Helena Heartspace massage

Expert

Heartspace

Hi, Ik ben Helena van Heartspace. Mijn sessies zijn gericht op het (weer) in verbinding komen met je lichaam, hart en ziel.

 

Op zowel energetische, fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen transformeren we blokkades zodat jouw energie vol kan gaan stromen. Je ervaart een gevoel van alignment, thuiskomen in jezelf, meer liefde, meer vertrouwen, meer verbinding met jouw essentie.

Meer aanwezig in je lijf

Boek een Heartspace sessie als jij:

– meer in verbinding wilt staan met je gevoel

– meer vanuit je hart wilt leven

– behoefte hebt aan meer rust, zelfvertrouwen en (zelf-)liefde

– ernaar verlangt om meer en beter naar je gevoel te kunnen luisteren

– wilt leven vanuit je eigen essentie, kracht en wijsheid

– stress, spanning, onzekerheid ervaart, jezelf kwijt bent (bijv. na scheiding of in herstel van burn-out )

– verlangt naar meer rust in je lichaam / systeem

– verlangt naar meer betekenis in je leven

– behoefte hebt aan persoonlijke ontwikkeling, zingeving en bezieling.

– bewustzijn wilt verruimen & meer liefde wilt belichamen

 

Wat houdt een sessie in?

Wat mijn benaderingswijze speciaal maakt is de combinatie van diverse behandelsvormen: lichaamswerk, energiewerk, guidance, healing, activatie voor de (re-)connection with your soul.


Een heartspace sessie duurt 2,5 uur.
We bespreken eerst wat het thema/intentie is van jouw sessie of traject.
Gedurende de sessie gebruik ik een combinatie van intuïtieve vormen van massage, lichaamswerk en coaching.


Goed om te weten:
Bij het masseren gebruik ik olie en heb je alleen een onderbroek aan.

Fleur
Lees verder
"Thuiskomen. Ik zit deze ochtend te genieten in het zonnetje en opeens stromen de tranen over m’n wangen naar beneden. Ik huil van dankbaarheid en geluk. Ik ben gelukkig met mezelf en voel rust. Ik voel dat alles okay is, precies zoals het moet zijn. Deze tranen heb ik zelf verdiend maar er gaat ook een hele grote dankbaarheid uit naar Heleen. Bij het opschrijven van haar naam verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. De afgelopen maanden heb ik bij haar een prachtig traject mogen volgen. Een zoektocht naar mijzelf, een diepe innerlijke reis. Het is moeilijk in woorden te omschrijven wat het traject inhoudt maar door de fijne, diepe en heldere gesprekken, de liefdevolle massages en de gehele warme deken van energie die je krijgt van haar heeft het mij het puurste, mooiste en meest bijzondere licht in mijn hart weer doen schijnen. Mijn hart geeft weer licht. Licht aan het leven, de mensen om mij heen maar vooral aan mijzelf. En dit gun ik iedereen. Ik gun iedereen Heleen. En wat zal de wereld dan een stukje mooier zijn.. Ik ben niet meer alleen. Ik ben thuis, bij mezelf, waar ik hoor te zijn. Dank je wel Heleen. Met heel mijn hart!"
Cansu
Lees verder
''Lieve Heleen, je hebt me doen beseffen hoe fijn de weg naar groei kan zijn. In een periode waarin ik het zo erg nodig had om weer mijn hart te openen, te luisteren naar wat zij te zeggen had en het niet af te wijzen, gaf jij me middelen om mezelf helemaal terug te vinden. Je gaf me de juiste antwoorden op mijn vragen en de juiste vragen op mijn antwoorden. Ik ben je dankbaar voor altijd’’
Peggy
Lees verder
"Heleen me heeft laten voelen wie ‘mezelf’ is’ Door de liefdevolle samenwerking tussen haar handen, haar stilte en haar zorgvuldig gekozen woorden, ontstond een serene en veilige omgeving. Ze liep als het ware met me mee in mijn proces en liet me ervaren hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Zowel fysiek als emotioneel, maar ook spiritueel heb ik geleerd wat voor mij klopt, wat niet en heb ik waarheid gevonden. Ik kan nu beter voor mezelf kiezen omdat Heleen me heeft laten voelen wie ‘mezelf’ is en hoe het voelt als ik daar ook werkelijk mee verbonden ben."
Brenda
Lees verder
''Heleen heeft me op een diep niveau laten verbinden met mezelf, mijn innerlijke wijsheid, kracht en liefde. Wat een cadeau om een Heartspace sessie te mogen ontvangen! Heleen ziet je voor wie je bent, zonder oordelen, vanuit liefde. Ze stelt de juiste vragen om je tot inzichten te laten komen, los te laten wat je niet meer dient en brengt je terug bij jezelf. Ze creeert een veilige space waarin er ruimte ontstaat voor alles wat er gezien en gehoord wilt worden. Ik voelde letterlijk de warmte, aandacht en liefde door haar handen stromen en alleen dat al is zo helend."
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Helena Heartspace massage

Bedrijfsgegevens

 
Heartspace
Heleen Reijnierse
Boerderij Landzicht Velserbroek
mail: info@heartspace.world
website: www.heartspace.world
Instagram: @heartspace.helena