Marsha Nei

Expert

Uden Marsha van Doorn

Hoi, ik ben Marsha. En ik ben NEI-coach.

 

NEI staat voor  Neuro Emotionele Integratie en is een fijne methode die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen, op hun eigen tempo en in hun eigen tijd.


Het zorgt voor verbinding, verbinding tussen je hoofd en je hart. Je ontdekt om meer naar je gevoel te luisteren en welke richting je op wilt gaan. Je ontdekt wat goed voelt en wat niet en gaat meer vertrouwen op je gevoel.

 

Wanneer je hart en je hoofd in verbinding zijn met elkaar, voel je dat iets wel of niet goed voor je is en kun je op basis hiervan keuzes maken.  

Hulp op een manier die bij jou aansluit

NEI brengt acceptatie. Acceptatie voor jezelf als persoon en acceptatie voor datgene wat is geweest. Bijvoorbeeld de acceptatie dat je vroeger als kind gepest bent en dat je nu als volwassene dit mag helen. Dat je goed genoeg bent zoals je bent, niet perfect hoeft te zijn en dat je onvoorwaardelijk lief mag hebben. Door NEI reflecteer je op je eigen gedrag, op wat je doet en waarom je iets doet. 

 

Als NEI coach ga ik aan de slag met jouw specifieke vraag of klacht en is het niet nodig om je hele levensverhaal te delen. Met behulp van de biotensor (een meetapparaat) maak ik contact met jouw onderbewustzijn en test ik uit welke onverwerkte emotie je belemmert en wanneer deze is ontstaan. Soms stel ik hier vragen over en soms is het voldoende om het benoemd te hebben. Ik check of er sprake is van een belemmerende overtuiging of dat je bijvoorbeeld een basisbehoefte (zoals vertrouwen, erkenning of liefde etc.) hebt gemist als kind. 

 

Doormiddel van NEI kan ik je coachen op een manier die bij je aansluit. Iedere afspraak en iedere persoon is anders en NEI zorgt dat ik hier creatief mee om kan gaan om je verder te helpen in jouw ontwikkeling.

 

Ik reis graag een periode met je mee om je te ondersteunen in jouw proces, tot nieuwe inzichten te komen, patronen te ontdekken en indien nodig hiervan te ontdoen!

 

Als NEI coach vind ik het super mooi om te zien dat mensen groeien. Dat ze iedere keer weer een laagje dieper durven te gaan en dat ze tot de kern komen van problemen waar zij graag vanaf willen. Iedereen blijft hierdoor in beweging (in ontwikkeling) en het brengt me veel voldoening wanneer ik ervaar dat mensen een traject doorlopen waarin ik zie dat zij doorslapen, uitgerust wakker worden, durven vliegen, weer in de lente naar buiten durven zonder hooikoorts, meer zelfvertrouwen hebben, hun grenzen aan kunnen geven, weer verbinding met hun omgeving voelen, weten wat hun essentie is of oprecht kunnen genieten van het leven.

 

Dit gun ik jou uiteraard ook! 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en verwelkom je met liefde en plezier in mijn praktijk.

Liefs Marsha 

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Uden Marsha

Bedrijfsgegevens

Uden Marsha van Doorn
Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling & Creativiteit
Hoeveneind 116
4847 NH Teteringen (gemeente Breda)
mail: welkom@udenmarshavandoorn.com
website: www.udenmarshavandoorn.com
Instagram: @udenmarshavandoorn