NEI Praktijk Yvonne

Nei praktijk Yvonne

Hallo, ik ben Yvonne, en ik ben hier om je te helpen een reis te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, groei en gezondheid.

NEI Coaching – Karin Gotink

Karin Gotink NEI

Ik ben Karin Gotink.
NEI-therapeut, Access bars facilitator en in Opleiding tot Holistisch Kindertherapeut (hsp specialisatie)

Belle de la Croix

Belle de la Croix buikmassage

Ik ben Belle en ik geef holistische behandelingen voor de vrouw waarbij verbinding met jezelf voorop staat. Omdat het zo belangrijk is om in contact te zijn met ons lijf.

Marie-Lotte Esser – Uit je hoofd in je hart

Marie-Lotte Esser

Het is moeilijk naar je hart te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, please-gedrag en verwachtingen. Ik doe niets liever dan jou je zielsbestemming laten ontdekken

BElief – ervaringen die er toe doen

Sanne Sjamaan

Tijdens een Sjamanistische healing kijk ik in je onderbewuste wat er speelt. Diverse technieken zet ik in om een disbalans te transformeren tot op het niveau van je DNA en voorouders.

Heartspace

Helena Heartspace massage

Heart Space sessies zijn energetische massages gericht op het (weer) in verbinding komen met je lichaam, hart en ziel.

House of Innerwork

House of Innerwork Iris van den Boogaard

Zit je niet lekker in je vel, sta jij voor je gevoel vaak ‘aan’ en heb je moeite om jezelf, en dat wat je graag wilt, nog te horen? Voel je welkom bij House of INNERWORK.

Soultraveler – Bianca de Visser

Bianca de Visser reading healing

Bianca van Soul Traveler neemt je mee op een innerlijke reis waar je contact maakt met jezelf op zielsniveau. Door bewust te worden van het onbewuste vindt er heling plaats. Door zelfinzicht kan je stappen maken naar een leven met meer flow, levensvreugde en authenticiteit!