Milou Jouw wondere binnenwereld

Expert

Jouw wondere binnenwereld

Hiii hii lieve mooie vrouw, mijn naam is Milou.

Ik ben energetisch therapeut gespecialiseerd in geboortetrauma.

 

Tijdens de sessies laat ik jou inzien wat er nog in jouw lijf vast zit en wat er vaak al een gehele tijd zit. Schrik niet! Vaak al vanaf je geboorte.

 

We gaan daar liefdevol naar toe, kijken het in de ogen en leggen samen de puzzel met het nieuwe stuk(je) dat je hebt ontvangen, zodat je eindelijk jezelf begrijpt! 

Meer aanwezig in je lijf

We reizen hiervoor terug naar jouw geboorte en eventueel naar de geboorte van jouw kind of kinderen.

En in die baarmoeder, in dat geboortekanaal voel ik met je mee! Je bent niet alleen!! Ik voel wat er (nog) niet gezegd,- gehoord, -gezien of gevoeld kan worden en we komen er samen achter wat er dwars zit. Waarom je zoveel verdriet voelt, boos bent, of juist helemaal geen emoties meer lijkt te voelen of ze niet meer durft te kunnen tonen. Waarom je relaties aangaan lastig vind, je nooit echt de ruimte voelde jezelf te zijn. etc. etc. etc.

 

Vol humor, warmte en met een bak LIEFDE en ervaring gaan we de rauwe diepte in. Om terug te komen met een verbinding met jezelf als NOOOIT te voren!

 

We maken die puzzel voor het eerst echt compleet! Help je met alle vragen die daarbij komen kijken en zet je vervolgens volledig in je kracht!! Zodat er NIEMAND meer is die om de ECHTE jij heen kan!!!

 

 

Reageert jouw lichaam? Word jij getriggerd door deze tekst?

 

Dan is het tijd.

 

 

Zie het contactformulier op www.jouwwonderebinnenwereld.nl

Of volg mij op instagram voor het leven van een enthousiaste en lekker eerlijke therapeut @Jouwwonderebinnenwereld

Sandy
Lees verder
"Twee prachtige sessies bij Milou mogen ontvangen. Ik voel me niet snel, vrijwel nooit echt veilig. En toch vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik een zachte gedragenheid. Een warm welkom. Het gaf me rust en het vertrouwen om te zakken in mijn lichaam. Milou begeleidde me mijn binnenwereld in. Dankzij Milou haar afgestemde zijn, voelde ik de ruimte zelf te onderzoeken in mijn lichaam. Diepe heftige stukken werden pijnlijk zichtbaar. Dit was intens, maar het was precies wat ik aankon. Ik kon erbij zijn zonder erin te ‘verdrinken’. Het gaf mij helderheid. Er kwamen dingen samen en puzzelstukjes vielen in elkaar, waardoor ik bepaalde dingen ineens vanuit een ander perspectief kon zien en voelen. Ook kon ik woorden uitspreken die nog nooit eerder gezegd waren. Ik ben onder de indruk van Milou haar diepte. Je kunt maar zo diep gaan bij de ander als je zelf bent geweest. En ik voelde op een diepere lagen dat ze mij echt kon dragen. Puur door haar zijn. Woorden doen te kort aan een ervaring als deze. Ik gun het iedereen om op deze diepte te mogen zijn, samen met iemand als Milou die echt met je meevoelt, zodat je (misschien wel voor het eerst) niet alleen bent in je eigen donker. Dankjewel lieve Milou"
Ellen
Lees verder
"Wauw, wauw,wauw, Vandaag mocht ik een sessie bij Milou ondergaan voor mijn geboortetrauma. Ik werd telkens als Milou hierover deelde getriggerd en voelde heel sterk dat ik bij haar mocht zijn. En dit was zo’n goede keus! Naast dat ze een heerlijk mens is, zorgt ze zo voor een fijne en warme energie. De rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt zorgt er meteen voor dat je, je gedragen voelt. Er kwamen diepe onbewuste herinneringen naar boven waar Milou feilloos met rust en respect voor mijn proces op in kon spelen. Ik ben dankbaar voor deze sessie en alles wat het mij nog mag brengen. Een aanrader voor iedereen!"
Sophie
Lees verder
‘‘’Milou is een lieve en wijze vrouw! Ik mocht bij haar zijn met wat er was en dat was goed, het voelde goed. Ik voel me in mijn waarde gelaten, geen mening, open voor wie je bent.  Ze heeft me bewuster gemaakt en aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven. Op een bijzondere manier heeft ze me laten voelen wat er nog diep verscholen zat en wat er ook mocht zijn.  Ik gun dit iedereen, een mooi cadeau aan jezelf!’’
Manouk
Lees verder
”De behandeling voelde als zeer ontspannen. Ik voelde me echt gedragen door Milou. Haar aandachtige aanwezigheid, zachtigheid en duidelijkheid maakte dat er na de behandeling ook mooie inzichten naar voren kwamen, alles viel op zijn plek. Een bijzondere ervaring, die ik iedereen kan aanraden!”
Kaylee
Lees verder
”Milou komt rustig en betrouwbaar over en heeft de tijd genomen om wat informatie te verzamelen middels een voorgesprek. Daarna heeft Milou kort maar krachtig verteld wat de sessie inhoudt en is er ruimte voor je eigen inbreng (bijvoorbeeld of ik muziek op de achtergrond wilde, waar ik misschien liever niet aanraakt wil worden en vroeg ze of ik gebruik wil maken van kussens). Tijdens de sessie geeft Milou een seintje als ze gebruikmaakt van een hulpmiddel. Vooral het gesprek na de sessie heeft mij geholpen, Milou stelt de juist vragen waardoor je zelf tot inzichten komt. Super bijzonder en de moeite waard!”
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Jouw wondere binnenwereld

Bedrijfsgegevens

 
Jouw Wondere Binnenwereld
Milou Gerrits
Nijmegen
mail: info@jouwwonderebinnenwereld.nl
Of zie kennismakingsformulier op mijn
website: www.jouwwonderebinnenwereld.nl
Instagram: @jouwwonderebinnenwereld.nl
Podcast: Jouw Wondere Binnenwereld Podcast