numerologie consult

Wat heb je aan een numerologie consult?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

 

Een numerologie consult voor mijzelf en mijn twee kinderen dat ontving ik van Ruurd Visser van Science of Self Awareness. Een van de Good People. Hij maakte dit op basis van onze geboortedata. En ik vind het echt fascinerend de inzichten die het je geeft.

 

Wat is numerologie?

Numerologie is een eeuwenoude kennis. Het betekent letterlijk “kennis der getallen.”

Net als bij astrologie gaat deze methode er vanuit dat de samenhang van de zon, maan en planeten op de dag van je geboorte een grote invloed hebben op jouw leven.

Jouw geboortedatum kun je omrekenen naar persoonlijke getallen. Zij vertellen over je potentie; over wat jouw sterke en zwakke punten zijn. En wat je wilt leren en wat je komt bijdragen hier op aarde. Het samenspel van deze getallen is de blauwdruk van jouw ziel. Een soort rugzak aan kennis, levenslessen en talenten die je in je leven kunt gebruiken en ervaren.

De geschiedenis van numerologie

Waar numerologie vandaag komt en hoe het tot stand kwam, is een beetje een mysterie. De vroegste schriftelijke verslagen van numerologie komen uit Egypte en Babylon. Maar er is ook bewijs dat aantoont dat numerologie duizenden jaren geleden in Rome, China, Griekenland en Japan werd gebruikt.
De moderne numerologie wordt toegeschreven aan Pythagoras. Je weet wel die van “De stelling van…” en de grondlegger van de huidige mathematica. In tegenstelling tot wiskunde, waarbij getallen hoeveelheden aangeven, gaat het in de numerologie over hoedanigheden, kwaliteiten, omstandigheden, ideeën en fasen van bewustzijn.

Numerologie consult door SOS awareness

Mooi toch hoe vroeger wetenschap en spiritualiteit zo dichtbij elkaar lag en hoe dit nu vaak als twee totaal verschillende werelden wordt ervaren. Maar niet door Ruurd Visser van Science Of Self Awareness. Ruurd is zelf een gepromoveerde wetenschapper. Voor hem is de combinatie van spiritualiteit en wetenschap bij uitstek de manier om inzicht in jezelf en de wereld om ons heen te vergroten.

Er zijn verschillende stromingen in de numerologie die alle op hun eigen wijze interpreteren. Ruurd koppelt jouw persoonlijke getallen aan verschillende dieren met elk hun specifieke eigenschappen. Zo wordt het gelijk heel concreet. Want iedereen heeft een duidelijk beeld bij de karakteristieken van een vlinder, uil, hond of bijvoorbeeld een leeuw.

 

>> Lees ook: Spiritualiteit en duurzaamheid; het doel is hetzelfde

 

Persoonlijke getallen

Ruurd zet zes persoonlijke getallen voor je op een rij die zijn afgeleid van je geboortedatum.

Een getal dat staat voor:
1. Je jeugdfase (0-28 jaar)
2. Je volwassen fase (29-56 jaar) 
3.  Je terugkijkfase (57 jaar en ouder). 
4. Een getal dat staat voor de rode draad in je leven
5. Je geluksgetal
6. Je bestemmingsgetal

Al die getallen zijn gekoppeld aan een dier en de kenmerken van dat dier. Als voorbeeld mijn jeugdfase. Het nummer dat daarbij hoort is 11. Wat gelijk staat aan mijn geboortemaand november. Het dier daaraan gekoppeld is een vlinder.


In de uitwerking ziet dat er zo uit:
numerologisch consult

“Je voelt net als de vlinder dingen aan die een ander wellicht niet aanvoelt, vooral bij één op één contact. Vertrouw hierop, je intuïtie is sterker ontwikkeld dan je misschien denkt. Door je gevoeligheid kun je sterk van stemming wisselen. Spreek je gevoel uit en geef op tijd je grenzen aan. Als je dit onvoldoende doet kun je onverwachts fel reageren. Verder werk je waarschijnlijk graag samen en heb je behoefte aan harmonie. Heb vertrouwen in jezelf. Mensen met een 11 zijn uniek en passen minder goed in een hokje. Accepteer dat. Want wanneer een vlinder in zijn kracht staat kan hij of zij de wereld mooier maken voor iedereen!

  • Je leeft in een eigen wereld
  • Kwetsbaar en gevoelig
  • Herken jij van jezelf dat jouw emoties en jouw energie sterk kunnen wisselen
  • Pas op voor verslavingen en piekeren
  • Herken je dat je je soms zo onbegrepen voelt
  • Accepteren dat je geen mens bent die in een hokje past
  • Je voelt je soms alleen of behoort tot een kleine groep
  • Je bent echt uniek. Jouw omgeving begrijpt je niet altijd
  • Je voelt en ziet dingen die veel anderen niet zien. Leer om dat als een gave en niet als een last te zienLuister naar je intuïtie, spreek je gevoelens uit en geef je grenzen aan”


En zo worden alle zes persoonlijke getallen weergegeven.

 

>> Lees ook: Een makkelijke meditatie-tip voor beginners


Inzichten numerologie consult

Zoals ik hierboven als zei heeft Ruurd zowel voor mij als mijn twee kinderen de persoonlijke getallen en de daaraan gekoppelde dieren op een rij gezet. En het is wonderbaarlijk hoe kloppend het is. Aan de ene kant bevestigt het zaken die je al weet. Maar het geeft ook inzichten. “Ah daarom voel ik me zo of gedraag ik me zo.” Ook over mijn kinderen heeft het me nieuwe inzichten gegeven. Gedrag wat ik op een bepaalde manier interpreteerde ging ik anders zien door het consult.

Ruurd geeft je ook een oefening mee in jouw persoonlijke uitgewerkte blauwdruk. Hiermee krijg  je inzicht of je talenten wel de nodige ruimte krijgen binnen verschillende aspecten van je leven zoals gezin, werk en vrije tijd. En waar je nog aan kan werken. Als je daar bewust mee aan de slag gaat kun enorme stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling. Echt heel tof dus zo’n numerologie consult. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest


Vind je dit een inspirerend artikel? Bewaar DEZE PIN op je ‘spiritualiteit’-bord op Pinterest.

wat heb je aan een numerologie consult

Wat je misschien ook interessant vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

slaapmeditatie kind

Hypnotische slaapmeditatie

Gratis meditatie voor kinderen

The Good Website

Inspirerende workshops

De Good People organiseren workshops voor een vrijer leven.

Meditatie die hooggevoelige kinderen helpt in te slapen

Een hypnotische meditatie voor kinderen van 5 t/m 13 jaar om tot diepe ontspanning te komen en met een fijn gevoel in te slapen. 
Sommige volwassenen vallen er ook heel goed bij in slaap…:)
Download hem hier en ontvang daarna wekelijks tips & inspiratie voor een vrijer leven voor jou & je kind.