Martine Nicolaij - Touch of Matrix

Expert

Martine Nicolaij - Touch of Matrix therapie en coaching

Hi, ik ben Martine en bij mij kun je terecht voor Touch of Matrix therapie en coaching.

 

Ieder mens maakt dingen mee, groot en klein, die van invloed zijn op zijn/haar leven. Je krijgt programmeringen mee van je ouders en je omgeving en of je het nou wilt of niet, die neem je mee de rest van je leven in.

 

Veel van je ervaringen hebben je gebracht tot waar je nu bent. Maar sommige houden je tegen. Zorgen ervoor dat jij je kleiner opstelt dan nodig is.

 

Hoe zou het zijn als je die ervaringen en programmeringen los zou kunnen laten? Zodat je vrij de kansen kunt grijpen die het leven je te bieden heeft. En je echt kunt gaan doen waar je blij van wordt.

Laat oude verhalen los om plaats te maken voor nieuwe.

Touch of Matrix is een energetische bewustzijnsmethode waarbij blokkades worden opgelost. Ik omschrijf het zelf als het opschonen van je harde schijf. Waar kun je ruimte maken? Wat mag er weg? Je wens staat daarbij centraal. Ik help je om snel en makkelijk los te komen van wat je niet meer dient, zodat je ruimte maakt voor waar jij blij van wordt.

 

Hoe zou het zijn…

  • Als je meer (zelf-)vertrouwen zou hebben en eindelijk zou gaan doen wat je al zolang wilt?
  • Als je je (fysieke) ongemakken los zou laten en je je fit en vol energie zou voelen?
  • Als je die somberheid los zou laten? Je minder zorgen maakte, minder bezig zou zijn met wat anderen van je vinden en meer plezier, energie, succes en geluk zou kunnen ervaren?

 

Touch of Matrix is inzetbaar voor elk thema, hoe groot of klein ook. Sessies kunnen zowel in mijn praktijk in IJsselstein (Utrecht) als op afstand plaatsvinden. Meestal zijn drie sessies al genoeg om jouw thema aan te pakken.

 

Mijn Touch of Matrix sessies brengen veel in beweging. Dompel je onder in een prachtige sessie waarin je jouw belemmerende overtuigingen en onzekerheden voor eens en voor altijd los mag laten. Laat los wat je niet meer dient en verwelkom dat waar je naar verlangt. Het is tijd, vind je ook niet?

Marjolein
Lees verder
"Ik kwam bij Martine terecht via een vriendin die goede ervaringen met haar had. Ik kende Touch of Matrix niet, maar besloot me te laten verrassen. Ik had alles in mijn leven op een rijtje en toch voelde ik me nooit helemaal goed. Bij Martine ben ik erachter gekomen waar dat vandaan kwam en heb ik een hoop overtuigingen en ervaringen uit mijn verleden mogen verwerken en loslaten. Martine werkt op een hele fijne, betrokken manier. Ik voelde me echt gezien en serieus genomen door haar. Er is veel veranderd sinds ik de eerste keer in haar praktijk binnenstapte. Ik begon met drie sessies vlak na elkaar en kom nu nog af en toe terug. Zo iemand als Martine wil je gewoon in je leven hebben 🙂 "
Ilse
Lees verder
"Ik had al langere tijd last van klachten die ik had overgehouden na mijn zwangerschap en bevalling. Op medisch gebied heb ik alle wegen bewandeld die er te bewandelen waren, maar niets hielp. Uiteindelijk zeiden de artsen dat ik er maar mee moest leren leven. Onder het mom van 'baat het niet, dan schaadt het niet', kwam ik bij Martine terecht. Tijdens mijn eerste sessie mocht ik een hoop trauma van mijn bevalling (die niet was gelopen zoals ik gehoopt had) loslaten. Toen dat gebeurde, voelde ik de energie letterlijk weer door mijn lichaam stromen. Sinds die eerste sessie is er al zoveel veranderd bij mij. Niet alleen zijn mijn lichamelijke klachten weg, ook de band met mijn zoontje is veel beter geworden. Ik vond het een super mooie en bijzondere ervaring en ben dankbaar dat ik de stap heb gezet."
Carolien
Lees verder
"Martine is een professionele vakvrouw met een groot hart die mensen bij hun kern kan brengen. In korte tijd weet ze precies de juiste snaar te raken, kordaat, vanuit verbinding en met kennis & adviezen waar ik veel aan had en mee verder kon. Heel welkom in een periode dat ik tussen 2 banen zat. Ik raad Martine ten zeerste aan!"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Martine Nicolaij

Bedrijfsgegevens

Martine Nicolaij – Touch of Matrix therapie en coaching
Ijsselstein, Utrecht.
mail: contact@martinenicolaij.com
website: www.martinenicolaij.com
Instagram: @martine_nicolaij