Sylvie conscious cupping

Expert

Conscious Cupping

Hi, Ik ben Sylvie. Ik geef (energetische) cupping behandelingen die helpen om zowel de doorbloeding als je energie weer te laten stromen in je lijf. Met behulp van een cup die vacuüm staat op je huid, haal ik op verschillende niveaus blokkades los.

 

Bijvoorbeeld vastzittende spieren, maar ook voor het losmaken van bindweefsel is cupping heel effectief. Zo zie ik veel mensen die last hebben van (lage) rugpijn, die hierdoor verdwijnt.

Meer aanwezig in je lijf

het werkt op meerdere niveaus, want je slaat niet alleen spanning op, maar ook emoties kunnen zich vastzetten in je lijf. Die kunnen dus ook loskomen tijdens of na een sessie. Juist daarom zorg ik voor een liefdevolle en fijne setting voor jou en je lijf.

 

Je kunt bij me terecht met specifieke klachten en (/of) ik ga intuïtief op zoek naar de blokkades in je lijf en die halen we dan laagje voor laagje los. Precies op het tempo dat goed voelt voor jou.

 

Na een sessie voel je je meer aanwezig in je lijf, is er meer ruimte en stroomt het weer!

Susan
Lees verder
"De cupping sessies die ik gehad heb bij Sylvie waren heel prettig. Ze heeft een warme, lieve persoonlijkheid en luistert echt naar wat je nodig hebt op dat moment. Het heeft zoveel effect gehad, ik raad cuppen iedereen aan!"
Ruda
Lees verder
"Heerlijke sessie gehad bij Sylvie. Het hielp mij heel erg om los te laten en meer te zakken in mijn lijf. Echt een aanrader!"
Lotte
Lees verder
"Aanrader! Na mijn behandeling van Sylvie, voelde ik dat mijn spierknopen veel losser waren en de spanning tussen mijn schouderbladen verlicht. Bijzonder om (echt letterlijk) na afloop te zien waar je lijf de afvalstoffen heeft losgelaten. Haar praktijk in Haarlem is erg prettig, rustgevend en Sylvie een fijn en warm persoon"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

conscious cupping

Bedrijfsgegevens

 
Conscious Cupping
Sylvie Lub 
Haarlem
mail: info@lightminded.nl
website: consciouscupping.nl
Instagram: @conscious_cupping