Expert

Emmy de Koning

Hoi, ik ben Emmy. Om meer in verbinding te komen met jezelf en met het nu, is intuïtief schilderen en tekenen een heel ontspannen manier. Het is speels en vrij. Ondertussen verteld het veel over je onbewuste onderbewuste. Daar waar je met je gedachten niet bij kunt komen, daar waar je in eerste instantie de woorden niet voor kunt vinden, dát komt op het doek.

Schilderen vanuit intuïtie

In een schildersessie kun jij ontdekken wat er zich in jou afspeelt en wat jouw wensen en blokkades zijn. Bijvoorbeeld door middel van de kleuren die je hebt gebruikt, de vormen, waar je begonnen bent en op welke plek je wat geschilderd hebt, kan ik duiding geven aan wat het betekent.

De sessies kunnen individueel of in groepen gedaan worden. Ook een sessie voor ouder&kind, kunnen heel verhelderend en verruimend zijn in jezelf en je gezin.

Wil je jezelf verder ontdekken en dieper aankijken, dan kun je ook een 1-op-1 verdiepingssessie doen, waarbinnen we samen luisteren naar de verschillende stemmen en rollen in jou, doormiddel van Voice Dialog. We kunnen kijken naar jouw plek in jouw systeem via een familieopstelling. Ook maak ik gebruik van Numerologie om een handvat te bieden voor wat jouw zielsmissie, persoonlijkheid en je levenles is.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jullie gezin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Intuitief schilderen met Emmy

Bedrijfsgegevens

Emmy de Koning
Tel: 06-20864542
Instagram: @emmy.de.koning