Juleh Reiki

Expert

Julèh Reiki

Julèh Reiki is er voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen, tieners en ouder. Om ze te ondersteunen hun eigen kracht en natuurlijke balans te hervinden.

 

Reiki brengt je in een ontspannen staat. Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd en hierdoor krijgen disbalans tussen ziel, geest en lichaam de ruimte zich te herstellen. 

 

Het woord Reiki betekent letterlijk ‘universele energie’. Deze eeuwenoude Japanse genezingsvorm werkt met zachte aanraking en is altijd veilig om in te zetten (kent geen contra-indicaties).

Luisteren naar het verhaal van jouw lichaam

Als moeder van vier meiden weet ik als geen ander hoe intens de periode voor, tijdens en na de geboorte is. Reiki kan dan helpen. Het geeft een rustpunt van waaruit je je leven en dat van je kinderen met een frisse blik kan bekijken. Het laat je weer goed je lijf, je behoeftes, je gevoelens en je gedachten ervaren en losser laten. Ook voor kinderen is het een enorm goede manier om de wereld aan prikkels een plekje te geven.

 

Reiki is er voor iedereen en zo kan iedereen ook Reiki leren geven. Ook daar kan ik je bij helpen.

 

Reiki is voor iedereen anders maar wat voor de meeste gelijk is, is dat Reiki voor ontspanning en meer algehele rust zorgt en je beter in contact brengt met je ware zelf.

 

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.

Leah, net moeder van haar tweede zoon
Read More
“Waar je als moeder na de bevalling een hoop te verwerken hebt, je lijf zwaar te verduren heeft gehad en de basis van je nieuwe gezin wordt gelegd, is dit absoluut geen overdreven luxe! Dit gun ik elke nieuwe moeder (en haar baby). Dankjewel lieve Juleh Reiki!”
Arianne 60 jaar
Read More
"Enorm geholpen met de diepe ontspanning. Integer en rustige sfeer. Fijn dat je met iemand samen beter in verbinding met je lichaam bent. Fijn contact."
Marianne
Read More
“Op het moment dat mijn leven helemaal overhoop lag, was er een heel warm persoon die klaar stond voor mij om rust in mijn lichaam te creëren. Dit was Juleh. Ik heb morgen genieten van meerdere sessies waarbij ik lang de warmte en rust heb mogen ervaren. Mede hierdoor heb ik weer rust in mijn leven gekregen en geaccepteerd dat ik geopereerd moest worden en er sterker uit zou komen. Deze kracht heeft mij zoveel geholpen. Bedankt🙏🏻”
Moeder van meisje van 4 jaar
Read More
"Mijn dochter sliep steeds rustig in maar vrij snel daarna werd ze huilend wakker en voor lange tijd niet aanspreekbaar en te troosten. Juleh heeft mijn dochter rustig gekregen. Mijn dochter slaapt nu rustig in en blijft de hele verdere nacht rustig. Het contact met Juleh verliep prettig en mijn dochter voelde zich op haar gemak."
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Julèh Reiki

Bedrijfsgegevens

Julèh Reiki
Amsterdam bij de cliënt thuis (en Lelystad in huisartsenpraktijk Warande)
mail: julehvanvelzen@gmail.com
website: www.julehreiki.nl
Instagram: @juleh_reiki