Bianca de Visser reading healing

Expert

Soultraveler

Bianca van Soul Traveler neemt je mee op een innerlijke reis waar je contact maakt met jezelf op zielsniveau. Door bewust te worden van het onbewuste vindt er heling plaats. Door zelfinzicht kan je stappen maken naar een leven met meer flow, levensvreugde en authenticiteit!

Wat is jouw zielsmissie, jouw pad? Wat zijn jouw lessen?

Het klinkt zo makkelijk maar het heeft moed en kracht nodig om je eigen pad te bewandelen. Vanuit onze opvoeding of de maatschappij krijgen we het niet altijd mee om datgene te doen wat je het liefste doet. Iedereen is geboren met een speciaal talent waarbij, als je dat gebruikt, de energie gaat stromen en je lekker in je vel zit. Zodra je dit niet benut kan je snel opgebrand raken en is de kans groot dat je in negatieve mechanismes schiet.

Belangrijk is om te beseffen, dat je een ziel bent in een fysieke ervaring. Je bestaat al veel langer dan dit leven en je zult na dit leven als ziel verder reizen. Elk leven heb je de kans je lessen te leren, om door te gaan naar de volgende les. Voor iedereen is dat weer anders en uniek.

 

Wil je weten wat dit voor jou is dan zal ik je alles vertellen wat er op dit moment doorkomt, zodat je voorkomt dat je rondjes blijft draaien in je lessen. Je gaat weer stappen maken naar voren. Dit is wat de bedoeling is van het levenspad. Groeien en bloeien, genieten en ervaren. Dus let’s go!! 

 

 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Soultraveler

Bedrijfsgegevens

 
Soul Traveler
Bianca de Visser
Amsterdam
mail: info@soultraveler.nl
tel: 06 288828918
website: www.soultraveler.nl
Instagram: @go.soultraveler

Mara Lina Schaeffer
Lees verder
“Deze reading was echt fantastisch. Ik heb dingen over mezelf geleerd, die ik niet wist. Daardoor kon ik veel beter nieuwe betere keuzes maken. De clearing hadden effect op mn dagelijks leven. Ik voel me lichter en kan mijn donkere kanten beter begrijpen en daardoor er beter mee dealen. Het was een lifechanging ervaring. Ik kan het aan iedereen aanbevelen."
Brechtje van de Wall Bake
Lees verder
"Het kwam enorm bij mij binnen. Veel dingen waren spot on! Het ging zo over mij, Echt thuiskomen! Ik begreep zoveel dingen van mezelf ineens, en kon daardoor veel meer zelfcompassie voelen. Echt heel bijzonder! Praktisch merkte ik vrijwel direct een enorm verschil, ik twijfelde niet meer, kon opeens heel doelgerichte beslissingen nemen en had een heel helder beeld van wat me te doen stond om mn doelen te bereiken. "
Christien Braam
Lees verder
"Bianca maakt met haar werk veel onderbewuste zaken bewust. Ze neemt je met veel zachtheid mee door de verschillende fases, ruimt de boel op en creëert helderheid. Ze is een hele fijne aardse gesprekspartner die door haar goedlachsheid zaken niet te zwaar maakt. Het heeft mij een ander soort inzicht gegeven waar ik veel aan had! "
Marieke van der Heijden
Lees verder
"Ik had 2 duidelijke vragen waar ik al wat langer mee bezig was maar wat niet duidelijk werd. Door de kern aan te pakken zijn er in mijn dagelijkse leven nogal wat dingen veranderd. Met name hoe ik alles ervaar. Met meer vertrouwen treed ik de dag tegemoet. En ik manifesteer erop los. Alles komt binnen een paar dagen naar me toe. Hele bijzondere ervaring."
Previous
Next