Chris Muller

Expert

Chris Muller

Chris helpt ouders en professionals om de omgang met kinderen weer vreugdevol, licht en liefdevol te maken. Door coaching, counseling, online cursussen, live trainingen en een opleiding helpt zij hen om hun bewustzijn te vergroten, zowel over eigen gedrag, emoties en behoeften, als dat van hun/ een kind, waardoor een kind in veiligheid en liefde op kan groeien tot een stevige en authentieke volwassene.

Wij helpen jou bij de sprong in het moederschap

 Ze creëert een menselijke omgeving zonder oordeel, waarin volwassenen uitgedaagd en uitgerust worden om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en nieuwe tools leren of tools anders leren toepassen in de omgang met kinderen.

 

Zij helpt ouders en professionals vrij te breken uit oude patronen, angst, pijn van de eigen kindertijd en om in dieper contact te staan met hun eigen gevoel, behoeften en grenzen. Ze komen daardoor meer in verbinding met zichzelf, het kind in hen en daardoor ook met kinderen. Zo groeit ook het vermogen om op zichzelf te vertrouwen en vertrouwen en speelsheid terug te brengen in de omgang met kinderen. Die wordt daardoor niet langer bepaald door ideeën over hoe het moet zijn en zou horen, door maatschappelijke concepten, perfectie, schuldgevoelens, twijfels of angst, maar vanuit een diep vertrouwen, intuïtie, liefde en gedegen kennis.

 

Hierdoor wordt de omgang met kinderen simpelweg leuker en gemakkelijker en is er meer ruimte is om samen te genieten. In haar werk respecteert Chris de integriteit van kind en van volwassene. Chris weet als geen ander mensen op een liefdevolle, grappige, directe en heldere manier wakker te schudden uit de gevangenis van schuldgevoelens en uit hun keurslijf. 

 

Chris is onder andere psycholoog (MSc, universitair), counsellor & coach in de Transactionele Analyse (BTA) en in Nederland. Zij heeft persoonlijke ervaring met HSP en hoogbegaafdheid, met zichzelf en haar kind. Daarnaast doet ze meer dan 25 jaar aan yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.Neem contact op

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.