april

02

Opstellingendag met je partner

02 april in Vogelezang, Noord-Holland

€300/stel

Maak onbewuste patronen zichtbaar met familie-opstellingen

Dit 1-daagse Retreat staat in het teken van jullie gezin. Tijdens deze dag stellen we jullie huidige (samengestelde) gezin op. Kijken naar de dynamieken tussen jullie onderling en de positie van de kinderen. Omdat jullie er samen zijn kan er ook in de diepte gekeken worden naar alle issues die er spelen op alle niveaus.

 

OPSTELLINGEN

We functioneren allemaal continu in verschillende systemen, zoals het systeem binnen onze familie, ons werk, vriendenkring en sportclubs. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We hebben deze overtuigingen en vaak beperkende patronen uit loyaliteit vanuit het verleden meegenomen. Deze patronen kom je in je huidige leven weer tegen en vaak heb je daar flink veel last van bewust of onbewust. (je kent de bewuste muur wel waar je keer op keer tegen aan loopt) Met een opstelling, onderdeel van de methodiek systemisch werk kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken. Dit werkt voor alle systemen dus ook zakelijk met teams of vraagstukken binnen organisaties. Opstellingen kan je doen met groepen mensen *representanten maar ook met houten poppetjes en andere hulpmiddelen. Vanuit je persoonlijke symptomen wordt de onderlinge dynamiek zichtbaar. Door herkenning van de dynamiek is verandering mogelijk waardoor de energie weer kan stromen. Mensen komen weer in hun kracht en op hun plek te staan waardoor het systeem weer kan herstellen en een plek kan geven aan aan alle leden van het systeem.

Wil je dit niet in een groep dan is een 1-1 sessie bij Susan van House of Progress natuurlijk ook een goed idee. 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

Maaike Groen Eigenaar studio by Maaike
Lees verder
"Er zijn maar weinig mensen écht in staat op een liefdevolle manier te confronteren en iemand z’n patronen te laten doorzien, maar Susan kan dat als geen ander! Suus hielp me meerdere keren bij het inzien van verschillende mechanismen, zowel binnen mijn bedrijf als privé binnen mijn familiesysteem. Maar belangrijker nog; zij gaf de tools om er direct mee aan de slag te gaan. Heel fijn! Wil je ‘hands on’ ‘no-nonsense’ inzichten en handvatten om oude patronen/problemen snel te transformeren, maak vandaag dan nog een afspraak met Suus!"
Carlijn de Ruijter Lid raad bestuur Maxima MC
Lees verder
"De coaching van Susan kan ik echt van harte aanraden! Ze weet me elke keer weer te verrassen en te raken. Door de combinatie van haar zachte spirituele kant met haar nuchtere en down to earth karakter weet ze precies wat ik nodig heb in het moment. Ze voelt haarfijn aan waar nog iets te ontdekken valt en laat het je op een prettige manier, zonder aarzeling of terughoudendheid, onderzoeken. Het leuke is dat ik telkens weer verrast wordt door de oefeningen en technieken die ze gebruikt. Van een opstelling tot visualisatie, eigenlijk altijd raak!”
Hieke Bakker Directeur WE
Lees verder
"House of progress heeft me geholpen de eerste stap te zetten om dichter bij mezelf en bij mijn gevoel te komen. Na een aantal intensieve gesprekken heb ik eerst een opstelling mee gemaakt, waarin heel mooi naar voren kwam dat mijn hoofd en lijf wel goed samenwerken, maar mijn hart lag nog ergens op de grond en wilde zelfs vluchten. Deze opstelling hielp mij te ontdekken hoe het gaat in mijn relatie, mijn rol in het gezin en wat de impact is op onze kids. Heel confronterend maar ook zo mooi om dit gevisualiseerd te krijgen. Zo mooi en fijn hoe Susan dit doet, waarbij ze iedereen in zijn/haar waarde laat en helpt je de richting te zien op mijn kruispunt.”
Previous
Next
familie-opstellingen

Gegevens