okt

16

Een Energetische Revolutie: Ontdek Het Online Programma ‘Flow Met Je Biotensor!

16 okt Online

€295,-

Een masterclass voor vrouwen die vrijheid en grip op hun leven willen ervaren.

Heb jij weleens het gevoel dat je overweldigd wordt door energieën om je heen? Of heb je een prikkelgevoelig kind dat moeite heeft om zich staande te houden in een wereld vol prikkels? Wij begrijpen dat maar al te goed. Het leven met een hoge gevoeligheid kan zowel een zegen als een uitdaging zijn.

 

De Biotensor: De Sleutel tot Energetische Balans

Stel je voor dat je een krachtig hulpmiddel tot je beschikking hebt waarmee je de energie om je heen kunt beheersen en harmoniseren. Een tool die je helpt om piekeren, frustratie en overprikkeling te verminderen. Dat is precies wat de biotensor kan bieden. Deze veelzijdige metgezel is niet alleen een zegen voor jou, maar ook voor je kinderen.

 

Wat Je Kunt Verwachten:

In onze online training, “Flow met je Biotensor,” leer je de basis van het werken met de biotensor in combinatie met je chakra’s. Het programma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in energetisch werk, en het mooie is dat iedereen het kan leren. Je kunt zelfstandig met de biotensor werken voor persoonlijke groei, maar ook voor het welzijn van je kinderen en zelfs je huisdieren.

 

Praktische Details:

De cursus begint op 16 oktober, maar het startschot wordt gegeven op 15 oktober met een inspirerende Zoom-meeting om je op weg te helpen.

De lessen/modules zijn volledig flexibel en kun je in je eigen tijd en tempo volgen, waardoor het perfect in te passen is in jouw drukke leven.

Binnen de online community kun je al je vragen stellen en contact leggen met mededeelnemers voor ondersteuning en het delen van ervaringen.

De kosten voor deelname bedragen slechts € 295,- inclusief een materialen set en BTW.

 

Met deze cursus kun je:

  • Je energie in balans brengen en laten stromen en energetische blokkades opheffen.
  • Energie toevoegen of afvoeren in je eigen lichaam of dat van je dierbaren.
  • Je huis, slaapkamer en werkruimte energetisch reinigen.  
  • Je biologische klok aanpassen aan zomer- en wintertijd of bij jetlags.
  • Ontdekken welke supplementen of medicijnen het beste bij je passen. En deze ontstoren/neutraliseren zodat je minimaal last hebt bvan bijwerkingen.
  • Contact maken met je onderbewuste en ontdekken wat op dat moment het beste voor je is.
  • Rust brengen in het lichaam en de geest van je kind, zodat ze beter kunnen slapen en ontspannen.
  • Maar ook een belangrijk onderdeel van de cursus is een energetische reis door jouw chakra’s. Waarbij je begrijpt hoe ieder chakra werkt en hoe je meer balans kunt bereiken dmv van meditaties en oefeningen.

 

Het Geschenk van Energetische Harmonie

Gun jezelf en je gezin de kracht van deze transformerende tool. Met “Flow met je Biotensor” kan iedereen leren hoe ze deze energie in hun voordeel kunnen gebruiken. Doe mee aan onze online cursus en ontdek hoe je meer energetische flow in je leven kunt brengen. Het maakt niet uit of je wel of geen ‘speciale gave’ hebt; ik geloof dat iedereen het kan leren. Laat de biotensor binnen handbereik je leven veranderen en het opvoeden vergemakkelijken. Join the energy revolution today!

Als je liever op een LIVE-dag leert werken met de biotensor op samen met een groep gelijksgestemden, dan kan dit op woensdag 11 oktober.

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *