Marie-Lotte Esser

Expert

Marie-Lotte Esser Uit je hoofd in je hart

“Hi, ik ben Marie-Lotte. Laat me je helpen. Je hart en de magie voor het leven te herontdekken

Meer magie in je leven?

Waar je nu bent in je leven, heb je hard voor gewerkt. Met alle goede bedoelingen. Daar mag je trots op zijn. Maar je voelt ook onrust, of onvrede. Ga ik dit zo nog jaren doen?

 

Wat als je voor de passie kiest, twinkling in je hart, meer magie, zou dat kunnen? Door de snelle maatschappij of alle verantwoordelijkheden die we onszelf opleggen zijn we gewend geraakt om meer naar ons hoofd dan naar ons hart te luisteren. Het kan ook anders! 

“Stel je voor dat je alles soul driven doet”

Het is moeilijk ernaar te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, please-gedrag en verwachtingen. Op die momenten komen mensen bij mij. Ik, Marie-Lotte Esser, doe niets liever dan jou je hart laten openen en je zielsbestemming laten ontdekken.

 

Meer leven en werken met je hart dan met je hoofd. Daar wordt het leven zoveel makkelijker van. Ik ben intuïtief inspirator en gelicenseerd Levenscounselor® en pas een combinatie toe van counselingsmethoden uit de Westerse psychologie, Oosterse Zen counseling én het Mediumschap. 

 

“Klaar met grijstinten. Ik geef je je kleur terug”

Mijn 1-op-1 aanbod bestaat uit meerdere opties:

 

Uit je hoofd in je hart – 1 sessie

Je hebt altijd de keuze om naar de antwoorden te luisteren die je hart je geeft. Voor mij is het hart de opening om contact te maken met jouw innerlijke bron van antwoorden, inspiratie en kracht. Ik stem me daar volledig op af om de verbinding van jouw hoofd en hart te herstellen. De sessie is altijd praktisch ingestoken en je krijgt de juiste handreikingen mee om mee verder te kunnen.

 

Uit je hoofd in je hart – traject 3 en 9 maanden

Om het luisteren naar je hart te integreren in je dagelijkse zijn en deze way of life leidend te laten zijn in de keuzes die je maakt in je privé en werk kun je een drie, zes of negen maanden-traject bij me volgen. Ook hier herstellen we de verbinding tussen je hoofd en je hart en je komt steeds dichter bij jouw kern. Tussen de sessies kun je me dagelijks bereiken voor advies en een luisterend oor.

Ook biedt ik meer zakelijk georienteerde trajecten aan de zogenaamde “Via het hart naar de top” trajecten waar ik een combinatie maak tussen intuitie en intellect.

 

Uit je hoofd in je hart – online training

Deze online training bestaat uit vijf lessen. Iedere les ontvang je opdrachten om inzichten te krijgen waarom je tot bepaalde keuzes bent gekomen en wat je werkelijke verlangens zijn. Je krijgt handreikingen en tips om makkelijker om te gaan met de uitdagingen in het leven en steeds dichter bij je hart te komen. We gaan steeds verder de diepte in om te komen bij dat leven dat hoort bij jouw wensen en ambities. 

 

Uit je hoofd in je hart – Leer- en doe boek

Het boek ‘Uit je hoofd in je hart’ is een leer- en doe boek om je bewust te maken dat je de sleutels naar geluk in je eigen hart kunt vinden. Het boek is een uitnodiging om op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent.

 

Check de kalender van de Good Workshops voor de aankomende activiteiten georganiseerd door Marie-Lotte Esser. 

Katelijne
Lees verder
"Ik kwam bij Marie-Lotte toen ik net met mijn baan was gestopt om een andere weg in te slaan en mijn eigen bedrijf te beginnen. Al een aantal jaar was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik had behoefte aan een coach die me mee zou nemen op de hogere niveaus van spiritualiteit. Marie-Lotte werkt met engelen en gidsen, dat vond ik enorm interessant.  Zweverig? Nee dat is het dus niet, en dat doet ze heel knap. Dit is ook wel iets dat haar onderscheidt in mijn ervaring.  Ze werkte bij mij met een structuur om de plannen van m’n bedrijf concreter en helderder te maken, dus het was overzichtelijk en duidelijk. Het knappe van Marie-Lotte vond ik dat ze die duidelijkheid goed kan combineren met het echte gevoel en de verdieping vanuit je hogere zelf en team aan gidsen en engelen die je kunt (praktisch) inzetten wanneer je dat nodig hebt. Daarmee legt ze de verbinding tussen je hoofd (die soms niet stopt met gedachten) en je hart. Uiteindelijk kun je dan zelf kiezen waar je naar wilt luisteren. Hele fijne ervaring!"
Samantha
Lees verder
“Ik heb vele therapieën gevolgd en gehad, maar die hebben mij nooit veel verder gebracht. Veel waren vooral gericht op de trauma’s zelf, in plaats van hoe daar mee om te gaan en dat toe te passen in het heden. Marie-Lotte stemde zich voor een sessie altijd in op mijn behoeftes op dat moment en ging daarbij volledig af op haar gevoel en intuïtie. Verschillende methodes heeft zij op mij toegepast en dat is ook wat ik als heel prettig heb ervaren, dat zij niet gebonden is aan één bepaalde methode, ieder mens is anders. Ik heb van Marie-Lotte vele praktische tools gekregen waar ik daadwerkelijk iets mee kan en die mij ook echt verder brengen naar mijn hart. Bij Marie-Lotte voelde ik mij oprecht veilig en begrepen. Ik heb zoveel van Marie-Lotte mogen leren. Mijn dank is groot daarvoor.”
Carmen
Lees verder
“Marie-Lotte weet je op een pad te brengen die je leven gaat veranderen. Door te begrijpen waar bepaalde patronen en overtuigingen vandaan komen en deze te veranderen, leer je om meer vertrouwen te hebben in jezelf en te genieten van het nu. Het meer in mijn hart komen en mijn hoofd beter leren afsluiten heeft mij enorm veel rust en geluk in mijn leven gebracht.”
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Uit je hoofd in je hart

Bedrijfsgegevens

 

Marie-Lotte Esser : Leven en werken vanuit het hart 
Hilversum
mail: hello@marielotteesser.nl
website: www.marielotteesser.nl
Instagram: @marielotte.esser