Nei praktijk Yvonne

Expert

NEI Praktijk Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne, en ik ben hier om je te helpen een reis te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, groei en gezondheid.


Met holistische benaderingen en NEI (Neuro Emotionele Integratie) methodieken, kunnen we samen werken aan het aanpakken van een scala aan uitdagingen, variërend van onzekerheid en zelfafwijzing tot stress, angst, een negatief zelfbeeld, gespannenheid, fysieke klachten en andere vormen van disbalans.


NEI is een bijzondere benadering van persoonlijke transformatie, die dieper gaat dan de oppervlakte van symptomen. Het biedt bewustwording van de dieperliggende onderbewuste oorzaken van je problemen, waardoor we ze effectief kunnen aanpakken en transformeren. NEI richt zich op het loslaten en integreren van emoties, overtuigingen en angsten die je kunnen tegenhouden en belemmeren.

Een stralende versie van jezelf zijn

Een NEI-coaching sessie of traject met mij biedt tal van voordelen die je helpen je ware potentieel te bereiken en een diepere verbinding met jezelf tot stand te brengen.


● Zelfacceptatie en Zelfvertrouwen
Een van de meest opmerkelijke resultaten van NEI-coaching is de ontwikkeling van zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Door de diepgewortelde emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen aan te pakken, zul je merken dat je jezelf steeds meer accepteert zoals je bent. Het versterken van je zelfvertrouwen stelt je in staat om met meer zelfverzekerdheid door het leven te gaan en uitdagingen met veerkracht aan te pakken.


● Emotionele Bevrijding
NEI-coaching richt zich op het identificeren en loslaten van beperkende emoties en negatieve patronen die je kunnen tegenhouden. Dit proces leidt tot emotionele bevrijding en innerlijke rust. Je zult merken dat je minder wordt beïnvloed door stress, angst en negatieve gedachten, waardoor je een groter gevoel van welzijn en balans ervaart.


● Fysieke Gezondheid en Welzijn
Vaak gaan emotionele blokkades hand in hand met fysieke klachten. NEI-coaching kan helpen bij het verminderen of zelfs elimineren van deze klachten door de onderliggende oorzaken aan te pakken. Je kunt een verbetering in je fysieke gezondheid en algemeen welzijn verwachten naarmate de sessies vorderen.


● Diepgaand Zelfinzicht
NEI-coaching moedigt diepgaand zelfinzicht aan. Je leert jezelf beter kennen, begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je emoties en overtuigingen je gedrag beïnvloeden. Dit inzicht vormt de basis voor duurzame persoonlijke groei en positieve veranderingen in je leven.


● Het Realiseren van Je Dromen
Met de emotionele bagage opgeruimd en een groter gevoel van zelfvertrouwen, zul je merken dat je de energie en moed hebt om je dromen en doelen na te streven. NEI-coaching biedt de empowerment die nodig is om je eigen pad te creëren en je droomleven te realiseren.


● Leven vanuit Je Hart
Misschien wel het belangrijkste resultaat van NEI-coaching is het vermogen om vanuit je hart te leven. Je zult in staat zijn om je innerlijke kompas te volgen, beslissingen te nemen die in lijn zijn met je diepste verlangens en te genieten van een leven dat authentiek en vervullend is.


Kortom, NEI-coaching met mij als je gids biedt een reis van persoonlijke transformatie en groei. Het uiteindelijke resultaat is een stralender versie van jezelf, in staat om het leven vol zelfvertrouwen en passie tegemoet te treden.


Ben je klaar om deze reis te beginnen?

Elma de Leeuw
Lees verder
"Ik kwam bij Yvonne met een gevoel van disbalans, een overweldigende angst voor werken en diepe onzekerheid. Ik was benieuwd waarom perfectionisme me achtervolgde en waar dit vandaan kwam. Yvonne's NEI-sessies gaven niet alleen antwoorden op mijn vragen, maar openden ook mijn ogen voor wat ik echt nodig had. Dankzij haar hulp ontdekte ik de oorsprong van mijn perfectionisme en kon ik de overtuiging loslaten dat ik niet mooi was. Nu kan ik met oprechte overtuiging zeggen dat ik van mijn lichaam houd. Deze verandering voel ik echt. Ik ervaar nu meer rust, kan zonder tranen naar mijn werk en breng mijn vrije dagen niet langer verdrietig door. Stress lijkt te zijn vervangen door lichtheid. Ik ben weer in balans, iets wat ik volledig was kwijtgeraakt. Dank je wel, Yvonne. Ga door met dit prachtige werk, want ik gun iedereen deze ervaring."
Margriet Meijer
Lees verder
"De NEI-sessies werkten snel en zonder medicijnen, wat voor mij erg belangrijk was. Ik voel me minder moe, mijn eczeem is zo goed als weg en heb ik meer rust over de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven. Het constante schuldgevoel wat ik ervaarde is verdwenen en ik voel me vrij! Ik zou NEI-therapie zeker aanbevelen aan anderen; het biedt snel inzichten en resultaten zonder risico's. Dank je wel, Yvonne, voor je rustige en zelfverzekerde aanpak."
Emma Driessen
Lees verder
" Ik ben Yvonne elke dag dankbaar voor wat ze voor mij heeft betekend. Door de NEI-sessies heb ik veel dingen een plekje kunnen geven en zit ik zó veel beter in mijn vel! Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en ook acceptatie gekregen voor bepaalde gebeurtenissen, dat geeft me nu veel meer rust in het dagelijks leven. Een aanrader voor iedereen, het brengt je zoveel moois "!
Previous
Next

Bedrijfsgegevens

Yvonne Custers
NEI Praktijk Yvonne
Locatie: Nijmegen & online
Mail: info@neipraktijkyvonne.com
Website: www.neipraktijkyvonne.com 
Instagram: @nei_praktijk_yvonne

NEI praktijk Yvonne