juni

20

Inner Journey

20-22 juni Start: 10:00 20ste tot 14:00 22ste in Lage Zwaluwe (Brabant)

€777,-

Ervaar je ware goddelijke vrouwelijke kracht

Elke vrouw heeft een kwetsbaar kind in zich. Dit jonge meisje is kostbaar.

Ze is een enorm belangrijk onderdeel van je innerlijke zelf. Tijdens deze retraite ga je op verschillende manieren weer met haar in contact komen, zodat je de band tussen jullie tweeën kunt versterken.

 

Door middel van een variatie aan geneeswijzen worden jij en je innerlijke kind uitgenodigd om samen als één te groeien tot een volwassen vrouw.

 

Je kunt dankbaar zijn voor haar ziel. Ze nam de moedige beslissing om te incarneren als mens. Ze kwam hier bewust, door haarzelf gekozen en geboren in haar familieconstellatie, om iets te veranderen.

 

Ze besloot te leven in een aardse matrix van ‘dualistische’ ervaringen die haar verbinding en geloof in het leven en het goddelijke beïnvloedden.

 

Haar ascensiepad is een unieke manier om eenheid daarin en daarmee te bereiken, door anderen te herinneren.

 

Ze is de leider van een grote missie die haar gebruikt
eigen kleuren, vaardigheden en engelenvleugels.

 

Zij is de ongepolijste ruwe diamant die een ware goddelijke vrouw wil worden. Wanneer je een bepaalde staat van aanwezigheid bereikt, kan ze haar zachtheid, wijsheid, liefde en licht delen.

 

Helaas is het door veel levens- en zielervaringen mogelijk dat ze na verloop van tijd gekwetst is. Ze heeft misschien het vertrouwen verloren om zichzelf te zijn. Ze kan op veel manieren zijn uitgedaagd en onderdrukt.

 

En uiteindelijk is ze misschien de rechten van haar vrouw vergeten. Haar stem. Haar waarde. Haar toebehoren. Haar vrijheid.

 

Vaak voelt ons innerlijke kind zich onzeker, onveilig, ongezien, onbeschermd, ongehoord of ongewenst.

 

Ze had waarschijnlijk nog niet genoeg manieren en kennis om zichzelf vast te houden, te verbinden en uit te drukken. Wanneer dit het geval is, is het gebruikelijk om een rotsachtige ondergrond te ervaren.

 

Gedurende drie bijzondere dagen zullen we haar schaduwpartijen belichten door verschillende geneeskunsten met je te delen. We zullen ruimte geven om de delen van je jonge maagd te omarmen.

 

Dit betekent dat we geen enkel deel van onszelf of elkaar zullen afwijzen. Integendeel, we zullen je jonge maagd uitnodigen om uit haar schulp te stappen.

 

Door dit te doen, zullen we haar veilig triggeren om te stoppen met verbergen en voorzichtig haar angsten overwinnen. Dit geeft de mogelijkheid om verouderde overtuigingen, pijn, identiteiten, geblokkeerde emoties of overactieve energie los te laten.

 

Je krijgt tools om haar levenskracht opnieuw te bekrachtigen, te werken aan meer belichaming en haar te aarden terwijl je ruimte vasthoudt vanuit een plek van onze innerlijke moeder.

 

Deze retraite wordt geboren door ons eigen proces en innerlijke roeping. We helpen graag andere vrouwen om thuis te komen in hun essentie en hun volledige potentieel te leven. Het is een zegen om elke vrouw te zien stijgen in haar ware goddelijke vrouwelijke kracht. Met deze afstemming kan elk van hen zijn missie vervullen.

 

Als je eenmaal in je goddelijke vrouwelijke bent gestapt, word je een magneet voor liefde vanuit een plaats van eigenwaarde. Door deze energie in je lichaam te verankeren, leer je de taal van je hart te spreken en te begrijpen.

 

Dit zal je veranderen in je eigen spirituele gids, vertrouwend op je innerlijke gevoelens.

 

De retraite is inclusief:
Verschillende manieren van Ademen:

Psychedelische, Orgastische & Tibetaanse adem,

Critical Alignment-yoga

Kundalini-activering

Bewuste essentie dans

Lichtcirkel & Genezing

Cacao-ceremonie

Geluid & Baarmoeder Genezing

Heilige Inwijdingen & Goddelijke Zegeningen

Indiase Sarong Ceremonie & Creativiteit

Heerlijk eten en liefde voor vrouwen

 

Je begeleiders tijdens dit retreat:
Carmen Heystek – www.so-cee.com @Soceelifestyle
Janel Hoogendoorn – www.holistictemple @janel.holistictemple
Aranka Lobbezoo – www.artoftotum.com @veraaranka
Aileen Kennedy – www.aileenkennedy.nl @aileenkennedy.innersource

 

Praktisch:

Prijs is inclusief een eenpersoonsbed in een 4-persoonskamer in een gloednieuw retraitecentrum. (Als je meer privacy wilt: er zijn 4 tweepersoonskamers

 

Inclusief gezonde veganistische en glutenvrije maaltijden en biologische thee gedurende het hele verblijf

 

Plaats:
Jonkershof Streeplandsedijk 8 4926 PK Lage Zwaluwe

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

cacao ceremonie workshop Aileen

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *