april

13

Lente Ritueel: Verborgen Schatten

13 april van 10.00-17.00 uur in Werkendam (Brabant)

€240,-

Een diep transformerende reis naar je eigen centrum én terug

Dit ritueel is even liefdevol en warm als intensief en transformerend.

Op de grond ligt een grote Spiraal. Sanne neemt de tijd om het Sjamanistisch veld te openen en de voorouders en Spirits uit te nodigen. We ontspannen, komen aan in hier en nu en bewegen van ons hoofd naar ons hart.

Dan gaat de eerste deelnemer de spiraal in. Zodra je in de spiraal stapt, stap je in je eigen veld. Het vertegenwoordigt jou. Je loopt dus langzaam naar binnen in jezelf. Naar jouw eigen essentie. Je kern die niet kan veranderen, maar je wel tijdelijk kan vergeten. Zo traag als een slak beweeg je naar binnen. Al je zintuigen staan open en iedere stap maak je contact met de plek. Zonder dat we iets bedenken over hoe het in jouw veld is, kom je ‘iets’ tegen. Het kan bijvoorbeeld ineens zwaar of vervelend voelen, of je krijgt het ineens koud. Iedere keer wanneer je op iets stuit benoem je dat hardop. Sanne begeleidt je stap voor stap om zelf te onderzoeken waar die weerstand over gaat. “Hoe voelt het? Waar staat het voor? Wat komt het je vertellen? Wil je dit met je meedragen?” Sanne gebruikt diverse technieken om samen te onderzoeken wat voor jou een fijne manier is om ergens doorheen te bewegen. Pas als het helemaal is opgelost en weer goed voelt, loop je verder.

Eenmaal aangekomen in het midden ga je zitten en maak je contact met jouw centrum. Als alle ruis weg is, wie ben je dan? Hoe voelt het in jouw centrum? Wat is het dat ruimte wil krijgen in jou en als het ware door jou heen op Aarde geboren wil worden? Wanneer je woorden hebt gegeven aan datgene dat in jou wil groeien, gaan we verder naar de volgende fase.

Hoe neem je datgene dat je vanbinnen gevonden hebt, mee naar buiten? De wereld in? Hoe hou je contact met je centrum terwijl je naar buiten beweegt? Ook dit deel van de reis wordt zorgvuldig begeleid door Sanne.

Werking: 

  • Er wordt helder welke schatten er in jou verborgen liggen
  • Er wordt helder wat er in de weg staat om jouw schatten in de wereld te zetten en wat je kan doen om te zorgen dat dit wel lukt
  • Er wordt helder hoe jij bij jezelf naar binnen beweegt en hoe je verbinding is met jouw binnenwereld
  • Je leert naar je weerstand toe te bewegen
  • Je leert hoe met je weerstand in contact te komen
  • Je leert hoe een weerstand te transformeren in licht en liefde
  • Je wordt op het diepste niveau gehealt, tot in de voorouderlijke lijn.

 

Prijs: €240,- ACTIE: Na het doen van dit ritueel krijg je €200,- korting op de Cyclus – jaartraject (deze actie is een maand geldig na het doen van dit ritueel)

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

Roos
Lees verder
De Spiraal was voor mij een onverwacht magisch veld wat mij bracht bij mijn werkelijkheid, mijn waarheid, mijn zijn. Om vervolgens te ervaren hoe het zou voelen om hiermee de wereld in te stappen. Daar waar ik blokkades of onhelderheid voelde, steunde Sanne met haar scherpe intuïtie en zachte uitnodiging het verder te onderzoeken. Voor mij voelt het als een life changing ervaring."
Annelies
Lees verder
"Ik heb al veel trainingen en coaching mee mogen maken in mijn leven, maar niets kwam ook maar enigszins in de buurt van dit. Wat een verrijking en wat een bevrijding. In éen sessie thuiskomen bij jezelf. Het werkt nog steeds na, iedere dag wordt het sterker voelbaar. Eng? Geen moment. Bijzonder? Van begin tot eind. Sanne is een hele lieve zachte hoogontwikkelde vrouw, die gelijk hart hart contact met je maakt. Je voelt je compleet veilig onder haar begeleiding. Ook achteraf ervaar ik geen onrust. Wel ongelofelijk veel zin om te dansen met het leven."
Janneke
Lees verder
"Het brengt me zoveel, al is het moeilijk te verwoorden wat. Ik denk ongeveer dit: wat je voorbij ziet komen als je een Happinez openslaat, en weer dicht. Maar dan 100x sterker, want nu zelf gedolven uit de diepten, en het helemaal gezien en gevoeld. De mooie omgeving en de rustig-losse maar heldere begeleiding van Sanne zorgen dat er veel inzichten loskomen. Ook dat niks te vreemd is en het altijd goed komt."
Previous
Next
Sanne Sjamaan

Gegevens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *