Martine Nicolaij

Martine Nicolaij - Touch of Matrix

Touch of Matrix is een energetische bewustzijnsmethode waarbij blokkades worden opgelost. Ik help je om snel en makkelijk los te komen van wat je niet meer dient, zodat je ruimte maakt voor waar jij blij van wordt.

Marie-Lotte Esser – Uit je hoofd in je hart

Marie-Lotte Esser

Het is moeilijk naar je hart te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, please-gedrag en verwachtingen. Ik doe niets liever dan jou je zielsbestemming laten ontdekken

BElief – ervaringen die er toe doen

Sanne Sjamaan

Tijdens een Sjamanistische healing kijk ik in je onderbewuste wat er speelt. Diverse technieken zet ik in om een disbalans te transformeren tot op het niveau van je DNA en voorouders.

Jouw wondere binnenwereld

Milou Jouw wondere binnenwereld

Tijdens de sessies laat ik jou inzien wat er speelt bij jouw kind door jou te behandelen. De connectie tussen moeder en kind is namelijk megaaa sterk. Zo kun je als moeder stukken helen voor je kind, JA echt!!!

Heartspace

Helena Heartspace massage

Heart Space sessies zijn energetische massages gericht op het (weer) in verbinding komen met je lichaam, hart en ziel.

Lanne Leeft – Your New Today

Lanne Leeft coaching

Samen halen wij de Levensliefhebber in jou (weer) naar boven. Die versie van jou die zichzelf en haar Leven liefheeft én weet wat te doen “when life throws shit at ya”.

Praktijk Veldwerk

PraktijkVeldwerk-ouder-kindcoaching

Je kan bij ons terecht voor holistische coaching voor kinderen en hun
ouders. Wij begeleiden volwassenen en kinderen in vrij-zijn.

Soultraveler – Bianca de Visser

Bianca de Visser reading healing

Bianca van Soul Traveler neemt je mee op een innerlijke reis waar je contact maakt met jezelf op zielsniveau. Door bewust te worden van het onbewuste vindt er heling plaats. Door zelfinzicht kan je stappen maken naar een leven met meer flow, levensvreugde en authenticiteit!