Akasha Reading Marije Douma

Expert

Marije Douma - Akasha Reading

Hey! Mijn naam is Marije. Ik ben de oprichter van The Good Spirit. En daarnaast ben ik een gepassioneerd Akasha reader. Ik vind het werken met de Akasha kronieken magisch en fantastisch om inzichten en heling te bieden aan mensen zoals jij.

 

Wat zijn de Akasha kronieken eigenlijk? 

De Akasha kronieken zijn het energetisch archief van het universum, dat de geschiedenis, ervaringen en emoties van elke ziel bevat.  Zowel in het verleden, het heden als de toekomst.

Het is als een universele bibliotheek van bewustzijn, waarin de trillingen en intenties van elke ziel worden opgeslagen. Ik kan me verbinden met dit veld van wijsheid en jou helpen inzicht te krijgen in jouw levenspad, lessen en potentieel.

Transformerend en diepgaande inzichten

Tijdens een reading blijven we met elkaar in gesprek. De reading is niet een monoloog vanuit mijn kant. Jouw ervaringen en input tijdens de reading zorgen voor extra inzichten en verdieping van de reading. Waardoor je tijdens de reading al diepe shifts kan ervaren.

Een Akasha Reading met mij kan een transformerende ervaring zijn die je kan helpen diepgaande inzichten te krijgen om belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades en oude patronen te herkennen en los te laten. Dit bewustwordingsproces kan op zichzelf al helend zijn, omdat het je in staat stelt oude wonden te helen en ruimte te maken voor persoonlijke groei.

 

Diepgaand inzicht en heling 

Maar ook de energie van de kronieken is helend. Het veld van de Akasha kronieken is ongelooflijk zuiver en heeft een opschonende werking. Door er in aanwezig te zijn, kan ik je helpen negatieve energieën los te laten, je energetisch systeem in balans te brengen en je algehele welzijn te verbeteren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit draagt bij aan je helingsproces en zorgt ervoor dat je je over het algemeen beter voelt.

Of je nu vragen hebt over je relaties, carrière, je gezinsleven, gezondheid, spirituele ontwikkeling of andere aspecten van je leven, een Akasha Reading kan je helpen om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de situaties waarin je je bevindt. Het kan je ondersteunen bij het nemen van beslissingen, het overwinnen van obstakels en het stimuleren van persoonlijke groei.

 

Verken de wijsheid en ervaar begeleiding

Ik vind het veld van de Akasha Kronieken echt zo prachtig en bijzonder. Het is er helder en licht.  Het is een veld van liefde zonder oordelen. Met alleen maar de beste intenties voor jou. De uitkomsten zijn nooit dwingend en echt alleen maar gericht op jouw groei. 

Ik geloof echt dat het leven draait om het ontdekken van onze essentie en het leven van onze zielsmissie. Hier op aarde hebben we zoveel te leren en te groeien, en de Akasha kronieken kunnen ons de waardevolle begeleiding en inzichten bieden die we nodig hebben.

Mijn missie is om jou te helpen en de wijsheid van de Akasha kronieken met je te delen en jou te laten ervaren, zodat je je hoogste potentieel kunt bereiken. Ik kijk er ontzettend naar uit om met jou samen te werken en je te ondersteunen op je spirituele pad. Dus als je er klaar voor bent om dieper te graven en de wijsheid van de Akasha kronieken te ontdekken, boek dan een sessie via onderstaande link. Laten we samen de wijsheid van de Akasha kronieken verkennen!

Een reading boeken

Een reading duurt een uur en doen we via Zoom. 
Prijs: €80,- (incl. BTW)
Inplannen kan via deze link.

 

Lees hieronder ervaringen van mensen die een Akasha Reading met mij gedaan hebben:

 

Willemijn de Vooght
Lees verder
"Ik wil jou ontzettend bedanken voor de levensveranderende ervaring en voor je hulp tijdens de reading. Ik zocht een unique selling point voor mijn praktijk. Maar wat bijzonder was aan de reading is dat de kronieken je dingen laat zien die je van tevoren niet had verwacht. Het heeft me laten inzien hoe zwaar en emotioneel belastend mijn baan was. Dit heeft behoorlijk impact op me gehad waardoor ik mijn oude baan heb opgezegd en het vertrouwen gekregen in mijn praktijk!"
Mijoux Haneuse
Lees verder
"Lieve Marije, dank je wel voor je Akasha Reading van mijn bedrijf en mijn vroegere bedrijf. Het was heerlijk om met zoveel liefde, aanwezigheid en zuiverheid te kijken in de energie en bedoeling van mijn bedrijven. De sessie gaf inzicht, bracht heel veel heling, liet plezier en vervulling overvloedig stromen. Ik voel me bruisend en vol inspiratie doordat we samen zo in de diepte konden kijken. Dank je wel voor je zuivere blik en je heldere vermogen om woorden te geven aan de energie die zich toonde."
Marijke Droog
Lees verder
"Het was een super verhelderende en bijzondere sessie. Ik voelde aan alles hoe het veld zich opende, samen met jou. Een heel nieuwe gewaarwording voor mij. Práchtig! En ‘zo maar’ en ‘vanuit het niets’ ontstond daar een heel programma, die ik een week later de wereld in slingerde. Door jouw vragen, jouw inzichten, jouw pin-points ontstond een heel logisch concept. Blij dat ik het gesprek had opgenomen, de ideeën rolden zo onze mouw uit. Het voelde een beetje als samen dansen. Heel bijzonder! Dank je wel voor deze reading! Ik vond het magisch en waardevol!"
Jikkemijn van der Roest
Lees verder
“Ik wilde meer inzicht in hoe mijn zoon te steunen in zijn proces met een angststoornis. Tijdens de reading voelde ik een hele sterke energie. Alsof ik samen met Marije in een bubbel zaten waarin alles gezien werd. Het heeft mij heel erg bevestigd om dicht bij mijzelf, in vertrouwen en open te blijven in het contact met mijn zoon. Niet oplossingen aandragen maar er zijn voor hem en op hem en zijn proces te vertrouwen. Zeker een aanrader. helemaal wanneer er een vraagstuk speelt of een gevoel op kruispunt te staan. De antwoorden komen dan snel uit het onderbewuste naar boven.”
Previous
Next

Bedrijfsgegevens

Marije Douma
The Good Spirit
Online via Zoom
mail: marije@thegoodspirit.nl
Instagram: @thegoodspirit.nl

Marije Douma Akasha Reading