Steffi von Brunner Pelvic coach

Expert

Steffi von Brunner

Hi, ik ben Steffi. Ik ben een Pelvic Health Coach, Bodyworker en Yoga Docent en focus mij voornamelijk op de buik en het bekkengebied van de vrouw en mensen geboren met een baarmoeder.

 

Ik help jou, als je bekkenklacht ervaart, om meer ruimte te creëren in je  lijf en leven.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om deze ruimte te hebben. Na verschillende burn-out periodes en leven met chronische bekkenpijn weet ik hoe het is als deze ruimte er niet is en je alleen maar pijn en spanning ervaart.

 

Ik help jou door middel van massage, yoga en coaching om meer contact te krijgen met je lijf en bekken, waardoor er meer zachtheid, maar ook kracht kan ontstaan.

Voor meer zachtheid én kracht

Je kan bij mij terecht voor energetische buikmassages (Chi Nei Tsang), dit is een Taoïstische detox massage van de buik en organen. Een diepe energetische massage gefocust op de buik om ruimte te maken en gifstoffen, emoties en trauma los te laten. Blokkades worden opgeheven en het weefsel ontspant. Een diep helende massage die op alle werkt; fysiek, emotioneel en spiritueel. Deze massage is fijn en werkt ondersteunend wanneer je klachten ervaart rond de menstruatie, menopause, spijsvertering, houdingsklachten (pijn rug, schouders, heupen), PCOS, endometriose en onverwerkte emoties/trauma.

Naast de buikmassage kun je ook bij me terecht voor de Pelvic Massage. De Pelvic Massage is gebaseerd op de Thaise Yogamassage, is met kleding aan en combineert yoga-strekkingen, massage, acupressuur en mindfulness om blokkades los te maken en de natuurlijk verbinding tussen hoofd, lichaam en pure essentie te herstellen. Het is een uitnodiging om je te laten zakken in je lijf en bekken. Deze massage kan helpen om ruimte te creëren in spieren, gewrichten en de energiebanen. 

Daarnaast help ik vrouwen met bekkenklachten via mijn coaching en kun je bij mij terecht met klachten als pijn en spanning (in bekken, onderrug, heupen), incontinentie en verzakking. Ik leer jou alle tools om je klachten te verhelpen en meer contact te krijgen met je lijf en bekken zodat jij je gegrond en krachtig voelt in je bekken en leven. We werken samen voor minimaal 3 maanden, waarbij je massages krijgt, yoga, coaching en (online) oefeningen voor dieper contact en minder klachten. We gaan diep in op jouw klachten en jouw lijf, zodat je tools krijgt die jou echt helpen. Je krijgt om de week een sessie met mij en tussendoor ben ik altijd bereikbaar via whatsapp of mail voor jou om je bij te staan en de ondersteunen waar je dat kan gebruiken.

Irina Noordman
Lees verder
"Regelmatig kom ik bij Steffi voor een energetische buikmassage en recent heb ik een rest & restore session geboekt. Dit is mij ook erg goed bevallen. Steffi is professioneel, luistert goed en denkt mee. Daarnaast heeft ze een zachte, vriendelijke en begripvolle persoonlijkheid. Ik raad haar zeker aan"
Martine van Kessel
Lees verder
"Ik krijg al een tijdje buikmassages van Steffi (ongeveer een keer per maand) en vanaf het begin sta ik versteld van de resultaten. Ik ben nogal een gevoelig persoon en mijn buik is zeker gevoelig en soms een probleemgebied Om te beginnen helpen de massages mijn systeem op een zachte manier in een goede flow te komen (fysiek en energetisch).Daarnaast kan ik meer in contact komen met wat er in mijn lichaam én geest gebeurt, zowel tijdens de massage als erna "Steffi is een van de meest medelevende mensen die ik heb mogen ontmoeten. Ze is gevoelig en heeft de vaardigheid ontwikkeld om echt te luisteren en te voelen wat jij en je lichaam op dat moment nodig hebben. Dat is echt een zeldzaam talent en maakt deze buik massage een ervaring die ik iedereen zou aanraden."
Adina Ciocoiu
Lees verder
"Het ervaren van de Rest & Restore sessie met Steffi is een diepgaande en unieke ervaring. Haar genereuze zorg en gevoel voor wat het hele organisme (geest, lichaam, geest) nodig heeft om zijn evenwicht terug te vinden, is diep helend. Ik kan het van harte aanbevelen!"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Restorative en Reiki sessie zelfliefde

Bedrijfsgegevens

Steffi von Brunner
President Kennedylaan 19
Den Haag
mail: hello@steffivonbrunner.com
website: www.steffivonbrunner.com
Instagram: @steffivonbrunner