

Waar gaat de cursus over?

meditatie-tip beginners

Leer luisteren naar wat er in jou leeft. Om dit te realiseren moet je jezelf weer leren voelen.


Zodat je ontdekt hoe je je intuïtie ontwikkelt en leer je je eigen gevoel te volgen.


Als je weet hoe je dat doet, zie je wat jouw triggers zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.

Daarmee heb je de beste en mooiste tools in handen voor een gelukkig en vervullend leven.

 

Tijdens deze 10 dagen ga je hier elke dag mee aan de slag. 

 

Je ontvangt dagelijks een mailtje met een inzicht, een opdracht, een link naar een webinar of een reminder. 

Je krijgt inzichten waardoor je begrijpt hoe het werkt bij jou. En praktische tools en oefeningen om gelijk toe te passen.

 

Ik motiveer en inspireer  je om 10 dagen lang het contact met je intuïtie te herstellen of juist te verdiepen. Alleen al door er tijd en aandacht aan te geven, ga je stappen maken. 

 

Daarnaast krijg je ook nog eens heel specifieke tools  mee te doen met de cursus zodat je ontdekt  wat voor jou fijne manieren zijn om in contact te komen met je intuïtie.

 

Maar ook  hoe je jezelf daar nu in tegenhoudt en hoe je jezelf daar van kan bevrijden. 

Wat over een andere online cursus gezegd werd:

Vandaag rondde ik de 21-daagse af. Ik heb er ENORM van genoten. Ik kan alleen maar positief zijn. Hoe je het doet, je video's, je kennis, de afwisseling. Echt een mooie mix, niet te lang. Gewoon mooi.

Waarom de cursus uniek is:

Alle kennis om beslissingen te nemen en keuzes te maken die jou gelukkig maken, zit in jou. Leer of verdiep hoe je in kunt tappen op die kennis. 

Deze 10-daagse geeft je heel concrete handvatten, inzichten en oefeningen om je intuitie te verdiepen. Na deze 10 dagen heb je geheid je intuitie verdiept. 

Vier verschillende mensen geven je vanuit hun expertise en specialisme tools en handvatten. In plaats van 4 cursussen te volgen, hoef je er maar één te doen. 

Per dag vraagt de cursus maximaal 20 minuten van je tijd. Behalve de masterclass die duurt ongeveer een uur. Maar dat staat weer tegen over de dagen dat je maximaal 10 minuten bezig bent. 

Aan het einde van de 10-daagse heb je dit bereikt:

Je intuitie is ontwikkeld​

Na het volgen van de 10-daagse is jouw intuïtie geheid verder ontwikkeld.

Je weet wat jij nodig hebt

Je wat jij nodig hebt om goed in verbinding met jezelf te zijn. 

Je hebt concrete tools

Je hebt technieken uitgeprobeerd en geleerd  waarmee je hierna verder kunt. 

Wat over een andere online cursus gezegd werd:

Wat ben ik méga blij met jouw 21-daagse! Ik volgde jou nog niet, maar zag het de avond voor de start voorbij komen op Insta… en dacht hé dat klinkt goed, ik doe mee. Ben meteen alle filmpjes op je feed achter elkaar gaan kijken en toen was ik om. Súper leuk wat je aanbiedt, heel interessant en je brengt het zo leuk!

FAQ's

Voor mensen die beter in contact willen komen met hun intuïtie. Iedereen heeft een sterke intuïtie. Alleen de een heeft er nog wat meer laagjes overheen liggen. Of heeft haar intuïtie wat langer genegeerd. 

Deze 10-daagse is voor iedereen die meer en beter contact wil met haar intuïtie. 

Tijdens de 10-daagse ontvang je elke dag een mailtje. De ene keer is het een video van max tien minuten de andere keer een reminder om een oefening te herhalen die je eerder hebt geleerd.

Met uitzondering van de masterclass van Emmy de Koning. Deze duurt 45 minuten tot een uur.

Je houdt een jaar lang toegang tot de video’s die je ontvangt. De mailtjes met audio en tekst kun je gewoon opslaan en blijven voor altijd toegankelijk.

Er komt een besloten instagram-account waar je in contact kunt koment met anderen die de cursus volgen. Hier houd je nog 3 maanden toegang toe.

Je ontvangt 10 dagen lang elke dag een mail met tekst, audio of video. De video’s staan op een besloten deel van YouTube waartoe je alleen toegang krijgt als je de 21-daagse volgt.

Verder is er een besloten instagram-account gekoppeld aan de 10-daagse. Hier vind je geen nieuwe of andere informatie. Je vindt er een samenvatting van wat je via mail krijgt.

Het is niet nodig om een Instagram-account te hebben. 

Je ontvangt alles via mail. Het Instagram-account is bedoeld om een community gevoel te creëren. Om met elkaar te delen hoe het gaat en tips en ervaringen uit te wisselen.  Wat een leuke extra kan zijn, maar het is niet nodig.