Gratis meditatie die hooggevoelige kinderen helpt in te slapen

Een hypnotische meditatie voor kinderen van 5 t/m 13 jaar om tot diepe ontspanning te komen en met een fijn gevoel in te slapen. 
Sommige volwassenen vallen er ook heel goed bij in slaap…:)

Download hem hier en ontvang daarna wekelijks tips & inspiratie voor een vrijer leven voor jou & je kind.

“Mijn dochter van 8 heeft de meditatie gisteravond in bed geluisterd. Normaal komt ze nog een paar keer haar bed uit en is ze onrustig maar nu viel ze gelijk in slaap. Fijn!”

Marcia
Lees verder
"Hi Marije! Ik wilde je even laten weten dat wij helemaal fan zijn van jouw meditatie. Mijn dochter slaapt er nu al 2 nachten heerlijk op. Ze slaapt nu rustig in (normaal ligt ze heel lang wakker) en ze staat heel energiek op (normaal hangerig en nu bruisend). Prachtig!"
Kai, 11 jaar
Lees verder
"Ik heb het einde niet meer gehoord, toen sliep ik al."
Mia, 6 jaar
Lees verder
"Ik word heel rustig van de stem. Het is heel fijn."
Roos, 39 jaar
Lees verder
"Ik zak zelf ook zo lekker in de ontspanning door je meditatie. Echt! Ik haal het einde niet dus da's een fijn idee dat ik dan lekker ontspan. En superhandig dat ik hem op kan slaan en dus op vliegtuigmodus kan beluisteren. Helemaal omdat ik in slaap val, hoef ik me geen zorgen te maken dat m'n telefoon nog aan staat."
Previous
Next

Hypnose

Hypnotisch klinkt misschien een beetje spannend, maar het komt er op neer dat het je helpt dieper en sneller in ontspanning te komen.

 

Door de woorden die ik gebruik en hoe ik ze aan elkaar koppel komt het brein in de theta-stand. Vlak voor je in slaap valt, bevindt je brein zich altijd in deze toestand.

Met deze hypnotische meditatie help je je kind dus een handje om sneller in die staat te komen en daardoor makkelijker in slaap te vallen.

 

Maar dat niet alleen.  Omdat het brein van je kind in deze staat open staat voor suggesties voeg ik er nog wat “cadeautjes” aan toe.

 

Zo help ik je kind geluksgevoelens van dankbaarheid op te roepen en goed doorvoelen. Dit zorgt voor hartcoherentie; wat betekent dat je hart in een coherent ritme gaat kloppen. 

Deze staat van zijn is heel gezond is voor je lichaam. En hoe vaker je dit oefent, hoe makkelijker je geluksgevoelens kunt ervaren in het dagelijks leven.

 

Het mooie is als je kind voor die tijd al slaapt dan neemt het onbewuste dit alsnog in zich op.