Live in Liberty Igua Yu

Expert

Live in Liberty

Wij bieden transformatie tools, programma’s en coaching aan om je persoonlijk te ontwikkelen en kunnen groeien in je persoonlijk leiderschap. Voor een authentiek en gelukkig leven met het streven om je steentje te willen bijdragen.

 

Dat je met daadkrachtigheid communiceert over wat jij werkelijk wilt en waarin jij gelooft. Dat je regie voert over je leven. Dat je leeft volgens jouw eigen waardes binnen al je (werk)relaties. Een leven wat in lijn is met jezelf.

 

Omdat je het waard bent. Omdat je meer uit je leven wilt halen. Omdat je jouw unieke bijdrage wilt leveren aan dit leven.

"Gelukkig zijn gaat over het zorg dragen voor je eigen behoeftes en wensen"

Live in Liberty gaat over jezelf bevrijden van alles wat je kleiner houdt dan je werkelijk bent. Vrijmaken van oude, aangeleerde ideeën en overtuigingen. Jezelf vrijmaken van wat JIJ niet bent.

 

Wie ben je dan wel? Dat is een zoektocht. Een mooi avontuur. Een queeste van persoonlijke ont-wikkeling. Het ontdoen van wikkels die je blik vertroebelen. Na het afwerpen van iedere laag, voel je de helderheid toenemen. Ook besef je dat het niet leven van dit pad, eigenlijk geen keuze meer is. Het gevoel van wie je bent, voel je met de tijd toenemen. En dat is een lekker gevoel, toch?

 

Wat we graag willen stimuleren is een lerende levenshouding die er op uit is om de beste versie van jezelf te willen gaan leven. En waar we in geloven is dat alles al in je zit. Het is een kwestie van jezelf te bevrijden van wat niet van jou is en regie te pakken over je leven. To Live in Liberty. To create the life you want.

 

Een leerschool voor vrije geesten die authentiek en gelukkig in het leven willen staan en een bijdrage willen leveren.

 

“Authenticiteit is uitdrukking geven aan jouw eigen natuurlijke aard”

 

“Gelukkig zijn gaat over het zorg dragen voor je eigen behoeftes en wensen”

 

Michel Kasper
Lees verder
'Igua van Live in Liberty nodigt je op persoonlijk passende wijze uit om jezelf uit te dagen en dankzij oprechte, invoelende support dit te overwinnen. Igua is voor mij de perfecte balans tussen gegrond en scherp, en invoelend en meegaand. Ik heb geen andere workshops of retreats gevonden die zo resoneren als deze bij Igua."
Arjan Verdonk
Lees verder
“Mijn aanleiding om de workshop met het thema 'Werk' bij Igua van Live in Liberty te gaan volgen, waren knelpunten in mijn bedrijf op het gebied van samenwerking. Vanuit verschillende invalshoeken en met behulp van diverse werkvormen gingen we meer en meer de diepte in. Naast het groepsgebeuren was er veel individuele aandacht, een mooie mix vond ik. Ik heb veel aan deze workshop gehad en het heeft tot concrete resultaten geleid. Igua is top en heeft naar mijn mening (als leek op coachingsgebied) alle deskundigheid, sensitiviteit, inlevingsvermogen en power in huis om zijn sessies vorm te geven.”
Niels van den Broek
Lees verder
“Ik ging naar Igua’s retreat in een periode waarin ik voor een aantal lastige keuzes stond. Onder andere door de sfeer die neergezet werd, de verschillende interventies en Igua’s zijn scherpe manier van faciliteren ontstond er bij mij genoeg helderheid om de juiste keuzes te maken. Een jaar later is mijn leven op vrijwel elk vlak verbeterd.”
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Live in liberty familie-opstellingen

Bedrijfsgegevens

 

Live in Liberty
Amsterdam
mail: igua@liveinliberty.nl
website: www.liveinliberty.nl
Instagram: @liveinliberty_nl