juli

09

Wisdom of the heart

9 juli van 13.30-17.30 uur in Weesp

€60,-

Laat beperkende overtuigingen los

Cacao, Adem & Geluid met Aileen Kennedy en Elena Teixidor

 

Elena, afkomstig uit Ibiza, opent de reis met een CACAO CEREMONIE. “Theobroma Cacao”:
Voedsel van de goden, is een geweldige brug om het hartveld te verbinden. Het activeert ons intuïtieve bewustzijn en brengt geest en emoties in samenhang met het hart.

Cacaozaad dat door Maya- en Azteekse culturen wordt gebruikt, is in rauwe staat een krachtig voedsel vanwege zijn geneeskrachtige, spirituele en energetische eigenschappen. Het bevat serotonine, tryptofaan en dopamine; het verhoogt het zuurstofgehalte van hart en hersenen, wat in combinatie met geluidsfrequenties helpt om de harmonische balans in ons lichaam te resetten.

Eenmaal verbonden met de frequentie van het hart, opent zich het perfecte veld om samen met Aileen de transformerende reis van de adem binnen te gaan.

PSYCHEDELIC BREATH
Dit is een zachte maar krachtige Breathwork-techniek. Gebruik makend van eeuwenoude kennis uit yoga & hedendaagse neurowetenschap, prachtige elektronische muziek en een zachte vrouwelijke begeleiding.

 

PSYCHEDELIC BREATH kan je in staat stellen emoties en fysieke blokkades los te laten en het gevoel van levendigheid en energie in je lichaam te vergroten. Laat beperkende overtuigingen los en sta jezelf toe om naar je volledige potentieel te stappen.

 

GELUID GENEZING
Ter afsluiting rusten we uit en gaan we een meditatieve staat binnen die we ervaren met harmonische frequenties, waardoor een diep ontspannend energieveld ontstaat.

HANG TROMMEL, GONGS, TIBETAANSE BOWLS, QUARTZ CRYSTAL SINGING BOWLS EN PIRAMIDES, FLUITEN, SHAMANIC EN OCEAN DRUM, SHROOTI BOX, GITAAR EN STEM

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

cacao ceremonie workshop Aileen

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *