Helena Heartspace massage

Expert

Heartspace

Hi, Ik ben Helena van Heartspace. Mijn sessies zijn gericht op het (weer) in verbinding komen met je lichaam, hart en ziel.

 

Op zowel energetische, fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen transformeren we blokkades zodat jouw energie vol kan gaan stromen. Je ervaart een gevoel van alignment, thuiskomen in jezelf, meer liefde, meer vertrouwen, meer verbinding met jouw essentie.

Meer aanwezig in je lijf

Boek een Heartspace sessie als jij:

– meer in verbinding wilt staan met je gevoel

– meer vanuit je hart wilt leven

– behoefte hebt aan meer rust, zelfvertrouwen en (zelf-)liefde

– ernaar verlangt om meer en beter naar je gevoel te kunnen luisteren

– wilt leven vanuit je eigen essentie, kracht en wijsheid

– stress, spanning, onzekerheid ervaart, jezelf kwijt bent (bijv. na scheiding of in herstel van burn-out )

– verlangt naar meer rust in je lichaam / systeem

– verlangt naar meer betekenis in je leven

– behoefte hebt aan persoonlijke ontwikkeling, zingeving en bezieling.

– bewustzijn wilt verruimen & meer liefde wilt belichamen

 

Wat houdt een sessie in?

Wat mijn benaderingswijze speciaal maakt is de combinatie van diverse behandelsvormen: lichaamswerk, energiewerk, guidance, healing, activatie voor de (re-)connection with your soul.


Een heartspace sessie duurt 2,5 uur.
We bespreken eerst wat het thema/intentie is van jouw sessie of traject.
Gedurende de sessie gebruik ik een combinatie van intuïtieve vormen van massage, lichaamswerk en coaching.


Goed om te weten:
Bij het masseren gebruik ik olie en heb je alleen een onderbroek aan.

Fleur
Lees verder
"Thuiskomen. Ik zit deze ochtend te genieten in het zonnetje en opeens stromen de tranen over m’n wangen naar beneden. Ik huil van dankbaarheid en geluk. Ik ben gelukkig met mezelf en voel rust. Ik voel dat alles okay is, precies zoals het moet zijn. Deze tranen heb ik zelf verdiend maar er gaat ook een hele grote dankbaarheid uit naar Heleen. Bij het opschrijven van haar naam verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. De afgelopen maanden heb ik bij haar een prachtig traject mogen volgen. Een zoektocht naar mijzelf, een diepe innerlijke reis. Het is moeilijk in woorden te omschrijven wat het traject inhoudt maar door de fijne, diepe en heldere gesprekken, de liefdevolle massages en de gehele warme deken van energie die je krijgt van haar heeft het mij het puurste, mooiste en meest bijzondere licht in mijn hart weer doen schijnen. Mijn hart geeft weer licht. Licht aan het leven, de mensen om mij heen maar vooral aan mijzelf. En dit gun ik iedereen. Ik gun iedereen Heleen. En wat zal de wereld dan een stukje mooier zijn.. Ik ben niet meer alleen. Ik ben thuis, bij mezelf, waar ik hoor te zijn. Dank je wel Heleen. Met heel mijn hart!"
Saskia
Lees verder
"Voor mij zijn de hearthealing sessies bij Helena magisch. Helena is een krachtige down to earth vrouw die de liefde leeft en daarmee een tijdloze ruimte creëert voor zelfheling. De ruimte is zowel warm en nabij als onmetelijk diep en nodigt uit tot zelfheling via woord, energie en aanraking. Helena ziet je, hoort je en voelt je en nodigt je uit je helemaal te laten zien. Alles, echt alles is veilig. Je kwetsbaarheden, angsten, je schaamte en schuldgevoelens en ook je grootste dromen. Door in deze veilige ruimte te delen, samen op zielsniveau te filosoferen, kun je loslaten en transformeren. Voel je je opgeruimder, krachtiger en lichter. Voel je de levensenergie weer door je lichaam stromen. Als je voelt ‘dit is iets voor mij’, maak een afspraak bij Helena, want ‘life knows, get out of the way’. Dankjewel Helena"
Jolien
Lees verder
"Mijn mini traject bij heartspace is zo’n waardevolle ervaring geweest! Heleen leert je wat liefde is, hoe je vanuit liefde kunt leven en hoe zelfliefde eruit ziet! Voor mij was het een spirituele ervaring die mij verder gemotiveerd heeft om dicht bij mezelf te wíllen komen. Heleen laat je voélen dat wat diep verscholen ligt in ons zijn, zo mooi is…. Het traject was een stap naar binnen, een stap dichter naar mezelf toe…. Thuiskomen dus ❤️"
Cansu
Lees verder
''Lieve Heleen, je hebt me doen beseffen hoe fijn de weg naar groei kan zijn. In een periode waarin ik het zo erg nodig had om weer mijn hart te openen, te luisteren naar wat zij te zeggen had en het niet af te wijzen, gaf jij me middelen om mezelf helemaal terug te vinden. Je gaf me de juiste antwoorden op mijn vragen en de juiste vragen op mijn antwoorden. Ik ben je dankbaar voor altijd’’
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Helena Heartspace massage

Bedrijfsgegevens

 
Heartspace
Heleen Reijnierse
Landsmeer (N-H)
mail: info@heartspace.world
website: www.heartspace.world
Instagram: @heartspace.helena