Karin Gotink NEI

Expert

NEI Coaching - Karin Gotink

Hey! Even voorstellen! Ik ben Karin Gotink.

NEI-therapeut, Access bars facilitator en in Opleiding tot Holistisch Kindertherapeut (hsp specialisatie)

Mijn praktijkruimte heb ik aan huis in het mooie buitengebied van Hengelo Gelderland. 

Wat ik doe, lees je hieronder. 

Zonder lange praatsessies naar de kern

NEI-coaching
NEI-coaching kan helpen om onbewuste emoties  en blokkades op te sporen en deze weg te nemen. NEI is in te zetten op vrijwel alle klachten en voor alle leeftijden geschikt, zonder lange praatsessies direct naar de kern. Zelf werk ik met de o-ring test (spierspanning) je eigen lichaam geeft dus zelf heel mooi aan waar de oorzaak zit.

Acces bars
Ook van harte welkom voor Access bars sessies en daarnaast kan je bij mij ook de Access bars class volgen. Zo leer je zelf in één dag hoe je deze tools in jouw praktijk of privé in kan zetten. Een tool voor het leven! Bij Access bars lig je lekker ontspannen op een behandeltafel en hoef je alleen maar te ontvangen. Door 32 drukpunten op het hoofd licht aan te raken kan je alle overbodige gedachten, ideeën, overtuigingen etc makkelijk loslaten. Te vergelijken met het opschonen van je computer. Geeft weer ruimte, rust en nieuwe energie!
Access bars is ook in te zetten voor allerlei klachten, maar geeft ook vooral rust en ruimte in het hoofd. Veel toegepast bij stress, burn-out, depressie etc. Maar ook om volledig te ontspannen en overbodige ballast los te laten.
 
HSP
Jong en oud is welkom in mijn praktijk! Voor (hsp) Kinderen kijk ik wat er nodig is en kan ik verschillende methodieken inzetten om deze kinderen weer in hun kracht te zetten! Ook voor de ouders geef ik tips mee hoe ze hier thuis ook mee aan de slag kunnen.

 
Dit was even heel kort wat ik doe, maar wil je meer weten? Ik vertel het je graag! Dus neem voor meer informatie contact met me op via mail of Instagram. 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

NEI bij Karin Gotink

Bedrijfsgegevens

NEI Coaching Karin Gotink  Hengelo Gelderland 
mail: karin@neicoachkarin.nl
website: www.neicoachkarin.nl
Instagram: @nei_coach_karin.gotink