Neel Coaching Haptonomie

Expert

Neel. Haptonomie & Coaching

In mijn praktijk werk ik met jouw psyche via verschillende methodes en stromingen. Ik maak gebruik van coaching, gesprekstherapie, haptonomie, innerlijk kind werk en meer. 
 
 
Mijn manier van werken is intensief, diepgaand, therapeutisch, transformatief en gericht op jouw hele ZIJN. 
 
 
In sessies van minimaal 1,5 uur sta jij als mens centraal. Ik neem geen genoegen met oppervlakkigheid en daag je uit om – in de veiligheid van mijn praktijk – naar de wortel van jouw probleem af te dalen. Elke sessie is onderdeel van een zorgvuldig opgebouwd traject.

Meer helderheid en groei

We beginnen met een intake waarin we een hulpvraag formuleren. Deze hoef jij niet per se al te weten, we komen daar samen toe.
 
 
Na de intake krijg je van mij een uitgewerkt formulier met een samenvatting van ons gesprek, een voorstel van aanpak en een inschatting van hoe het traject er ongeveer uit gaat zien. Op basis daarvan gaan we aan de slag met toewijding, geduld en aandacht. 
 

 

Een sessie brengt iemand helderheid maar ook confrontatie met hetgeen waar ze in willen groeien, waar het schuurt en waar mogelijkheden liggen. 

 

Veel mensen die bij mij in de praktijk komen ervaren de sessies als transformerend en ‘iets wat ze niet eerder hebben meegemaakt. 

 

Vaak hebben ze wel eerder hulp gehad maar hebben ‘het’ nergens echt gevonden. 

 

Door de onderste steen boven te halen breng ik mensen vaak naar de delen van het probleem die ze niet eerder konden, wilden of durfden te zien. 

 

Hierdoor ontstaat na een traject van meerdere sessies duurzame verandering en een blijvende impact op hun leven.

 
 
Debby
Lees verder
"2021 was voor mij het moment om ‘in te grijpen’ bij mezelf en Neeltje kwam op mijn pad. Een zoektocht naar mezelf volgde; grenzen aangeven, kernwaardes en gevoel. Maar ook vooral weer leren luisteren naar mijn lichaam en ín contact komen met mijn eigen lichaam. Neeltje luisterde en voelde. Haar handen brachten mijn lichaam in ontspanning middels haptonomie. Langzaam maar zeker voelde ik me beter in mijn lichaam zitten en al onze gesprekken vielen op zijn plek. Niet een 1-2-3 proces, maar een waardevol traject waar ik Neeltje heel dankbaar voor ben. Ons (voorlopige) afscheid voelde als de 1e keer afscheid nemen van de kraamvrouw toen mijn dochter werd geboren; heel spannend! Nu ga ik als ‘herboren vrouw’ de wereld weer in en dat doe ik vol vertrouwen. Gesterkt door mijn sessies met Neeltje. Haar werkwijze in haar prachtige boerderij in Friesland is uniek! Ik wens iedere vrouw een Neeltje in haar leven."
Dina
Lees verder
"Toen ik startte aan het traject, wist ik eigenlijk mijn eigen hulpvraag niet eens. ' Iets'. zat niet helemaal lekker. Neeltje pushte niks, maar gaf mij veel ruimte. Ze is een kei in luisteren. Naarmate het traject vorderde werd er veel duidelijk voor mij. Op een heel subtiele en rustige manier kwamen we samen tot antwoorden. De tools die Neeltje gebruikt in het traject zijn nuttig voor het traject zelf, maar ook daarbuiten goed toepasbaar. Ik heb antwoorden gekregen op vragen waarvan ik niet wist dat ik deze had. Door dit traject heb ik weer draagvlak voor mijzelf gecreëerd, en weer waardering voor mezelf gekregen, met letterlijk meer ademruimte! Ik kan het iedereen aanraden die het gevoel heeft dat er ' iets' niet lekker zit. Tijdens het traject voelde het als als een team, ze is er echt om je te helpen."
Amarins
Lees verder
"Stapsgewijs zijn we aan de slag gegaan met het formuleren van een heldere hulpvraag. Tijdens de sessies had ik soms ook het gevoel dat ik emotioneel compleet uit de bocht vloog. Hoe eng dat ook was, de omgeving voelde veilig. Die omgeving waarborgen is een van Neeltjes sterke punten tijdens haar coaching. Ze weet je bovendien op de juiste manier te triggeren wat ervoor zorgt dat de inzichten en antwoorden verrassend vaak uit jezelf komen. Na iedere sessie ben ik vetrokken met een gevoel van: "wow, dit was me weer een gesprek!"Na het traject merk ik dat ik heel erg gegroeid ben. Op vlakken waar ik dat had gehoopt, maar ook op onverwachte vlakken. Die groei merk ik niet alleen zelf, maar merken ook de mensen om mij heen."
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Neel Coaching Haptonomie

Bedrijfsgegevens

 

Neel. Coaching & Haptonomie
Bantega, Friesland
mail: info@neel.nu
website: www.neel.nu
Instagram: @neel.nu