Kids-Blitz: voor meer zelfvertrouwen & zelfverzekerdheid

zelfvertrouwen zelfliefde meditatie

Meer zelfvertrouwen & zelfverzekerdheid

Kan jouw kind wel een dosis meer zelfvertrouwen gebruiken?

 

Gun je het je kind om zich zelfverzekerder te voelen?

 

Wil je het meegeven dat je mag luisteren naar je gevoel? En dat zijn of haar ideeën waardevol zijn?

 

Deze hypnotische meditatie helpt hierbij.
Prijs: €11,-

 

In combinatie met de slaapmeditatie betaal je slechts €20,- voor beide. Scroll naar beneden voor meer info. 

"Het is heel fijn! Altijd als ik wat heb, moet ik dit luisteren."

Hypnotische meditatie

Ik zal even kort uitleggen wat ik bedoel met hypnotisch. En hoe dat werkt.

 

In deze meditatie gebruik ik technieken uit de hypnotherapie wat er voor zorgt dat het brein meer ontvankelijk wordt voor suggesties.

 

Hypnose klinkt misschien een beetje spannend, maar het komt er op neer dat het je helpt dieper en sneller in ontspanning te komen. 

 

Door de woorden die ik gebruik en hoe ik ze aan elkaar koppel komt het brein in de thèta-stand. Waardoor je onbewuste open staat voor positieve suggesties.

 

In deze hypnotische meditatie geef ik je kind mee dat het op zichzelf mag vertrouwen. Dat je kind de enige is die echt weet wat het nodig heeft en dat je zelf weet waar je blij en gelukkig van wordt.

 

En dat het daarom belangrijk is dat je goed naar jezelf luistert. Dat je goed voelt wat je voelt. En dat je weet dat jouw ideeën interessant zijn om gehoord te worden.Met deze meditatie laat ik je kind nog beter voelen wat voor kracht het heeft. Want elk mens, elk kind heeft bijzondere krachten.

 

De herhaling van woorden en de toon zorgen dat het onbewuste dit diep in zich opneemt. Zo wordt het een onbewust programma in het brein van je kind.

 

Je kunt het zelfs aanzetten als je kind slaapt. Het onbewuste neemt het dan alsnog op.

"Het voelt zo lekker om hier naar te luisteren!"

Luister hier naar een fragment:

Geschikt voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar

Deze hypnotische meditatie is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Dit is geen keiharde scheidslijn.

 

Een beetje bijdehand kind van 5 dat een goed taalbegrip heeft kan er zeker ook naar luisteren. Zelf kinderen van 3 jaar kunnen er baat bij hebben. Zie ook de reactie van een 3-jarig meisje hieronder.

 

Ook voor kinderen van 12 of 13 kan het ook heel geschikt zijn.

 

Als ouder raad ik je zelfs aan om er ook naar te luisteren en het te gebruiken als een meditatie voor je innerlijk kind.

 

Het is heel helend om te visualiseren dat dit gezegd wordt tegen jou als kind. En daarbij een foto van jezelf als kind voor ogen te hebben.

meer zelfvertrouwen en zelfliefde kinderen

Toen haar moeder vroeg wat ze van de meditatie vond en of het geholpen had vandaag zei Pheadra: "Het was fijn." En "Ja, had heel veel geholpen. Minder moeite bij de peuters (opvang)." Moeder vond het een bijzonder antwoord. Had niet verwacht dat ze het zo duidelijk zou kunnen zeggen.

Kids-Blitz

Een blitz is een korte hypnose. Deze duurt 9:30 minuten en je luistert er naar als een geleide meditatie. Je kunt je kind hier naar laten luisteren als het even een kleine boost kan gebruiken gedurende de dag.

 

Maar ook voor het slapen gaan. Zelfs als je kind slaapt kun je het aanzetten. Het onbewuste pikt deze woorden allemaal op.

"Als ik me voorstel dat dit tegen mijn innerlijk kind wordt gezegd, ontroert het me. De woorden raken me dan diep. Het voelt heel helend."

meer zelfvertrouwen en zelfliefde kinderen

Hypnotische staat kinderbrein​

Het is goed om te weten dat het brein van kinderen tot en met 7 jaar altijd in de theta-stand staat. Dus dat ze eigenlijk continue in een hypnotische staat zijn, waardoor ze enorm ontvankelijk zijn voor alles wat er om ze heen gebeurt. Daarom leren kinderen ook zo snel. 

 

Vanaf achtjarige leeftijd produceren kinderen ongeveer net zoveel bèta-golven als volwassenen. De meeste mensen produceren bèta-golven (90% of meer van het totaal aan hersengolven).

 

Bèta-golven hebben voornamelijk te maken met het survivalmechanisme. Vanuit het zenuwstelsel noem je dit ook wel de vecht- en vluchtreactie.

 

In bèta is de mens gespannen, nerveus en werkt het geheugen minder goed. Meestal hebben de cultuur en de opvoeding invloed op het percentage bèta-golven.

 

Belangrijk dus om je kind en zeker ook jezelf te helpen om meer te ontspannen.

"Ik word heel blij als ik luister. Vooral dat over kracht voel ik in mijn lichaam."

Beter ontspannen inslapen

Sommige kinderen hebben na een drukke dag wat tijd nodig om rustig te worden en in te slapen. Daarom heb ik ook een hypnotische meditatie opgenomen om bij in slaap te vallen. 

Tijdens de meditatie breng ik je kind in een diepe staat van ontspannen. En gewoon omdat het leuk is heb ik er nog een speelse dankbaarheidsoefening aan toegevoegd. Waarbij je kind gaat nadenken over drie fijne gebeurtenissen van de dag.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je realiseren dat er altijd wel drie mooie dingen gebeurd zijn gedurende een dag. 

Als je kind dit überhaupt al redt en niet voor die tijd in slaap is gevallen…:)

Je kunt beide meditaties aanschaffen met een combinatie-korting. Je betaalt dan €20,- in plaats van €22,-