Expert

Zacht en Krachtig

Wil jij op een diepere laag kijken naar fysieke of emotionele klachten die jij ervaart bij jouzelf of jouw kind?

 

In mijn praktijk werk ik met het lichaam en het onderbewustzijn.

 

Samen luisteren we naar het verhaal van jouw lichaam (of dat van jouw kind), ontdekken we waar fysieke en emotionele klachten hun oorsprong hebben en wat jij nodig hebt om jouw zelfherstellend vermogen te activeren.

Luisteren naar het verhaal van jouw lichaam

Mijn naam is Saskia Peters, nei therapeut en cranio sacraal therapeut i.o.

 

Samen met Martijn en onze 2 kinderen (11 en 6 jaar) woon ik in Wijchen en ben ik werkzaam in een praktijk in Nijmegen. Sensitief en met twee benen op de grond, dat is wie ik ben en hoe ik werk. Nuchter en gevoelig. Zacht en krachtig. 

 

Bijna 20 jaar onderwijservaring hebben mij geleerd om verder te kijken dan het gedrag dat een kind laat zien, er zit altijd een boodschap en behoefte onder. 

 

NEI
NEI staat voor neuro emotionele integratie. Met behulp van de biotensor, een energetisch meetinstrument, maak ik contact met het onderbewustzijn van jou of jouw kind. We gaan op zoek naar de oorsprong van de disbalans die tot klachten heeft geleid en herstellen deze. Oude patronen kunnen worden losgelaten waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten kunnen verdwijnen.


Cranio Sacraal therapie
Cranio Sacraal therapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij je als cliënt op een behandeltafel ligt (met kleding) en ik contact maak met de diepere lagen van het bindweesfel. Waar in jouw lijf houdt het weefsel spanning vast en liggen emoties opgeslagen? Door zachte aanrakingen kan er weer ontspanning ontstaan en kunnen emoties de ruimte krijgen. 

 

Ik werk zowel met losse nei-consulten, losse cranio- ontspanningen of een combinatie hiervan. Een nei-consult is ook heel goed mogelijk op afstand.

 

Je bent welkom in mijn praktijk als je een laagje dieper wil kijken en voelen.
Wat kan ik voor jou of jouw kind doen?

  • Samen luisteren naar de signalen en het verhaal van het lichaam
  • Zichtbaar maken wat er speelt in het onderbewuste
  • Inzicht verkrijgen in de boodschap van een fysieke of emotionele klacht
  • Helder krijgen waar klachten een oorsprong hebben
  • Rust en ontspanning aanbrengen in het systeem
  • Opgeslagen emoties en blokkades in het lichaam en onderbewuste zichtbaar maken 
  • Het zelfherstellend vermogen activeren

 

M.
Read More
"Na de eerste behandeling bij Saskia voelde ik me kalm, gezien en verbaasd. Kalm door de rustige sfeer waarbij ik goed kon ontspannen. Gezien door de onverdeelde aandacht van Saskia. Verbaasd door de behandeling zelf. Het leek alsof mijn lichaam in gesprek was met Saskia. Signalen die ik eerder wel vaag voelde maar niet verstond, werden nu vertaald. Echt een nieuwe ervaring voor me."
A.
Read More
"Saskia is rustig, down to earth en weet je zonder oordeel en met humor volledig op je gemak te stellen. In heel korte tijd weet ze de kern te raken. Ik had nooit verwacht dat deze sessie me zoveel zou opleveren om echt mee aan de slag te gaan."
S, mama van een dochter van 11
Read More
"Na 1 sessie was mijn dochter al grotendeels van haar angst af! Mijn dochter vond de behandeling erg fijn en ontspannend. Door de kindvriendelijke methode en benadering door Saskia, vraagt mijn dochter nu al wanneer we weer gaan!"
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Bedrijfsgegevens