Reclaim Your Body – Online Intensive

6 sessies - 3 maanden - incl. 4 bonussen

Prijs: €99

Je wilt graag meer rust ervaren maar...

Er moet zoveel op een dag. Regelmatig voel je je onrustig en heb je een opgejaagd gevoel. Waar vind je de tijd om meer tot jezelf te komen? En hoe kun je er voor zorgen dat je dit ook nog een tijdje vasthoudt?

Als je dan eens een moment hebt, weet je vaak niet wat je nu precies moet doen om echt te ontspannen en grijp je al snel naar je telefoon.

Je weet dat zoiets als mediteren goed voor je kan zijn, maar je vindt het maar lastig. Je hoofd blijft maar racen. En eerlijk gezegd, je vindt het stiekem ook gewoon een beetje saai.

"Dank voor de heerlijke sessie vanmorgen, ik heb een topdag gehad erna. Leek wel of ik helemaal openstond!"

Herkenbaar?

Er is zoveel te doen op een dag, dat tijd voor jezelf er vaak bij in schiet.

 

Je zit veel in je hoofd, je gedachten lijken niet te stoppen.

 

Je ziet regelmatig ontspanningsoefeningen voorbij komen die je voorneemt te gaan doen, maar  routine wordt het  nooit

 

In het moment zijn? Het klinkt mooi, maar je bent vaak vooral bezig met wat nog allemaal moet.

 

Je zet jouw behoeften vaak op de laatste plaats.

“Heel erg bedankt voor de mooi ochtend vorige week. Ik vond het zo leuk! Heel mooi hoe jullie dit doen. Lekker ongedwongen en een veilige sfeer. Super!”

Maar het kan ook anders

We laten je graag zien hoe je op een makkelijke en speelse manier meer tot jezelf kunt komen. Met gevarieerde en korte oefeningen waardoor het niet saai wordt.

 

Dit is niet een gewone cursus mindfulness of embodiment. We combineren namelijk allerlei practices met een wetenschappelijke en bewezen basis zodat er altijd iets bij zit wat voor jou werkt.


We leggen altijd kort uit hoe en waarom iets werkt, zodat je het ook snapt waardoor je het sneller zult herhalen.

 

We nemen je bij de hand, dus je hoeft niet na te denken over wat je nu eens zal gaan doen. Je hoeft alleen maar te volgen.

mediteren

Dit gaat er veranderen

"Heel fijn en ontspannen om de oefeningen met jullie te doen! Jullie creëren een veilige sfeer. Ik merkte dat ik tot mijn gevoel kwam, rust vond en kon dit de rest van de dag vasthouden. Dan besef je dat je jezelf veel te vaak voorbij loopt, veel te streng en niet liefdevol naar jezelf bent!"

Reclaim your body - online intensive

Prijs: € 99

Drie maanden lang nemen we je elke twee weken een uur bij de hand om meer in je lijf te zakken en beter te ontspannen. We stemmen af op de energie van dat moment waardoor elke sessie anders is en passend bij wat jij nodig hebt. Aan het einde van de reeks heb je enorme stappen gezet in het vinden van ontspanning en zakken in je lijf. 

De zes sessies die je hebt gedaan kun je op elk moment terugkijken en herhalen.

 

Inclusief 4 bonussen

Hiernaast ontvang je nog 4 exclusieve extra’s:

1. Meditatie om meer in je lichaam te zakken

2. Hypnotische meditatie om je onderbewuste te programmeren meer en beter te kunnen ontspannen.

3. Hypnotische meditatie om je onderbewuste te programmeren meer en beter in je lijf aanwezig te zijn. 

4. E-book met uitleg over spirituele anatomie. Met uitleg over mogelijke bredere  oorzaak van fysieke klachten.

"Ik vond het heel fijn, daar wil ik graag nog een keer van genieten!"

ontspan je lijf

Waarom de serie uniek is:

1. Combineren van verschillende practices, gevarieerd en nooit saai. Zodat je kunt ontdekken wat bij jou past

Het kan soms als saai voelen de oefeningen die je helpen ontspannen. Alsof het werk is. Daar houden wij ook niet van. Daarom doen we elke sessie weer iets anders. We herhalen wel dingen, maar er is ook altijd weer wat nieuws. 

