Susan Feijen familie-opstellingen

Expert

Susan Feijen - House of Progress

Mijn naam is Susan Feijen. Vanuit een diepere laag en het geloof dat je al goed bent van jezelf, ga ik met je op zoek naar het extra potentieel wat nog verborgen ligt, zodat dit kan worden ingezet om nog completer te worden. Dit levert (in)zicht op in wie je bent en waarom je op bepaalde manieren acteert. Het verkrijgen van dit inzicht geeft ruimte en bewustzijn. Dit alles met als doel je plek in te nemen en daar te gaan staan waar je echt bent bedoeld. Ik gebruik hiervoor de techniek van het opstellen.

 

Alleen op deze laag is het mogelijk om echt te kunnen zien, los te laten en uiteindelijk te helen van wat wellicht al generaties lang aan jou kleeft en niet voor jou bedoeld is.

Vind de antwoorden op een levenvraag of een diep verlangen

Mijn missie is om bij zoveel mogelijk mensen innerlijk bewustzijn te creëren waardoor de energie weer mag gaan stromen en verbindingen en beweging naar en met de ander weer mogelijk is. Dit om de weg voor de kinderen weer vrij te maken en alle systemische balast daar te laten waar het hoort.

 

Wat kun je van mij verwachten:

Met mijn pragmatische kijk op zaken en het feit dat ik altijd eerlijk ben in wat ik voel en zie krijg je een zuiver beeld geschetst. Met mijn luisterend oor, open blik en scherpe intuïtie ontgaat mij niet heel veel. Ik weet te verbinden en in beweging te zetten en ik zal altijd op zoek gaan naar wat er wél kan. Vanuit nieuwsgierigheid, energie, creativiteit en optimisme open ik mijn hart maak ik gebruik van de energie om ons heen en sluit ik aan bij wat er nodig is.

 

Opstellingen

We functioneren allemaal continu in verschillende systemen, zoals het systeem binnen onze familie, ons werk, vriendenkring en sportclubs. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We hebben deze overtuigingen en vaak beperkende patronen uit loyaliteit vanuit het verleden meegenomen. Deze patronen kom je in je huidige leven weer tegen en vaak heb je daar flink veel last van bewust of onbewust. (je kent de bewuste muur wel waar je keer op keer tegen aan loopt) Met een opstelling, onderdeel van de methodiek systemisch werk kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken. Dit werkt voor alle systemen dus ook zakelijk met teams of vraagstukken binnen organisaties. Opstellingen kan je doen met groepen mensen *representanten maar ook met houten poppetjes en andere hulpmiddelen. Vanuit je persoonlijke symptomen wordt de onderlinge dynamiek zichtbaar. Door herkenning van de dynamiek is verandering mogelijk waardoor de energie weer kan stromen. Mensen komen weer in hun kracht en op hun plek te staan waardoor het systeem weer kan herstellen en een plek kan geven aan 

 

Coaching

De coaching vindt plaats middels de methodiek van de bewustzijnsontwikkeling. Het doel daarbij is een goede balans tussen hoofd en lijf en zicht op het handelen en eigen blinde vlekken. Dit geeft energie en ruimte waardoor alles weer kan en mag gaan stromen. Het resultaat is een fitte en uitgebalanceerde mind met duidelijk zicht op eigen patronen en handelen. Bij bewustzijnsontwikkeling kijk je zowel naar de buitenkant (hoe manifesteert iemand zich) als naar de binnenkant (waar komt dit vandaan). Dit houdt in dat we in een traject van een aantal sessies, afhankelijk van wat nodig is, stap voor stap gaan afpellen en een laagje dieper gaan kijken naar dat wat we tegenkomen en waar bewustzijn op mag plaatsvinden. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we werken met wat zich zowel zakelijk als privé aandient.
De sessies zijn deep dives wat inhoudt dat ze gemiddeld 2uur duren. We werken dan stap voor stap vanuit een concreet onderdeel vanuit de bewustzijnsontwikkeling en maken deze praktisch tijdens een opstelling of een andere methodiek. Hierdoor wordt de coaching duurzaam en is er tijd voor inzicht en het praktisch maken hiervan.

 

Daarnaast organiseer ik regelmatig familie-opstellingen in groepsverband. Check in het overzicht van de Good Workshops de aankomende data.

Gerke van de Ven - Boven en Bovendean
Lees verder
"Wat een fijne energie! Elke keer als ik een sessie met Susan heb gehad, barst ik van de energie. In de veilige setting die zij creëert, stelt ze je in staat nieuwe inzichten te krijgen en daar hele praktische handreikingen voor te doen. Op deze manier kun je dit eenvoudig in je alledaagse leven gebruiken en stelt het mij in staat om vanuit een geheel nieuw inzicht mijn werk met nieuwe energie te doen, nog meer vanuit mijn eigen kracht en zijn. Een cadeau voor mezelf en daarmee ook voor mijn omgeving; mijn familie en mijn bedrijf."
Claire van den heuvel mentor| schrijver| clarity coach
Lees verder
"Susan beheerst de gave om je mee te nemen naar net die plekken in jezelf waar je al een tijdje niet meer bent geweest of liever niet in je eentje heen gaat, maar waar - half verscholen in de schaduw - wel de grootste schatten verborgen liggen. Door voor jou een veilige bedding te creëren voel je de moed om een diepe duik te maken en naar de oppervlakte te halen wat je nodig hebt om in het hier en nu je pad te kunnen vervolgen. "
Jordan Maas Franchise manager Eye Wish
Lees verder
"Wat een waanzinnige ervaring. Het begint direct zodra Susan de deur open doet. Haar warme, welkome ontvangst zorgt ervoor dat je meteen op je gemak bent. Tijdens de sessies voel je jezelf geborgen en veilig en dat geeft ruimte om je echt open te stellen. Susan geeft je inzichten die je echt verder helpen. Mij persoonlijk heeft het geholpen om balans te vinden en om vrede te krijgen met het verleden. Het heeft me handvatten gegeven om rust te kunnen pakken in de dagelijkse hectiek, om op mezelf te vertrouwen en om te zijn wie ik ben. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen de tijd zou nemen om in de spiegel te kijken die Susan je voorhoudt, dat de wereld een stuk mooier zou zijn!"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

familie-opstellingen

Bedrijfsgegevens

 
House of Progress
Susan Feijen
Haarlem
mail:houseofprogress@icloud.com
tel: 0655738552
website: www.houseofprogress.nu
Instagram: @houseofprogressbysusan