Numerologie

Expert

Science of Self Awareness

Hey, ik ben Ruurd van Science of Self Awareness.

Wil jij de balans binnen je dagelijkse leven, gezin of relatie versterken? Ik kan je daarbij helpen door inzicht te verschaffen in de voorkeuren van je persoonlijkheidstype, je talenten en uitdagingen. Dit doe ik aan de hand van numerologie in combinatie met je geboortedatum en een fysieke test (Action Typing).

"​Iedereen wordt geboren met een verzameling talenten."

Door extra inzicht te krijgen in jouw voorkeuren, talenten en valkuilen word je bewuster van jezelf en bewuster van hoe je reageert in bepaalde situaties. Het helpt je bij het herkennen van helpende en niet helpende patronen welke je vervolgens kunt behouden of proberen aan te passen. En wanneer je deze inzichten ook van je partner en/of kinderen hebt kun je sneller begrip opbrengen voor elkaar en vervelende situaties misschien eerder (en op een constructieve manier) bespreekbaar maken.

 

Dit is in het kort hoe de numerologie werkt. Iedereen wordt geboren met een verzameling talenten die je mag ontwikkelen tijdens je leven. Van kinds af aan kun je in situaties terecht komen die jou uitdagen om je talenten in te zetten. Je zou het ook kunnen zien als lessen die je te leren hebt in dit leven. Wanneer je de les nog niet hebt geleerd, blijf je situaties aantrekken die jou uitdagen om je talenten te ontwikkelen zodat je in je kracht mag gaan staan. Tijdens een numerologisch consult staan we stil bij jouw belangrijkste getallen en eventueel ook die van jouw partner en/of kinderen. Doordat de getallen gekoppeld zijn aan een dier met specifieke kenmerken wordt de uitwerking erg concreet. We bespreken welke invloed de getallen kunnen hebben op jouw leven en hoe de getallen elkaar onderling kunnen beïnvloeden. Daarnaast ontvang je een persoonlijk profiel met concrete tips om de getallen vóór je te laten werken zodat je meer kunt leven vanuit tevredenheid.

 

Action Typing maakt gebruik van de sterke relatie tussen lichaam en geest; het cognitieve (denken), emotionele (voelen) en motorische (fysiek). Aan de hand van de fysieke test word je persoonlijkheidstype achterhaald. Deze herken je wellicht als de Meyer-Briggs Typologie (MBTI), 16 types in totaal. Naast dat je inzicht krijgt in hoe jij graag benaderd en/of uitgedaagd wordt (je emotionele en cognitieve voorkeuren), krijg je ook inzicht in je motorische voorkeuren. Deze zijn vooral binnen de sport erg goed in te zetten.

 

De combinatie van numerologie en Action Typing geeft je verfrissende en nieuwe inzichten over jezelf. Daarnaast kunnen deze inzichten je helpen om minder reactief door het leven te gaan waardoor je nog meer kan gaan leven vanuit een natuurlijke flow.

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jullie gezin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Numerologie

Bedrijfsgegevens