 

2. Nemen je bij de hand, zodat je niet zelf hoeft na te denken over wat te doen

Het is altijd makkelijker om iemand anders te volgen dan het zelf te doen. Ook weer een manier om dat hoofd even uit te zetten. 

 

3. Leggen je uit waarom en hoe iets werkt

Zelf snappen we graag hoe en waarom iets werkt. Daarom zoeken we naar de achtergrond en de verklaring. Dit delen we ook met jou tijdens de sessies, want wij geloven dat dit helpt bij het creëren van een routine.


4.  Je kunt je soms bezwaard voelen in een groep, maar dit doe je thuis in je eigen omgeving. 

Soms kun je je zo bewust zijn van jezelf als je in een groep bent. Durf je je niet helemaal te laten gaan uit angst dat het gek is wat je doet of dat je het niet doet zoals het “hoort”. Tijdens deze online sessies ben je in je eigen vertrouwde omgeving en kun je helemaal jezelf zijn. 

Aan het einde van de 3 maanden heb je dit bereikt:

Je voelt beter wat je lichaam je vertelt​

Je bent je bewuster van je hart en lichaam en de signalen die ze jou geven.

 

Je kunt je beter ontspannen

Oefening baart kunst, hoe vaker je lichaam ontspanning herkent hoe makkelijker het in die modus komt.

 

Je lichaam heeft opgeslagen emoties en spanning losgelaten

Alle oefeningen die we gedurende deze periode zijn gericht op dat loslaten. Dus na zes sessies heb je weer een stukje van jezelf geheeld.

 

Je hebt geoefend met een practice​

Je hebt 3 maanden lang een routine ingebouwd en hier de vruchten van geplukt. Hierdoor houdt je het daarna ook makkelijker vol.

Wat gaan we doen?

In een periode van 3 maanden komen we elke 2 weken online met een sessie van één uur.

Elke sessie doen we vier verschillende oefeningen. We herhalen dingen om ze beter onder de knie te krijgen en elke keer doen we iets nieuws, want daar houden we zelf ook van. 

 

Denk aan practices als:

Ademen, mediteren, bewegen, hartcoherentie, oefeningen gericht op je keel, nervus vagus-oefeningen, visualisaties, diy-voetmassage en nog veel meer.

 

Data

We komen live online op donderdagen om 20:00 uur. Op deze data: 

12 mei
26 mei
9 juni
23 juni
7 juli
21 juli

Geen probleem als je er niet live bij kunt zijn, je kunt de replay oneindig terugkijken op een voor jou geschikt moment. 

zelfliefde

"Het was heel fijn! Super bedankt."

workshop uit je hoofd in je lijf

Wie zijn wij?

Wij zijn Mervi Turkenburg en Marije Douma. We zijn buren, vriendinnen en beiden veel bezig met lichaamswerk op allerlei manieren. Zowel professioneel als privé.

Samen geven we workshops waarin je allerlei technieken leert om lekkerder in je vel te zitten en je meer thuis te voelen in je lijf. 

 

Mervi

Hai, ik ben Mervi Turkenburg. Ik ben eindeloos geïnteresseerd in de mens en hoe we met z’n allen gezonder, gelukkiger en meer in ons lijf kunnen zijn. In mijn praktijk, Op Vrije Voeten, help ik mensen individueel hierbij door middel van voetreflexmassages. Met het masseren van je voeten kun je werken om bepaalde klachten te verminderen en aan welzijn in het algemeen. 

 

Marije 

Hey, ik ben Marije de oprichter van The Good Spirit. Met dit platform en de cursussen en sessies die ik zelf geef wil ik je op allerlei manieren tools geven om dichterbij jezelf te komen. In mijn ogen zijn je kinderen en je lichaam hierin de belangrijkste aanwijzers.