Paardencoaching Illja Bos

Expert

Illja Bos

Van nature zijn paarden vluchtdieren en leven in kudde verband. Ze zijn hierdoor continue alert of er veiligheid is voor het geheel van de kudde. Hoe gezonder en sterker de kudde, hoe veiliger ze zijn. Dus als er ergens een conflict is in de kudde, zullen paarden harmonisatie gedrag vertonen om zo de balans terug te keren in het geheel. 

Ik werk vanuit een holistische benadering

Dit gedrag komt naar voren op het moment dat wij als mens een kudde vormen met het paard. Als er ergens in jou een conflict zit of disbalans, voelt het paard dit feilloos aan en reageert direct. Op het moment dat er harmonie ontstaat in jullie kudde reflecteert dit terug in jou innerlijke kudde. 

Patronen en systemen ontstaan vanaf het moment dat je geboren bent, ze zijn geworteld in je lichaam, net als emoties die we nog niet helemaal konden ontmoeten. Vanuit deze systemen handelen we in ons dagelijks leven in contact met onszelf en anderen. Zowel thuis, met vrienden en op je werk.

We stappen in een oplossend veld van echtheid. Een directe en veilige manier om jezelf laag voor laag te ontdekken. Waarbij je gehouden wordt door de onvoorwaardelijke liefde en waarheid van het paard.

 

Wat brengt een sessie jou?

– meer inzicht in hoe je op een bewuste manier kunt omgaan    met jouw emoties en patronen

– van denken naar voelen

– het oplossende veld ervaren.

– Authenticiteit

– Stilte en puur Bewustzijn

– ontdekken wie (en wat) je bent

– inzicht in onbewuste patronen

– meer helderheid naar waar je naar opzoek bent

– vanuit je gevoel en ware Zelf te leven in elk moment.

– hoe je deze inzichten kunt vertalen in je dagelijkse leven

Anneke
Lees verder
“Kan een paard een leraar zijn? Ja dus! Puk is een echte mensenfluisteraar (en Illja trouwens ook): ze belicht de oorzaken van dingen die me onbewust al langer beïnvloeden en die ik niet had onderkend. In 1 sessie!”
Anoniem
Lees verder
"Magisch was het. Echt een overgangsmoment voor mij. Beseffen dat het echt goed is en het vertrouwen houden in wat is."
Marieke
Lees verder
"Qua timing was het een goed moment en ik merk dat het bij mij heel veel rust heeft gegeven. Mijn vriend vond het verrassend dat hij dacht zichzelf heel goed te kennen, maar toch nog wat ontdekte dat hij niet (bewust) van zichzelf wist. Het gaat nog steeds heel goed met ons, vind het heel mooi dat we dit samen hebben kunnen doen."
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Paardencoaching Illja Bos

Bedrijfsgegevens

 
Illja Bos
Amsterdam
mail: illjabos@gmail.com
tel: 06 41899795
website: illjabos.com
Instagram: @illja.bos