Marijke Mijn Kind en ik

Expert

Mijn Kind & Ik

Hey, ik ben Marijke, In mijn praktijk komen van origine kinderen die prikkelgevoelig zijn  (én hun met-handen-in-het-haar-moeders) boze buien hebben, moeite met in- of doorslapen, concentratie problemen, enz.

 

Steeds vaker merkte ik dat de oorzaak van deze klachten te herleiden waren naar onverwerkte emoties van de kinderen zelf, als ook van de ouders (het systeem).

 

Sinds ik met de biotensor in mijn praktijk aan het werk ben, zijn de resultaten mind-blowing. 

 

Maar wat is de biotensor nu precies en wat kan deze voor jou betekenen?

Voel je lichter en vrij

De biotensor is een energetisch meetinstrument, die razendsnel kleine en grote trauma’s uit het onderbewuste brein kan opsporen én loskoppelen. Laat me dit uitleggen; 

 

Herken jij het dat je met je hoofd besluit: ‘nu ga ik echt consequent zijn’ of ‘ik ga minder snoepen’ of ‘ik ga beter mijn grenzen bewaken’? Toch verval je steeds weer in oud gedrag. Dit komt omdat je deze beslissing maakt met jouw bewuste brein, die slechts 5% gebruik maakt van jouw gehele brein.

 

De rest van jouw handelen (95%) is dus onbewust. Alles wat je in dit leven hebt meegemaakt (van conceptie tot nu) wordt in je onderbewuste opgeslagen. In dit onderbewuste brein liggen ook onverwerkte emoties van jouw voorouders tot vijf generaties terug én onverwerkte trauma van jouw vorige levens. Poe! Dat is wel heel hard werken, als je dit met jouw 5% bewuste brein wil bijsturen.  

 

De biotensor maakt contact met die 95% van jouw brein, je gaat écht de diepte in. Je gaat snappen waarom het toch niet lukt om bepaald gedrag te veranderen. 

 

Lichamelijke klachten hebben vaak ook een onderliggende emotionele oorzaak. Migraine, rugpijn, cyclus/menstruatieklachten, enz. Wat heeft jouw lijf je te vertellen? De oorzaak kan je met jouw bewuste brein niet herleiden. We gaan op zoek naar de diepere trigger in het onderbewuste. Je zult verstelt staan waar we uitkomen en hoe licht je je mag voelen na een NEI consult. 

 

NEI staat voor ‘Neuro Energetische Integratie’, maar wordt ook wel ‘Nieuw Emotioneel Inzicht’ genoemd. Kort gezegd: Tijdens een NEI-consult kijken we naar de klacht. Of eigenlijk de wens: wat zou je graag willen? (gedrag, emotie of lichamelijke klacht)


Dan meten we uit wat jou zo raakt in het hier en nu, en wanneer je dat eerder op de tijdlijn hebt ervaren zonder dit te kunnen verwerken. (van conceptie tot nu, doorgegeven van grootouders tot 5 generaties terug of van een vorig leven)
Doordat jouw linker breindeel nu ‘snapt’ waar de emotie vandaan komt, kan deze alsnog verwerkt én losgelaten worden!

 

Een toegankelijke en prettige methode om ‘oud zeer’ los te laten. Na de behandeling voel je je lichter en vrijer!

M.W. (vrouw, 31 jaar)
Lees verder
“Oh Marijke, ik weet niet eens waar te beginnen. Ik kwam voor een NEI-consult voor mijn hoofdpijn en omdat ik graag ‘meer in flow’ wilde leven. Er bleek een energieblokkade bij m’n eierstokken te zitten, vanuit een eerdere generatie (mijn moeders oma!).. Wauw! Hoewel ik de eerste weken na de NEI veel meer hoofdpijn had, kan ik me nu niet meer herinneren wanneer mijn laatste hoofdpijn was. Daarnaast is eindelijk mijn menstruatie (na ruim een jaar) weer regelmatig en durf ik nu ook echt te zeggen dat ik leef vanuit een flow. 1 sessie met zo veel resultaat! It’s magic!”
I.R. (vrouw, 35 jaar)
Lees verder
“Marijke heeft met de NEI sessie onze dochter (11 jaar) van haar slaapproblemen afgeholpen!!”
B.R. (vrouw, 51 jaar)
Lees verder
“Heel positief. Boos worden met hartkloppingen zijn nu gewoon weg. Zo fijn!”
M.D. (vrouw, 42 jaar)
Lees verder
“Echt magisch! Zo bijzonder en precies raak wat de biotensor aanwijst. Heerlijk om dat op te schonen.”
D.W. (vrouw, 34 jaar)
Lees verder
“Mijn zoontje (7 jaar) en ik hebben allebei een NEI-consult gehad, ik zelfs 3. Die van mijn zoontje was erg bijzonder of eigenlijk waren die van mij dat ook. Bij hem kwam het voort uit een ‘emotie’ van mij die hij tijdens de bevalling heeft overgenomen. Verlatingsangst. Zo bang om ons kwijt te raken en angst om alleen gelaten te worden. Dit is bij hem zoveel verminderd dat hij daar echt mooie stappen in maakt. Voor mijzelf geldt dat ik zoveel stabieler in het leven sta na de NEI-consulten, verschillende thema’s zijn voorbijgekomen en allemaal thema’s die mij niet meer dienen. Wat ervaar ik een (innerlijke) rust en stabiliteit”
M.B. (vrouw, 48 jaar)
Lees verder
“Zowel voor mijn zoon (11 jaar) als voor mijzelf een NEI consult gedaan. Mijn zoon komt niet meer uit bed en gaat rustig slapen. En ik ben mijn innerlijke onrust kwijt. Ik overweeg zelfs om ‘En Nu Mama!’-traject te gaan doen bij Marijke. Echt een aanrader om een NEI te doen. Marijke helpt je enorm goed!”
Previous
Next

Neem contact op

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via dit formulier.

Biotensor Marijke Mijn kind en ik

Bedrijfsgegevens

 

Mijn Kind & Ik
Enschede
mail: marijke@mijnkindenik.nl
website: www.mijnkindenik.nl
Instagram: @mijnkindenik