Energiewerk energetisch werk

Wat is energiewerk eigenlijk?

Energetisch werk is echt fascinerend!!

I love it echt. Wat mij betreft is het voor een mens cruciaal om hier meer inzicht in te krijgen. Het laat je de wereld van onzichtbare energieën om je heen ontdekken en laat zien dat je er zelf invloed op hebt. Het is alsof je een kijkje achter de schermen van je leven neemt en daardoor je bewustzijn vergroot.

 

Met verschillende technieken, methodes en oefeningen kun je jouw energieveld in balans brengen, versterken en in harmonie brengen. Je energieveld is eigenlijk een soort onzichtbaar krachtveld dat zowel je lichaam, je emoties als je spirituele kant beïnvloedt.

 

 

Het Creëren van een Krachtig Energieveld met Je Hart

Onderzoek heeft aangetoond dat je hart een mega-elektrisch veld heeft dat wel 60 keer groter is dan dat van je hersenen, en ook een megamagnetisch veld dat zelfs 5000 keer groter is. Die velden strekken zich zelfs uit buiten je lichaam, waardoor je een meetbaar energieveld hebt. Als je bewust je hart gebruikt en positieve emoties zoals liefde en dankbaarheid koestert, dan breng je meer samenhang en harmonie in dat energieveld van jou.

 

En dat heeft geweldige effecten op je welzijn, je relaties en zelfs je gezondheid. Jouw energieveld heeft niet alleen impact op jezelf, maar kan ook anderen inspireren en aantrekken. Als je je hart openstelt en bewust met je energie aan de slag gaat, kun je dus echt een positieve verandering teweegbrengen in je eigen leven én in de wereld om je heen.

 

>>>Lees er meer over in dit  artikel over  hartcoherentie

 

 

Energetische Blokkades: Begrijpen en Overwinnen

Maar iedereen heeft wel last van energetische blokkades, waardoor hartcoherentie bereiken niet altijd zo makkelijk is. Deze energetische blokkades vormen verstoringen of hindernissen in de vrije stroom van energie door je lichaam. En dit kan zich op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau manifesteren en leiden tot verschillende symptomen, zoals vermoeidheid, spanning, angst, chronische ziektes of stagnatie in je leven. Het is belangrijk om deze blokkades te begrijpen en ermee om te gaan, zodat je jouw energiestroom kunt herstellen en heling en groei kunt ervaren.

 

Energetisch werk speelt een cruciale rol bij het herkennen van deze blokkades, het loslaten ervan en het bevorderen van de energiestroom, waardoor je kunt genezen en groeien. Het vraagt vaak om zelfreflectie, bewustwording en het loslaten van oude patronen en overtuigingen die de blokkades in stand houden. Door middel van energetisch werk kun je jouw eigen energie transformeren, je vibratie verhogen en een leven in harmonie met jezelf en je omgeving bereiken.

 

 

De Werkingswijze van Energetisch Werk

Energetisch werk draait om het idee dat alles in het universum bestaat uit energie, ook jijzelf. Die energie stroomt door je lichaam en vormt je “energieveld”. Verstoringen in dat energieveld hebben invloed op je fysieke, emotionele en spirituele balans. Om deze verstoringen aan te pakken en je energieveld in evenwicht te brengen, zijn er verschillende technieken en methodes beschikbaar.

 

Bijvoorbeeld, ademwerk is een waardevolle techniek waarbij je diep en rustig ademhaalt om de energiestroom te bevorderen en blokkades op te lossen. Ook meditatie is een effectieve manier om je geest te kalmeren en je meer bewust te maken van je energie. Andere methoden, zoals NEI-therapie, familie-opstellingen, healingen en readingen, gaan dieper in op emotionele en energetische patronen om verborgen blokkades op te sporen en te transformeren.

 

Door bewust met je energie aan de slag te gaan en gebruik te maken van deze technieken, kun je een positieve verandering teweegbrengen in je eigen leven en in de wereld om je heen. Het opent de deur naar een dieper begrip van jezelf en je innerlijke energie, en stelt je in staat om actief te werken aan het bevorderen van een gezondere, meer harmonieuze en vervullende levenservaring.

 

 

Good People en Good Workshops

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met energetisch werk en wil je meer leren en ervaren? Op The Good Spirit vind je een breed scala aan workshops en sessies met getalenteerde specialisten, ook wel bekend als Good People, die je kunnen begeleiden op jouw energetische reis. Van ademwerk en healingen en readingen tot NEI-therapie en familie-opstellingen, onze Good Workshops bieden een unieke kans om dieper inzicht te krijgen in je eigen energie en persoonlijke groei te stimuleren.

 

Ontdek de diverse mogelijkheden op onze pagina met specialisten en workshops, of je nu nieuw bent in de wereld van energetisch werk of al enige ervaring hebt. Onze Good People staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar een evenwichtiger en vervullender leven.

 

Aarzel niet om contact op te nemen met onze Good People voor meer informatie of om een workshop of sessie te boeken. Ze helpen je graag jouw energie te transformeren en jouw potentieel te ontdekken. Kies voor jezelf en maak vandaag nog een positieve verandering in jouw leven met behulp van energetisch werk!

Wat je misschien ook interessant vindt?

Tips

slaapmeditatie kind

Hypnotische slaapmeditatie

Gratis meditatie voor kinderen

The Good Website

Inspirerende workshops

De Good People organiseren workshops voor een vrijer leven.

Meditatie die hooggevoelige kinderen helpt in te slapen

Een hypnotische meditatie voor kinderen van 5 t/m 13 jaar om tot diepe ontspanning te komen en met een fijn gevoel in te slapen. 
Sommige volwassenen vallen er ook heel goed bij in slaap…:)
Download hem hier en ontvang daarna wekelijks tips & inspiratie voor een vrijer leven voor jou & je kind.