rewild activiteit vader kind

Herfstvakantie-activiteiten in de natuur met je kinderen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

De herfstvakantie is alweer in zicht! Over een maand zijn de kinderen een week vrij van school. En geen mooiere tijd om lekker veel buiten te zijn en te genieten van de natuur dan de herfst. Daarom hier een bijzondere selectie Good Workshops op een rij die jou en je kind dichterbij elkaar en de natuur brengen.

 

 

bosleven activiteitOff grid kamperen in het bos met je kind

15 t/m 19 okt 
Samen komen met gelijkgestemden. Verbinden, delen, spelen, koken en eten rondom het vuur. Als een kleine tijdelijke community. Het kan tijdens de bosdagen georganiseerd door Nanda van Bosleven. Vijf dagen en vier nachten leef je met elkaar back-to-basic zonder stromend water en elektriciteit, op een prachtige off-grid plek dichtbij de natuur. 
Klik hier hier voor meer info. 

 

 

Wild & Untamed 4-6 jaar

rewild activiteit vader kind23 okt
Een training speciaal voor vaders en kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Met elkaar ga je een dag de natuur in. Je maakt je eigen vuur, leert werken met messen en je bouwt een solide overnachtingsplek. Zo beleef je samen een avontuur en versterk je de band die er al is.  Los van je vertrouwde omgeving krijgen je alle ruimte om volledig jezelf te zijn en te ervaren hoeveel impact de natuur op je kan hebben. Samen met andere vaders en kinderen heb je een dag om nooit meer te vergeten.
Klik hier hier voor meer info.

 

 

Gelukschip- herfstreis op de Waddenzee

20-24 okt
Heb je behoefte aan ruimte, maar ook aan verbinding met leuke andere mensen? En heb je zin in een avontuurlijke vakantie met veel natuur, zeilen, kampvuur en lekker knus wegkruipen met een boek? Wil je een vakantie waarbij je kinderen de vrijheid van de wilde natuur ervaren; lekker kunnen spelen met andere kinderen; en creatief bezig zijn? Lijkt het je fijn om tijdens je reis met je gezin ook echt aandacht te hebben voor jezelf? Dit is allemaal mogelijk tijdens een unieke famillievakantie aan boord van een indrukwekkende driemaster: het Gelukschip. Klik hier hier voor meer info.

 

 

Wild & Untamed 7-9 jaar

buitenactiviteit vader kind24 okt
Een training speciaal voor vaders en kinderen van 7 tot en met 9 jaar. Met elkaar ga je een dag de natuur in. Je maakt je eigen vuur, leert werken met messen en je bouwt een solide overnachtingsplek. Zo beleef je samen een avontuur en versterk je de band die er al is.  Los van je vertrouwde omgeving krijgen je alle ruimte om volledig jezelf te zijn en te ervaren hoeveel impact de natuur op je kan hebben. Samen met andere vaders en kinderen heb je een dag om nooit meer te vergeten.
Klik hier hier voor meer info.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

 

Vind je dit een inspirerend artikel? Bewaar DEZE PIN op je ‘activiteiten met kinderen’-bord op Pinterest.

herfstvakantie tip uitje kinderen

Wat je misschien ook interessant vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

slaapmeditatie kind

Hypnotische slaapmeditatie

Gratis meditatie voor kinderen

The Good Website

Inspirerende workshops

De Good People organiseren workshops voor een vrijer leven.

Meditatie die hooggevoelige kinderen helpt in te slapen

Een hypnotische meditatie voor kinderen van 5 t/m 13 jaar om tot diepe ontspanning te komen en met een fijn gevoel in te slapen. 
Sommige volwassenen vallen er ook heel goed bij in slaap…:)
Download hem hier en ontvang daarna wekelijks tips & inspiratie voor een vrijer leven voor jou & je kind.