Op zoek naar een expert>?

Vind hier een specialist die jou, je kind of jullie samen verder helpt en inzichten geeft.

  • Vakgebied

  • Voor wie?

  • Waar?

Nei praktijk Yvonne

NEI Praktijk Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne, en ik ben hier om je te helpen een reis te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, groei en gezondheid.
Marije Douma Akasha Reading

Marije Douma – Akasha Reading

Ik vind het werken met de Akasha kronieken magisch en fantastisch om inzichten en heling te bieden aan mensen zoals jij.
Karin Gotink NEI

NEI Coaching – Karin Gotink

Ik ben Karin Gotink. NEI-therapeut, Access bars facilitator en in Opleiding tot Holistisch Kindertherapeut (hsp specialisatie)
Belle de la Croix buikmassage

Belle de la Croix

Ik ben Belle en ik geef holistische behandelingen voor de vrouw waarbij verbinding met jezelf voorop staat. Omdat het zo belangrijk is om in contact te zijn met ons lijf.
Marsha Nei

Uden Marsha van Doorn

Als NEI coach ga ik aan de slag met jouw specifieke vraag of klacht en is het niet nodig om je hele levensverhaal te delen. Met behulp van de biotensor (een meetapparaat) onderzoek ik wanneer deze is ontstaan.
Fanny Cattenstart

Fanny Cattenstart

Bij mij geen hokjes en vaststaande systemen. Omdat ik heel goed snap dat juist die belemmerend kunnen zijn. Ik werk dus altijd op maat.
Praktijk Willemijn

Praktijk Willemijn

In mijn praktijk werk ik met NEI sessies, familieopstellingen en Bach bloesems. Tijdens een NEI sessie gaan we samen op zoek naar de oorsprong die tot jouw klachten heeft geleid.
Hestacoaching paardencoaching

Hestacoaching

In een sessie wordt een mens gecoacht, een paard wordt ingezet ter ondersteuning van de sessie. Tijdens deze interactie met het paard komen vaak patronen uit het dagelijks leven terug, bijvoorbeeld: Lukt het jou om contact te maken met het paard? Respecteert het paard jouw grens?
Steffi von Brunner Pelvic coach

Steffi von Brunner

Ik ben een Pelvic Health Coach, Bodyworker en Yoga Docent en focus mij voornamelijk op de buik en het bekkengebied. Ik help je bij bekkenklachten meer ruimte te creëren in je lijf en leven.
Marijke Mijn Kind en ik

Mijn Kind & Ik

Bij ‘Mijn Kind En Ik’ komen kinderen die prikkelgevoelig zijn én hun met-handen-in-het-haar-moeders.
Marie-Lotte Esser

Marie-Lotte Esser – Uit je hoofd in je hart

Het is moeilijk naar je hart te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, please-gedrag en verwachtingen. Ik doe niets liever dan jou je zielsbestemming laten ontdekken
Sanne Sjamaan

BElief – ervaringen die er toe doen

Tijdens een Sjamanistische healing kijk ik in je onderbewuste wat er speelt. Diverse technieken zet ik in om een disbalans te transformeren tot op het niveau van je DNA en voorouders.