Op zoek naar een expert>?

Vind hier een specialist die jou, je kind of jullie samen verder helpt en inzichten geeft.

  • Vakgebied

  • Voor wie?

  • Waar?

Martine Nicolaij

Touch of Matrix is een energetische bewustzijnsmethode waarbij blokkades worden opgelost. Ik help je om snel en makkelijk los te komen van wat je niet meer dient, zodat je ruimte maakt voor waar jij blij van wordt.

Mijn Kind & Ik

Bij ‘Mijn Kind En Ik’ komen kinderen die prikkelgevoelig zijn en bijvoorbeeld boze buien hebben, moeite met in- of doorslapen, concentratieproblemen.

Neel. Coaching & Haptonomie

Mijn manier van werken is intensief, diepgaand, therapeutisch, transformatief en gericht op jouw hele ZIJN.

Live in Liberty

Een leerschool voor vrije geesten die authentiek en gelukkig in het leven willen staan en een bijdrage willen leveren

Marie-Lotte Esser – Uit je hoofd in je hart

Het is moeilijk naar je hart te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, please-gedrag en verwachtingen. Ik doe niets liever dan jou je zielsbestemming laten ontdekken

BElief – ervaringen die er toe doen

Tijdens een Sjamanistische healing kijk ik in je onderbewuste wat er speelt. Diverse technieken zet ik in om een disbalans te transformeren tot op het niveau van je DNA en voorouders.

Jouw wondere binnenwereld

Tijdens de sessies laat ik jou inzien wat er speelt bij jouw kind door jou te behandelen. De connectie tussen moeder en kind is namelijk megaaa sterk. Zo kun je als moeder stukken helen voor je kind, JA echt!!!

Heartspace

Heart Space sessies zijn energetische massages gericht op het (weer) in verbinding komen met je lichaam, hart en ziel.

Conscious Cupping

Ik geef (energetische) cupping behandelingen die helpen om zowel de doorbloeding als je energie weer te laten stromen in je lijf.

Lanne Leeft – Your New Today

Samen halen wij de Levensliefhebber in jou (weer) naar boven. Die versie van jou die zichzelf en haar Leven liefheeft én weet wat te doen "when life throws shit at ya".

Coach Sofie

"De vraag is niet waar je naar kijkt, maar wat je ziet” Is dit verdriet, pijn of eenzaamheid? Dan kan Coaching of Hypnotherapie uitkomst bieden om de weg terug naar levensgeluk te vinden.

House of Innerwork

Zit je niet lekker in je vel, sta jij voor je gevoel vaak ‘aan’ en heb je moeite om jezelf, en dat wat je graag wilt, nog te horen? Voel je welkom bij House of INNERWORK.