juni

15

Zweethut Ceremonie

15 juni van 10.00-19.00 uur in Werkendam (Brabant)

€125,-

Terugkeren naar de baarmoeder van Moeder aarde

Een Zweethut Ceremonie is een oeroud ritueel dat je in contact brengt met je eigen kracht. Het is een intensieve ceremonie waarmee je jezelf reinigt, heelt en vernieuwt op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. De ervaring voelt heel oer dankzij de samenwerking met de elementen Vuur, Water, Aarde, Lucht en Ether. 

 

Een Zweethut Ceremonie is een heilige ceremonie die door de Sjamanen wordt gezien als het terugkeren naar de baarmoeder van Moeder aarde. Je komt er als herboren uit.

 

Hoe ziet de dag eruit?

 • We verwelkomen de groep en leggen voor iedereen die nieuw is alles rustig uit.

 • We bouwen gezamenlijk de Zweethut op met tientallen wollen dekens en verzamelen hout voor het vuur.

 • Als dit gedaan is starten we met de Stenen Ceremonie. We geven onze intenties mee aan de stenen die op het vuur gaan. De stenen hebben ongeveer 2 uur nodig voordat deze heet genoeg zijn. In die tijd maken we tabacco-ties, waarin we onze persoonlijke intenties plaatsen voor de Zweethut. Als de stenen heet genoeg zijn gaat de eerste helft van de groep de Zweethut in. De andere helft hoeden het Vuur en brengen de stenen binnen.

 • De voorouders worden uitgenodigd, Peter stemt zich af op de deelnemers, hun intenties en de energie van het moment. Dan gebeurt er wat er mag gebeuren om iedereen te geven wat er voor hem/haar op dat moment goed is voor haar/zijn ontwikkeling.

 • Dan wisselen de groepen. Op deze manier krijg je niet alleen iets van deze ervaring, maar draag je er ook zelf aan bij. Je zal ongeveer een uur in de Zweethut zitten.

 

Sanne organiseert de Zweethut Ceremonies, maar Peter Wolvers begeleid de dag en is de Watergieter. Hij is opgeleid en geïnitieerd door de Lakota’s. Zijn Zweethut Ceremonies staan bekend om zijn intensiteit. Door de Zweethut optimaal te verwarmen word je gedwongen je af te stemmen op je innerlijke kracht. Vanuit hier ga je werken met zijn aanwijzingen en het moment. 

 

De werking: 

 • waanzinnig mooie oerervaring
 • heling
 • reiniging
 • ontvangen van inzichten
 • (her)vinden van je innerlijke kracht
 • verbinding met gelijkgestemden

 

Handig om te weten:

Je mag eten meenemen voor tijdens en na de ceremonie. Dit leggen we op een grote tafel en delen we met elkaar.

Het is fijn om warme, lekker zittende kleding aan te doen. In de BElief studio kan je je uitkleden en een handdoek omdoen. In de Zweethut, waar het helemaal donker is, kan je je handdoek afdoen. Het is fijn om slippers of instap schoenen mee te nemen.

Na aanmelding ontvang je een mail met alle praktische zaken op een rij.

 

Let op je wordt geleid naar de pagina van de organisator

Marjan
Lees verder
“Dankjewel lieve Steffi! Wat een heerlijke sessie was het afgelopen vrijdag… Dankjewel voor het delen van jouw energie! Was echt weer een cadeautje!"
Lis
Lees verder
"Nogmaals bedankt voor de reiki sessie. Het was heel bijzonder om te doen. En energie werkte, want holy schooled ik had energie vandaag. Ongeveer ter waarde van 3 dubbele espressos. Maar ook veel creatieve energie. Veel ideeën. Heel mooi. En die glimlach is de hel dag gebleven."
Previous
Next
Sanne Sjamaan

Gegevens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *