Praktijk Willemijn

Expert

Praktijk Willemijn

Hoi, ik ben Willemijn. Ik ben gek op koffie, kleding en countrymuziek. Ik ben getrouwd met Stefan en wij hebben twee zoons van 8 en 11 jaar.

In mijn praktijk werk ik met NEI sessies, familieopstellingen en Bach bloesems. Tijdens een NEI sessie gaan we samen op zoek naar de oorsprong die tot jouw klachten heeft geleid. Dit kunnen zowel lichamelijke als mentale klachten zijn, hormonale klachten of allergieën. 

 

Communiceren met je onderbewuste

We gaan naar de oorzaak en maken die oude, belemmerende emoties of patronen los. Vaak zie je dat belemmerende patronen erfelijk zijn of meegenomen uit een vorig leven. Onbewust leef je al lang met deze oude patronen en omdat ze niet helpend zijn wordt het tijd om ze los te laten.

 

Energetische therapie is geschikt voor alle leeftijden. Van baby’s tot en met ouderen en ook tijdens de zwangerschap kun je mooie dingen doen. 

 

Alles hangt met elkaar samen, zo reageer je door oude trauma’s anders op voeding en ontwikkel je een allergie. Of je bent door een oude ervaring zo bang om dat nog een keer mee te maken dat je een belemmerende overtuiging of saboteur in het leven roept. Allemaal onbewust natuurlijk, maar daar heb ik de biotensor voor. Deze kan met jouw onderbewuste communiceren en zo ontdekken wat jouw lijf allemaal opgeslagen heeft en wat opgeruimd mag worden. 

 

Michelle
Lees verder
"Onze dochter (8 jaar) had veel last van nachtmerries en dromen waardoor slapen niet altijd vanzelf ging. Wat ze droomde kwam door ingrijpende gebeurtenis in haar jonge leventje, dacht we. Hierdoor dacht ik dat er bepaalde (emotionele) angsten waren ontstaan. Willemijn is erg rustig en heeft aandacht voor zowel dochter als moeder. Erg fijn, want er kwamen ook erg verrassende dingen naar boven, erg bijzonder om te horen dat we zoveel aan onze kinderen doorgeven. Tot op het jaartal en gebeurtenis konden we dingen herleiden. De gebeurtenis was niet alleen de trigger, er was nog veel meer. Gelukkig kon Willemijn alles bij haar weghalen. Sindsdien slaapt ze als een roosje en vertelt ze meer."
Joyce
Lees verder
"Ik ben met mijn dochter (7jaar) bij Willemijn geweest. Zij liep al tijden aan tegen een beginnende dwangneurose ik belde Willemijn en kon heel snel bij haar terecht. Met de biotensor is Willemijn opzoek gegaan naar waar het probleem zat. Toen ze dit had gevonden heeft ze mijn dochter geholpen om ook met oefeningen rust te vinden en dit is zo'n leuke oefening dat ze hem thuis regelmatig herhaalt en moeten we allemaal mee doen. Ook heeft Willemijn in het proces mij geholpen, want een gedeelte van mijn dochter dr probleem zat bij mij. Ik leer steeds meer nadenken over hoe ik mijn dochter mentaal los moet laten. Zelfs onze tafelbezetting hebben we op advies van Willemijn aangepast en dit werkt verbazend goed aan tafel."
Heleen
Lees verder
"Ik was enorm gespannen toen ik naar Willemijn ging. Gelukkig kon Willemijn hier perfect mee omgaan en al snel werd ik rustiger. We begonnen met wat kleinere zaken, die al heel erg raak leken en in mijn ogen ook goed pasten in de groei die ik wilde maken. Tot we kwamen bij waar het écht om te doen was. Zonder verder in detail te treden kan ik maar een ding zeggen: Willemijn achterhaalde wat ik nog moest weten. Ik merkte dat het juist was, doordat het enorm veel in mij losmaakte. Nu maanden later, kan ik oprecht zeggen dat het mijn leven veranderd heeft. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en durf te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Nooit had ik gedacht dat een NEI sessie zoveel teweeg zou kunnen brengen, maar dat deed het wel. Ik ben Willemijn oprecht heel dankbaar voor wat ze voor mij heeft kunnen betekenen."
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Praktijk Willemijn NEI

Bedrijfsgegevens

Praktijk Willemijn
Willemijn Janssen
Wintelre (omgeving Eindhoven)
mail: willemijnjanssendv@gmail.com
website: www.willemijnjanssen.nl
Instagram: @praktijkwillemijn