dec

Ontsluier je Hoog Sensitieve Kracht traject

dec Online of Nijmegen

€699,-

Diepgaande Verbinding en Groei met het Ontsluier je Hoog Sensitieve Kracht traject

Ben jij op zoek naar een diepgaande verbinding en harmonie met je sensitieve zelf? Dit unieke 1-op-1 traject nodigt je uit om een innerlijke reis te maken, speciaal ontworpen om in jouw sensitieve potentieel te staan. Het doel is om bewust gebruik te maken van en te groeien in je intrinsieke gevoeligheid en diepgaande waarneming. Als jouw gids, is mijn missie om je te begeleiden bij het begrijpen, omarmen en transformeren van je sensitiviteit, zodat het een bron van kracht en zelfvertrouwen wordt.

 


Wat houdt het traject in?

Dit traject is een intensieve reis van 16 weken, waarin de kracht van NEI-sessies gecombineerd wordt met boeiende oefeningen, inspirerende visualisaties en diepgaande reflecties. Dit alles is ontworpen om je te helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht, het loslaten van emotionele ballast, het doorbreken van oude patronen en het transformeren van belemmerende angsten en overtuigingen.

 

Wat kun je verwachten?

1. Professionele Begeleiding: In dit traject krijg je de kans om vijf diepgaande NEI-sessies te ervaren, zowel in persoon als online. Deze sessies zijn bedoeld om je te ondersteunen en bevrijden van emotionele blokkades die je belemmeren in je groei.
2. Wekelijkse Groei: Elke week word je uitgedaagd en geïnspireerd met op maat gemaakte opdrachten, doelgerichte oefeningen en empowerende visualisaties. Dit alles is ontworpen om je groei te stimuleren en je te helpen jouw sensitieve kracht te omarmen.
3. Persoonlijke Reflectie: Gedurende het gehele traject wordt persoonlijke reflectie gestimuleerd. Je houdt je gedachten, inzichten en ervaringen bij met begeleide journaling, wat je helpt om een dieper inzicht te krijgen in jezelf en je sensitiviteit.
4. Werkboek & Welkomstpakket: Bij aanvang van het traject ontvang je een uitgebreid werkboek vol met handige tools en oefeningen. Daarnaast krijg je een speciaal welkomstpakket om je hoog sensitieve kracht te ontsluiten en je te helpen bij het starten van deze bijzondere reis!

 

De voordelen van het Ontsluier je Hoog Sensitieve Kracht Traject

Dit traject is geen gewone coaching; het is een transformatieve reis die je zal helpen:
• Een diepgaand begrip te ontwikkelen van je eigen sensitiviteit.
• Emotionele blokkades en belemmeringen los te laten die je groei beperken.
• Oude patronen te doorbreken die je niet langer dienen.
• Belemmerende angsten en overtuigingen te transformeren in bronnen van kracht.
• Diepere zelfacceptatie en zelfvertrouwen te bereiken.


Klaar voor de Reis?

Als je klaar bent om de reis naar diepgaande verbinding, groei en zelfontdekking te beginnen, ben ik hier om je te begeleiden. Dit traject is speciaal ontworpen voor diegenen die hun sensitiviteit willen omarmen en het als een kracht te gaan gebruiken. Samen zullen we jouw sensitieve kracht ontsluieren en de weg vrijmaken naar een leven dat in harmonie is met je ware zelf.


Dit traject kan op een samengekozen moment in oktober, november of december starten. 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

NEI praktijk Yvonne

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *