House of Innerwork Iris van den Boogaard

Expert

House of Innerwork

Ik ben Iris van House of INNERWORK; werkplaats voor welzijn, verbinding & ont-wikkeling

 

Zit je niet lekker in je vel, sta jij voor je gevoel vaak ‘aan’ en heb je moeite om jezelf, en dat wat je graag wilt, nog te horen? Voel je welkom bij House of INNERWORK. 

 

Met een gevarieerd aanbod, waaronder coaching, massage & retreat’s, help ik je om de connectie met – en daarmee de kracht van – jezelf en je lijf weer te voelen. 

Je lichaam vertelt je zoveel!

Ik geloof dat door het lichaam heen bewegen, ervaren en voelen je zoveel meer vertelt dan je alleen met je hoofd kunt bedenken. Zo leer je weer helder zien wat troebel is geworden en (her)ontdek je jouw unieke kwaliteiten & richting in je (werk)leven. 

 

Bodywork

Tijdens een coachsessie is bodywork (lichaamsgericht werk) een middel dat ik regelmatig inzet. Naast dat het een directe & pure vorm is van ervaren, is het ook een zeer effectieve manier om – ingehouden en/of aangenomen – houdingen vrij ruimte te geven en zo je eigen levensenergie weer te voelen stromen. 

 

Energetische massage

Energetische massage is een middel om op een passieve manier te ontspannen, tot rust te komen. Ook is het een heel fijne, diepgaande maar toch (heel) gewone manier om weer in verbinding te raken met jezelf en je lichaam. 

 

Reset-sessions

Ook bied ik zogenaamde reset-sessions aan. Een totaalervaring voor je body, mind & soul. Het is een ultieme manier om jezelf in korte tijd een complete reset te geven, een volledige opschoning van je systeem. Vastgezette, niet meer dienende, energie wordt vervangen met hernieuwde en bruikbare energie. Zo kun je weer fris, vrij en energiek je (werk)dag vervolgen.

Hierbij combineer verschillende expertises in één uitgebreide sessie van 1 dagdeel, bestaande uit 3 onderdelen:

Start > meditatie om in te tunen op datgene wat tijdens de sessie aandacht mag krijgen

Midden > speelse & energieke workout om actief in het lijf te zakken, op te laden en te ontladen

Afronding > massage om op een ontvangende en ontspannen manier de energie door het lichaam te laten stromen

 

One Day Retreat

En wanneer je de behoefte hebt om jezelf van top tot teen liefdevol en maximaal aandacht te geven? Voed en vul jezelf dan met hernieuwde energie en inspiratie tijdens een One Day Retreat. Omringd door een mooie groep gelijkgestemde vrouwen zal je weer op een fijne & diepere manier verbonden raken met jezelf. 

Check voor de aankomende data de kalender met de Good Workshops.

Jimmy (coaching)
Lees verder
"Er ontstond bij mij behoefte om te begrijpen waar ik mijn energie dagelijks aan verloor en hoe ik meer zicht zou kunnen krijgen op de besteding van mijn energie. De eerste ontmoeting met Iris was meteen al zo’n bijzondere ervaring. Niet te vergelijken met de andere trajecten die ik gehad heb. Iedere keer als ik bij Iris vandaan kwam, voelde het alsof ik weer een deurtje had geopend waar ik al heel lang de sleutel van kwijt was. Het was iedere keer een ‘mind blown’ ervaring die mij een dag kostte om te laten zakken en te kunnen uitleggen aan mijn vriendin. Het zijn sessies waarbij je vooral niet bang moet zijn om je helemaal te geven en dingen te doen die je misschien een beetje gek lijken als je ze van een afstandje zou bekijken. Bij Iris voelde het gewoon & veilig om hier vol voor te gaan en de ‘gekkigheid’ te omarmen. En zeker toen ik ging voelen wat het me allemaal bracht. Ik heb meer zicht op mezelf gekregen en hoe ik mijn energie op een voor mij gezondere manier kan besteden. Er is veel in gang gezet!"
Anoniem (RESETsession > combi meditatie, coaching & massage)
Lees verder
"De sessie is ingeslagen als een bom. Ik heb het ervaren als een echte reset. Nu, 1 week verder, heb ik er nog profijt van. Ik voel me sneller weer in contact, ook met de mensen om me heen, ook voel ik sindsdien beter aan wat goed en niet goed voor me is. En bovenal, ik ben zachter geworden in de omgang."
Markus (coaching)
Lees verder
"Na een aantal zeer intensieve jaren was mijn leven in rustig vaarwater terecht gekomen. Iets té rustig. Ik was op zoek naar een nieuwe invulling van mijn vrije tijd, liefst zonder terug te vallen in oude patronen. In een zestal sessies, met telkens een andere invalshoek, heeft Iris me geholpen om naar (mezelf van) binnen te luisteren. Het leverde mooie inzichten op. Ik heb kanten van mezelf (her)ontdekt waar ik anders niet op was gekomen. En terwijl ik voorheen dacht dat ik grote keuzes zou moeten maken, kwam ik erachter dat de antwoorden heel dichtbij liggen."
Frouke (coaching)
Lees verder
"Ik heb weer contact kunnen krijgen met mijn gevoel en mijn emoties. Ik heb terug mogen vinden waar mijn hart sneller van gaat kloppen en zie hierdoor ook weer een toekomst waarin ik hele toffe dingen ga doen!"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

House of Innerwork lichaamswerk

Bedrijfsgegevens

 
House of Innerwork
Iris van den Boogaard – Cools
Amsterdam
mail: info@houseofinnerwork.nl
website: www.houseofinnerwork.nl
Instagram: @house.of.innerwork