Hypnotische meditatie voor dieper contact onbewuste

hypnotische meditatie intuïtie

Jij weet wat je nodig hebt

Iedereen heeft intuïtie en wanneer je ernaar luistert zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet.

 

Eenvoudig samengevat is intuïtie de manier waarop je onbewuste ik boodschappen doorgeeft aan je bewuste denkende ik. 

 

Speciaal hiervoor heb ik een hypnotische meditatie opgenomen die je beter in contact brengt met je onbewuste. En waardoor je je meer openstelt voor de boodschappen die je daaruit krijgt. 

 

Dat gaat namelijk moeiteloos als het brein in hypnotische staat is en je kunt jezelf dan programmeren om dit beter vast te houden.


Prijs: €11,- tot en met 10 oktober. Daarna €14,95

 

In combinatie met de Kids-Slaapmeditatie met een scheut zelfliefde betaal je slechts €20,- voor beide. Scroll naar beneden voor meer info. 

Hypnotische meditatie

Elk mens is anders. Alleen JIJ voelt wat je nodig hebt en wat goed is voor jou. Je intuïtie is je belangrijkste leidraad voor een vervullend leven. Het vertelt je wat je nodig hebt om te groeien, leren en ontwikkelen. 

 

We hebben alleen geleerd dat we het buiten onszelf moeten zoeken. Als kind hebben we met de paplepel ingegoten gekregen dat anderen (ouderen en autoriteiten) weten wat het beste voor ons is. Omdat onze ouders dat ook zo geleerd hebben.

 

Daarbij zijn we ook nog eens opgegroeid in een cultuur waar voelen niet serieus genomen wordt. Het is in elk geval zwaar ondergeschikt aan het verstand. Het resultaat is dat we ons lijf en gevoel niet goed kennen. En doen wat we denken wat hoort. In plaats van te doen wat ons vervuld. 

 

Signalen vanuit ons onbewust doen we daardoor vaak af als onzin, overdreven of niet logisch. Deze hypnotische meditatie helpt je hier weer meer voor open te stellen. 

 

Ik zal even kort uitleggen wat ik bedoel met hypnotisch. En hoe dat werkt.

 

In deze meditatie gebruik ik technieken uit de hypnotherapie wat er voor zorgt dat het brein meer ontvankelijk wordt voor suggesties. 

 

Hypnose klinkt misschien een beetje spannend, maar het komt er op neer dat het je helpt dieper en sneller in ontspanning te komen. 

 

Door de woorden die ik gebruik en hoe ik ze aan elkaar koppel komt het brein in de thèta-stand. Vlak voor je in slaap valt bevindt je brein zich altijd in deze toestand.

 

In deze staat ben je meer open voor positieve suggesties en kun je die als het ware programmeren in je brein. Met deze hypnotische meditatie help ik je meer open te stellen voor je onbewuste mind en de boodschappen die het heeft voor je bewuste brein.

 

Deze meditatie duurt 15:20 min.

hypnose kind ontspannen

Combinatie-korting

Kan je kind soms wel een handje geholpen worden om in slaap te vallen?

 

Speciaal daarvoor heb ik  een hypnotische meditatie opgenomen om bij in slaap te vallen.

 

Maar het is meer dan dat. Je kind gaat ook zelf geluksgevoelens oproepen doormiddel van een hartcoherentie-oefening doen en er wordt er zelfliefde geïnduceerd.

 

Dat gaat moeiteloos als het brein in hypnotische staat is. 

 

Waardoor het ook nog eens een diep werkend effect heeft op de lange termijn omdat het in het onbewuste wordt geïmplementeerd.  Hoe dat werkt lees je hieronder.

 

Je kunt deze Kids-Slaapmeditatie en de meditatie voor dieper contact met je onbewuste nu in combinatie nu met korting kopen. Je betaalt dan slechts €20,- voor beide in plaats van €29,90.